ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Μία είδηση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια αλλά και "αναστάτωση" στο Μαξίμου αποκαλύπτουν σήμερα τα “Επίκαιρα” και αφορά μία μυστική (εδώ έχει βοήξει μήνες ο τόπος, ακόμη μυστική είναι;) συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη ...

Τσίπρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν το τέλος του 2013 και αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στον Λυκαβητό και μάλιστα με πρωτοβουλία του ιδίου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο και οι δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνουν φυσικά και μέσω κύκλων το διαψεύδουν, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε στον κ. Τσίπρα την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας με αφορμή τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την κυβερνητική πολιτική.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν φαίνεται έτοιμος να αποστρατευτεί πολιτικά και επιθυμεί να διαδραματίσει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του μέλλοντος, ειδικά αφού οι επικοινωνιακοί φωστήρες της ελαφροδεξιάς καταστρώνουν επικοινωνιακή “αντεπίθεση” για να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Πριν συνεχίσουμε τον σχολιασμό μας να ρωτήσουμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον; Το νέο playstation, καλό…ή…μάπα το καρπούζι;


ethnikismos.net