ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ… ΗΡΩΪΚΟΥ ΝΙΚΗΤΑ!

Μέσα στην απελπισία τους και υπό το βάρος της άρνησης των πολυδιαφημισμένων «πρωτοκλασάτων» πολιτικάντηδων να εκτεθούν ως υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας κόντρα στον Ηλία Κασιδιάρη, οι νεοδημοκράτες απευθύνθηκαν στα… τσικό. Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως έγινε πρόταση στον Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (γνωστό από τις συχνές τηλεοπτικές του εμφανίσεις), αλλά και στον Γιώργι Πατούλη, Προέδρου του Ιατρικού ...

Συλλόγου Αθηνών και νυν Δήμαρχο… Αμαρουσίου!!!
Ωστόσο, ούτε αυτοί έδωσαν θετική απάντηση, επιφυλασσόμενοι να απαντήσουν στο… μέλλον. Έτσι, στην ΝΔ μάλλον πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι έτσι κι αλλιώς θα χάσουν και να κατέβουν με τον… looser Νικήτα Κακλαμάνη, τον μόνο που δηλώνει πρόθυμος να… στραπατσαριστεί από τον Η.Κ., μάλλον από… άγνοια κινδύνου.
(ΥΓ): Κύριε πρωθυπουργέ, σας παρακαλούμε, σας ικετεύουμε, βάλτε έναν υποψήφιο της… προκοπής (Βορίδη, Δένδια…) στον δήμο Αθηναίων, για να τον… συντρίψουμε! Όχι δεύτερα και τρίτα ονόματα, θα’ ναι σα να κλέβουμε… εκκλησία! Κάντε μας τη χάρη και θα σας ανάψουμε μια λαμπάδα ίσαμε το… μπόι σας!