ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ‘Η ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Ειλικρινά μας εμπαίζουν περιφρονώντας την νοημοσύνη και την κριτική μας ικανότητα. Πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και αναισχυντίας. Πριν δυο ημέρες αναφερθήκαμε ξανά στο αυτό θέμα, αλλά με βάσει τις νέες δηλώσεις τους δεν μπορούμε, καθαρά και μόνο από θέμα αγανάκτησης  να μην αναφερθούμε ξανά, έστω και εάν διατρέχουμε τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε κοινότυποι....


Και φυσικά αναφερόμαστε στις προκλητικές και άνω ποταμών δηλώσεις των υπουργών ΠΡΟ ΠΟ και Δικαιοσύνης, κυρίων Δένδια και Αθανασίου, οι οποίοι μάλλον δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, ...αλλά είναι εξωγήινοι που έπεσαν στην Γή και κατ ατυχή συγκυρία στην Πατρίδα μας, από ένα μακρινό γαλαξία.
Οι δηλώσεις και τα σχόλια τους αναφέρονται στην διαδικτυακή παρουσία και τις απειλές που εξακόντισε ο ακροαριστερός εγκληματίας Χριστόδουλος Ξηρός.
Ας παραθέσουμε όμως τις δηλώσεις των δυο «μεγίστων φωστήρων».
«Δεν έχω κανέναν λόγο να σχολιάσω τις σκέψεις του όποιου τρομοκράτη, και ιδιαίτερα του Χριστόδουλου Ξηρού. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι Αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει να βρίσκονται εκεί». Τάδε έφη ο κύριος Δένδιας. Ακόμη καλύτερη δε ήταν και εκείνη του κυρίου Αθανασίου.
“Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται. Γι’ αυτό και η λειτουργία Καταστήματος Κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησής της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κράτη”.
Ειλικρινά με τα νεύρα και την υπομονή μας παίζουν; Θεωρούν ότι τα επίπεδα της ανοχής μας είναι ανεξάντλητα;
Λες και ο Ξηρός καβάλησε τον τοίχο των φυλακών και απέδρασε, ή έσκαψε λαγούμι, σαν γνήσιος αρουραίος που είναι και διέφυγε. Το ότι ένας εγκληματίας που εκτέλεσε εν ψυχρώ επτά ανθρώπους πέρασε τις πύλες των φυλακών, ευθυτενής και ήρεμος, έχοντας στην τσέπη του άδεια από την Πολιτεία, είναι και αυτό ένα παμμέγιστο έγκλημα αδιαφορίας, ανικανότητας, ολιγωρίας και σαφώς ηλιθιότητας. Εκτός φυσικά εάν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι.
Αντί λοιπόν οι δυο προαναφερόμενοι υπουργοί να καταθέσουν άμεσα και με σκυμμένο το κεφάλι στο γραφείο του πρωθυπουργού τις παραιτήσεις τους και να ζητήσουν συγγνώμη δημοσίως από τον Ελληνικό Λαό, πού άφησαν ελεύθερο ένα αιμοβόρο κτήνος, που υποκρίνεται τον κοινωνικό επαναστάτη, προβαίνουν και σε εξοργιστικές δηλώσεις μετά την εμφάνιση και τις απειλές του για το ξεκίνημα νέου οδοιπορικού αίματος.
Το να τολμά να ισχυρίζεται ο κατάπτυστος κύριος Δένδιας ότι οι αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει να βρίσκονται εκεί, ειλικρινά είναι για απαντήσεις  που εμπίπτουν στον νόμο 4000 περί τεντιμποϊσμού.
Που είναι αυτή η ριμάδα η ευσυνειδησία καθήκοντος όταν αφήνουν τον Χριστόδουλο Ξηρό ελεύθερο, όταν παρέχουν σ΄ένα αδίστακτο τρομοκράτη, κάθε μέσο και δυνατότητα να ξαναρχίσει την εγκληματική δράση του;
Αλλά στις δηλώσεις του κυρίου Δένδια μπορεί να δοθεί και μια δεύτερη ερμηνεία. Μπορεί εν τέλει να τον παρεξηγούμε τον άνθρωπο χαρακτηρίζοντας τον θρασύ και αναίσχυντο και οι δηλώσεις του να εκφράζουν την απόλυτη αλήθεια.
Όντως οι αρχές μπορεί να επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους προστατεύοντας το άθλιο και διεφθαρμένο καθεστώς της αστικής δημοκρατίας, αυτό το αχρείο συνονθύλευμα κλεπτών, καταχραστών, επίορκων, μιζαδόρων και κυρίως ανθελλήνων και να οδηγούν στις φυλακές εκείνους που αποτελούν γι αυτό τον πραγματικό κίνδυνο, εκείνους που δεν παύουν στιγμή να το καταγγέλλουν και να αποκαλύπτουν στον Ελληνικό Λαό τις απάτες και τις διαπλοκές του και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους φυλακισμένους Έλληνες Εθνικιστές. Ίσως για τον κύριο Δένδια και την κυβέρνηση των σαλτιμπάγκων που υπηρετεί, οι επικίνδυνοι να είναι αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη τους, αυτοί που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την Αναγέννηση του Ελληνισμού, που δεν είναι άλλοι από τους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας, ενώ αιμοσταγείς δολοφόνοι που δίνουν και ραντεβού στα γουναράδικα σαν τον Χριστόδουλο Ξηρό να είναι απλά…. χρήσιμοι.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι απευχόμαστε την πραγματοποίηση οποιουδήποτε τρομοκρατικού χτυπήματος, όπως επίσης ευχόμαστε την άμεση σύλληψη του ακροαριστερού εγκληματία. Αλλά ειλικρινά αναρωτιόμαστε ποιοι είναι πραγματικά οι στόχοι του;  Το διεφθαρμένο και λαομίσητο πολιτικό σύστημα, ή το Εθνικιστικό Κίνημα;   
Ας έρθουμε τώρα στις δηλώσεις του ετέρου Καππαδόκη του κυρίου Αθανασίου. Επίσης ασύστολη και ανεξάντλητη κοροϊδία.
Πως είναι δυνατόν η Πολιτεία να θωρακίζει τους πολίτες της από αυτούς που τους επιβουλεύονται και η λειτουργία καταστήματος κράτησης υψηλής ασφαλείας να αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της δημοκρατίας, όταν οι εχθροί της δημοκρατίας μπαινοβγαίνουν με τις ευλογίες των αρμοδίων αρχών;
Εκτός πάλι εάν έχουμε εμείς παρερμηνεύσει το νόημα των λόγων του κυρίου υπουργού και την εννοιολογική σημασία των όρων που χρησιμοποιεί.
Δηλαδή ο όρος πολίτης για τον κύριο Αθανασίου ίσως ταυτίζεται με τον όρο πολιτικός εννοώντας φυσικά τους προαναφερόμενους καταχραστές, κλέπτες, δοσίλογους, επίορκους θαμώνες του Ελληνικού κοινοβουλίου, όπως επίσης  με τον όρο δημοκρατία να αναφέρεται στο διεφθαρμένο και βδελυρό καθεστώς των τελευταίων σαράντα ετών που οδήγησε την Πατρίδα μας σε οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή.
Με αυτή την ερμηνεία σαφώς και λαμβάνουν νόημα οι δηλώσεις του κυρίου Αθανασίου και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη για το άθλιο καθεστώς να θωρακίζει τα στελέχη του και να φυλακίζει τους εχθρούς του, αυτούς που με την αλήθεια και την καυστική καταγγελία, που με την αποκάλυψη της ανομίας και της βρωμιάς, θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη του. Και φυσικά εννοούμε τους φυλακισμένους Πατριώτες της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί του καθεστώτος και πρέπει να φυλακίζονται, ενώ οι Ξηροί και οι Χλωροί, ίσως αποτελούν τις εφεδρείες ενάντια στην φωνή της Αλήθειας.
Η Ελληνική κοινωνία συνεχίζει την ατέρμονη κατηφόρα, τον δρόμο προς τον όλεθρο που την οδήγησαν και συνεχίζουν να την οδηγούν οι ριψάσπιδες και δοσίλογοι πολιτικοί. Και τώρα πλέον και κάτω από τον φόβο της ακροαριστερής τρομοκρατίας.
Αφού η ανθελληνική κυβέρνηση διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κάμψει το φρόνημα και το σθένος, αφού με πανικό συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να φυλακίσει τις Ιδέες, επιστρατεύει τον παρακρατικό τρόμο και τον εκφοβισμό για να διαλύσει αυτό που παραμένει ακλόνητο και Υπερήφανο, κραταιό και απτόητο. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.