Ύβρεις και απειλές Ξηρού κατά Χρυσής Αυγής που έκρυψαν τα ΜΜΕ - Βέβαιη η εμπλοκή του στις άνανδρες δολοφονίες των Συναγωνιστών μας


Κατά την γελοία και κακόγουστη παράστασή του μπροστά στην κάμερα ο Ξηρός παρέλειψε να διαβάσει (ή τα ΜΜΕ παρέλειψαν να προβάλλουν) ένα μεγάλο τμήμα της επιστολής του. Σε αυτό περιλαμβάνεται και χυδαία υβριστική επίθεση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:


"Τεράστιες είναι οι ευθύνες των απατεώνων των ΜΜΕ και για την άνοδο του φασιστικού παρακράτους. Με το προκλητικό και συνεχές αβαντάρισμα/ υπερπροβολή (έκλασε ο Κασιδιάρης, φτερνίστηκε ο Λαγός κ.λ.π.) ή με τις – κραυγαλέα – στημένες “δημοσκοπήσεις” δώσανε υπόσταση σε ανύπαρκτους γιατί τους χρειαζότανε. Φανερός ο ρόλος τους, άλλαξαν την ατζέντα: 28 Οκτώβρη του '11 ο λαός ξυλοφορτώνει μαζικά τους πολιτικούς σε όλη τη χώρα. Σήμερα κυνηγάνε Πακιστανούς στα σοκάκια.¨Χρυσή εφεδρεία του συστήματος, θα τους βρούμε απέναντί μας στον αγώνα για ανατροπή. Το βλέπουμε ήδη, δολοφόνησαν τον αγωνιστή Φύσσα, δεν άγγιξαν ούτε τρίχα πολιτικού του μνημονίου. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της αριστεράς. Η καραμέλα “για την άνοδο του φασισμού ευθύνεται η οικονομική κρίση” είναι μια απίστευτη βλακεία, με λίγα λόγια η θεωρία μας ακατάλληλη για κρίση, ενδείκνυται μόνο για τις εποχές της ευμάρειας! Όταν απουσιάζουμε απ' το δρόμο και τις γειτονιές, όταν έχουμε ξεχάσει τη νεολαία και τους ανέργους, όταν έχουμε διαγράψει απ' το λεξιλόγιό μας τη σύγκρουση, όταν ασχολούμαστε μόνο με την πελατεία μας, τότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μας. Στη Βαϊμάρη δεκάδες χιλιάδες νεκροί σε διαδηλώσεις – απεργίες – συγκρούσεις – οδομαχίες. Εκεί, οι αριστεροί πολέμησαν. Εδώ μόνο κλάψες και θεωρίες της πούτσας και όλα για να μη βγούνε στο δρόμο"

Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως - αυτός που κατέδωσε ακόμα και τον αδερφό του στην ασφάλεια το 2002 - έχει άμεσο ρόλο στην σχεδίαση της άνανδρης δολοφονίας των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο. Την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος βρισκόταν πάλι εκτός φυλακών. Λίγες ημέρες πριν σε ανακοίνωσή του έγραφε: "Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο. Με μάχη στο δρόμο. Χριστόδουλος Ξηρός - φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013".
Τα ίδια επαναλαμβάνει στην γελοιωδέστατη ανακοίνωσή του, τμήμα της οποίας διάβαζε μπροστά στις κάμερες και μετά έστειλε στο indymedia (που οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι θα έκλειναν). Μεγάλη σημασία έχουν όμως και τα παρακάτω στοιχεία, που μεταφέρουμε από το καθεστωτικό "Βήμα" σε σχόλιο για την επιστολή Ξηρού:  "Οι ίδιες «επίμονες» αναφορές στον καπετάνιο του ΕΛΑΣ και στο ΕΑΜ υπάρχουν και στις δύο προκηρύξεις που ακολούθησαν από τις οργανώσεις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις σχετικά με την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου 2013. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στέκονται ακόμη σε ένα άλλο κείμενο της προκήρυξης για την επίθεση στην «Χρυσή Αυγή» όπου ανάμεσα στα άλλα υπάρχουν ίδιες αναφορές για «οργανώσεις σε όλες τις γειτονιές που θα στοχεύουν διάφορα πρόσωπα» με το μανιφέστο του Χριστόδουλου Ξηρού".
Το κύκλωμα "πυρήνες της φωτιάς - σέχτα επαναστατών", που λίγες μέρες πριν τις άνανδρες δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο "επαναδραστηριοποιήθηκε επίσημα" με δημόσια ανακοίνωση (Σχέδιο Φοίνικας) είχε άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τον Ξηρό στην Α' πτέρυγα του Κορυδαλλού. Φήμες λένε ότι το χτύπημα σχεδιάστηκε μέσα στον Κορυδαλλό από τον Ξηρό και τους "πυρήνες" και εκτελέστηκε από γνωστά κοπρόσκυλα του αναρχικού χώρου, που είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί για τρομοκρατία, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Ο Ξηρός λέει σήμερα τα ίδια με τον συντάκτη της γελοίας προκύρηξης της οργάνωσης-σφραγίδα "μαχόμενες λαϊκές επαναστατικές δυνάμεις". Την ίδια ώρα, η αντιτρομοκρατική τον αφήνει ελεύθερο να κάνει σόου και παγώνει κάθε έρευνα για την διπλή δολοφονία. Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα και τα γεγονότα βοούν...