Συνέντευξη του υποψ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης Α. Ματθαιόπουλου με τον συνδυασμό "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για τις ερχόμενες εκλογές και ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει με εθνικιστικό ψηφοδέλτιο είτε με τον έναν ή άλλο τρόπο.
Για τα ψέματα των ΜΜΕ περί οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι «Όλα τα όπλα, που ...
 
εμφανίζονται στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ψεύτικα. Δεν υπάρχει βαρύς οπλισμός στην Χρυσή Αυγή, αν υπήρχε θα τον έβρισκαν».
Για το εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης σημείωσε πως «δεν λύνεται με επιθέσεις και βία, τα μέσα ενημέρωσης έχουν προβάλει την Χρυσή Αυγή ως ένα κόμμα με στελέχη που ασκούν βία, αλλά δεν είναι έτσι».
Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών επισήμανε πως θα είναι ο ίδιος υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Περιγράφοντας τον όραμά του για τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι «θα εστιάσουμε στα οικονομικά και τα εθνικά μας θέματα».
Όσο για τον  Γ. Μπουτάρη είπε, η Θεσσαλονίκη έχει γίνει μία φιλικώς ισλαμική πόλη. Εμείς, σημείωσε, θα αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.