Αριστεροί ποινικολόγοι: Η ουσία της σύλληψης της ηγεσίας της Χ.Α. είναι μία: Έτσι γ@.@ει η Δημοκρατία


Ο διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου, Αθ. Αναγνωστόπουλος κράζει το αντισυνταγματικό τόξο για τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής
Βοά πραγματικά ο νομικός κόσμος για τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και αριστεροί νομικοί έχουν «οσμιστεί» την αντιδημοκρατική δυσωδία που αναδύεται από το σαθρό κατηγορητήριο, την παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την κατάλυση του πολιτεύματος που συντελείται από την αγαστή συνεργασία κυβέρνησης - ...

επίορκων δημοσίων λειτουργών - αριστεράς και ΜΜΕ.
Ο Διδάκτωρ  του Ποινικού Δικαίου Αθ. Αναγνωστόπουλος, έγραψε ένα άρθρο που ανακινήθηκε δεόντως από νομικούς κύκλους, στο οποίο παραθέτει την διάσταση της μεθοδεύσεως εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει ο ίδιος πριν αρχίσει την ανάλυση του αίσχους πρόκειται «καθαρά για πολιτικά υποκινούμενο διωγμό ενός κόμματος της αντιπολίτευσης από την κρατική εξουσία».
Ο διδάκτωρ αφότου παραθέσει την επιχειρηματολογία του περί του άρθρου 187 ΠΚ περί «εγκληματικής οργανώσεως», όπου οι απόψεις του απηχούν τις απόψεις της αριστεράς επί ψηφίσεως του εν λόγω νόμου, αποκαλύπτει γιατί χρησιμοποιήθηκε το εν λόγω άρθρο για την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως επί λέξει αναφέρει «Στην πραγματικότητα, η χρησιμότητα της εγκληματικής οργάνωσης εξαντλείται στην προδικασία, διότι επιτρέπει στις διωκτικές αρχές να τελούν τις ειδικές ανακριτικές πράξεις του άρ. 253Α ΚΠΔ, όπως ανακριτική διείσδυση, άρση απορρήτου, επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αυτά είναι κοινό μυστικό, τι να λέμε τώρα». Κοινώς το άρθρο 187 ΠΚ χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να μπορέσουν οι διωκτικές αρχές να μπουκάρουν στα σπίτια και να ξεκινήσει η παράνομη συνδιαλλαγή μεταξύ κράτους και καναλιών για επικοινωνιακή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Συνεχίζοντας στο θέμα της καταστρατήγησης του τεκμηρίου της αθωότητας, λέει: «Το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορούμενων ΧΑιτών έχει πληγεί σοβαρά.Υπεύθυνος για αυτό είναι πρώτα και κύρια προσωπικά ο Σαμαράς, μαζί με όλο τον θίασό του. Η κατάσταση μυρίζει καταδίκη της Ελλάδας στο Στρασβούργο, στο πρότυπο της υπόθεσης Κώνστα».  Φανταζόμαστε, λοιπόν, ποια είναι η γνώμη του επιφανούς αυτού νομικού για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και όλων των άλλων μεθοδεύσεων που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση του μνημονίου.
Δεν είναι τυχαία η καταληκτική του φράση: "Η ουσία της σύλληψης της ηγεσίας της ΧΑ είναι μία: έτσι γ... η Δημοκρατία".
Και επειδή τώρα τελευταία πολύ «Σωτηρέλης» παίζει εκεί στο Μαξίμου ας παραθέσουμε τέλος αυτούσιο και ένα απόσπασμα του άρθρου του εν λόγω καθηγητή για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Εκλογές με φυλακισμένους υποψήφιους που εκλέγονται και δεν μπορούν να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα δεν είναι πρωτοφανείς. Ξαναείχαμε και στο παρελθόν. Εκεί γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 50, με κάποιον βουλευτή της ΕΔΑ που ήταν φυλακισμένος με το Γ΄ Ψήφισμα. Να δεις πώς τον έλεγαν...»