Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως «αυτές οι ενέργειες ωφελούν μόνο εκείνους που επιδιώκουν την τρομοκράτηση του λαού και τη συκοφάντηση των αγώνων του».
Και εδώ γεννώνται τα εύλογα ερωτήματα.
Γιατί όταν τοποθετήθηκε ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον ...

Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν από το ωστικό κύμα και σπίτια περίοικων, το ΚΚΕ όχι μόνο δεν καταδίκασε την εγκληματική ενέργεια, αλλά κράτησε σιγήν ιχθύος;
Γιατί όταν τοποθετήθηκε εμπρηστική βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, η οποία εξεράγη μόλις δέκα λεπτά μετά την εκκένωση του επάνω ορόφου, από νεαρούς μαθητές, διότι εκεί στεγάζεται το μεγαλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πειραιά, οι «προλετάριοι μαχητές» και «υπέρμαχοι» της εργατικής τάξης (ασχέτως αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ημέρα στην ζωή τους) δεν καταδίκασαν την εγκληματική ενέργεια;
Και η Χρυσή Αυγή είναι ένα νομίμως εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα, όπως και το ΠΑΣΟΚ. Στην περίπτωση της οι εγκληματικές ενέργειες δεν ωφελούν εκείνους που επιδιώκουν την τρομοκράτηση του λαού και την συκοφάντηση των αγώνων του;
Τελικά απ’ ότι αποδεικνύεται οι ενέργειες αυτές ωφελούν όλο το άθλιο και σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Όλους αυτούς τους αχρείους σαλτιμπάγκους δεξιούς και αριστερούς, που δεν κάνουν άλλο τι, από το να θησαυρίζουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, με κλοπές, καταχρήσεις, φοροδιαφυγή, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και μίζες από εξοπλιστικές και δημοσίων έργων συμβάσεις, που πρωταγωνιστούν στην Εθνική μειοδοσία,  παραχωρώντας το δικαίωμα σε κάθε γειτονική χώρα που επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας, να αναπτύσσει και να διαδίδει την επεκτατική της προπαγάνδα, προτάσσοντας τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, υπεράνω αυτών του Ελληνικού στοιχείου, υπερασπίζοντας Ρομά και λαθρομετανάστες που βαρύνονται με ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς και βασανισμούς, Ελλήνων πολιτών.
Μάλιστα πολύ θα τους διευκόλυνε, αν μέσα στα κτήρια που εξεράγησαν οι βόμβες των τρομοκρατών, υπήρχαν και καμιά τριανταριά μέλη της Χρυσής Αυγής.
Μην θέλοντας άλλο να επεκταθούμε θεωρώντας το περιττό, θα τελειώσουμε με μια επισήμανση προς όλους τους δήθεν δημοκράτες, πλουραλιστές, προοδευτικούς.
Η δημοκρατία και η κοινωνική ειρήνη πλήττονται και διασαλεύονται με κάθε ακραία και εγκληματική ενέργεια που στρέφεται κατά παντός στόχου, ασχέτως της ιδεολογικής του ταυτότητος.
Μπορεί εγώ να τρέφω άσπονδο μίσος για τον γείτονα μου, αλλά αν κάποιος τον χτυπήσει αδίκως, ή του κάνει κακό ως ελευθέρως σκεπτόμενο πνεύμα θα καταδίκαζα την ενέργεια.
Αλλά εδώ είναι και η ειδοποιός διαφορά μας. Εμείς ως Εθνικιστές είμαστε ελεύθερα και υπερήφανα πνεύματα, ενώ όλοι εσείς, οι πολιτικάντηδες της συμφοράς, οι λήσταρχοι  που έσυραν την Πατρίδα μας, στο βάραθρο της αθλιότητας, είστε δούλοι, σκλάβοι των παθών, των φιλοδοξιών, της υπεροψίας και του νοσηρού σας εγωισμού, του βουλευτικού σας εδράνου, του κομματικού, ή συνδικαλιστικού σας αξιώματος,  πελαγοδρομώντας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψετε και να υπερκεράσετε το προσωπικό σας υπαρξιακό αδιέξοδο.
Το μόνο που μπορούμε να σας κάνουμε είναι να σας φτύσουμε κατά πρόσωπο, αλλά και εδώ το σάλιο μας θα πάει χαμένο.