ΕΛΑΜ: Εθνική Πολιτική απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα


Σε μια εκ νέου επαίσχυντη πρόκληση προχώρησε η Τουρκία με το ερευνητικό σκάφος "Μπαρμπαρός", ως δείγμα καλής πρόθεσης, φιλίας και πάνω από όλα καλής προδιάθεσης. Απάντηση στην φιλοελληνοτουρκική και εφικτή πολιτική των υπερπατριωτών κυβερνώντων....


Αυτά ας τα βλέπουν οι νεοφιλελεύθεροι επαναπροσεγγιστές πολιτικάντηδες μας, που στον ύπνο τους ονειρεύονται «λαγούς και πετραχήλια».
Δική μας απάντηση θα έπρεπε να ήταν η διακοπή των οποιονδήποτε συνομιλιών με την Τουρκία, ασκώντας παράλληλα βέτο στην ενταξιακή τους πορεία στην Ευρώπη, καταγγέλλοντας τους διεθνώς για την επιθετική πολιτική που ασκούν στο Κυπριακό, έχοντας ήδη στην κατοχή τους παράνομα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας υπό την απειλή των όπλων και διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου όπως ο εποικισμός.
Δυστυχώς αν ακολουθούσαν κάποιοι την γραμμή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ασκώντας Εθνική πολιτική, θα έθεταν άμεσα σε εφαρμογή το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδος και Κύπρου, που μαζί με την συνεργασία με την Ρωσία για εκμετάλλευση των Κυπριακών υδρογονανθράκων θα έκοβε τις ορέξεις των Τούρκων, που χωρίς να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε αντίδραση εντείνουν την προκλητικότητα τους.
Ήρθε ο καιρός που πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων μακριά από μεμψιμοιρίες και "ωχαδερφισμούς", που όπως πολλάκις αποδείχτηκε δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Γραφείο Τύπου


Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)