Νεοδημοκρατικό antinews: Καταρρέει η ΝΔ - Στα όρια της απελπισίας ο Σαμαράς!


Αυτό που όλοι περίμεναν να ’ρθει ήρθε! Όπως ο Jeffrey κράτησε μέχρις ενός σημείου και εν συνεχεία κατέρρευσε, έτσι και η ΝΔ του συμφοιτητή και συνοίκου του στα κολέγια της Αμέρικας έχει πάρει πλέον τη μεγάλη κατηφόρα και δε σώνεται με τίποτα! Η κατακρήμνιση  είναι γεγονός κι αυτό το παραδέχονται πλέον ακόμα και τα πιο σκληρά παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, και του ...

φον Αντωνάκη προσωπικά! Σας μεταφέρουμε ευθύς αμέσως τα βασικά από άρθρο με τίτλο «Σκηνικό ήττας για τη ΝΔ δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ του Μαξίμου», που δημοσιεύθηκε στην διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, το γνωστό antinews, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Σκηνικό ήττας για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να ξυπνήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα –κυβέρνηση και κόμμα- καταγράφουν οι επί μέρους «μυστικές» δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα για τις ανάγκες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Τα στοιχεία που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού, προκάλεσαν ευλόγως αγωνία καθώς προκύπτει μια μεγάλη απόσταση της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ που σε μερικές περιφέρειες ξεπερνά και τις επτά ποσοστιαίες μονάδες ενώ σε ορισμένες περιοχές αγγίζει ακόμη και το 10%, ενώ αντέχει ακόμα η Χρυσή Αυγή και ο κυβερνητικός εταίρος το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη.
Αυτή η εικόνα συναντάται σε πάρα πολλούς νομούς και σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στο γενικότερο δυσμενές πολιτικό κλίμα και στην απογοήτευση που προκαλεί η κυβερνητική δραστηριότητα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις επιβαρύνεται και από τον εσωτερικό κατακερματισμό των δυνάμεων της δεξιάς.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έγιναν τελευταία με εντολή της Συγγρού για να μετρηθούν υποψήφιοι για δήμους και περιφέρειες, υπάρχουν περιπτώσεις νομών, τα λεγόμενα «κάστρα» της, όπου η ΝΔ είχε παραδοσιακά πολύ μεγάλη δύναμη, αλλά πλέον προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσοι ασχολούνται με την προετοιμασία των δημοτικών εκλογών και έχουν γνώση των στοιχείων δεν κρύβουν την αγωνία τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της απελπισίας.
«Αν δεν αλλάξουμε το κλίμα, κινδυνεύουμε με βαριά ήττα σε μερικές περιοχές» εξηγούσε προχθές υψηλόβαθμο στέλεχος το οποίο πιστεύει ότι «το σκηνικό μπορεί να μεταβληθεί μόνο ως τα μέσα Μαρτίου, μετά θα είναι πολύ αργά».