Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Εθνικισμός.net: "Ηθική δικαίωση ο εξευτελισμός τους"


«Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία, φτάνει στην κορυφή γι’ αυτό μας πολεμούν με κάθε βρώμικο μέσο»
Πώς αισθάνεσαι μετά την πανηγυρική σου αθώωση; ...

 

 Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι αθώος. Παρ’ όλα αυτά τα τσοντοκάναλα με διέσυραν για μήνες. Με παρουσίαζαν σαν ληστή, μαχαιροβγάλτη και εγκληματία. Ήταν ηθική δικαίωση για μένα ο τελικός εξευτελισμός όλων τους. Συριζαίων ψευδομαρτύρων, δημοσιογράφων της διαπλοκής, καναλαρχών και όσων πολεμούν με κάθε βρώμικο μέσο την Χρυσή Αυγή.
Από ειρωνικό σχόλιο της Δούρου γι’ αυτήν ακριβώς την υπόθεση είχε ξεκινήσει και το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ 1. Μάλιστα, από βδομάδα έρχεται νέα δίωξη εις βάρος σου…
Νομίζουν ότι με τέτοιες γελοίες διώξεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή. Φαντάσου ότι για το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 κατηγορούμαι για… «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης». Ευτυχώς δεν έβαλαν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτή φυσικά είναι μία καθ’ υπαγόρευση κατηγορία από έναν δημοσιογράφο σε μία εισαγγελέα. Που μάλιστα ξεκίνησε με το χαρακτηριστικό «Έλα Ελένη…»
Γιατί το κατεστημένο έχει λυσσάξει με την Χρυσή Αυγή;
Έχουν λυσσάξει όλοι τους, αριστεροί και δεξιοί, νεοδημοκράτες και συριζαίοι, εργολάβοι και καναλάρχες, γιατί η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει. Είμαστε πολύ ψηλά. Τρέμουν να πουν την αλήθεια στον λαό για το πόσο ψηλά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή.
Λένε πολλοί πως στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι 2ο κόμμα…
Αυτό το είχε γράψει και ο διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ όταν τον ανακάλεσαν στην τάξη επειδή με έβγαλε ζωντανά για… 12 ολόκληρα λεπτά. Είχε πει ότι η Χρυσή Αυγή είναι 2ο κόμμα σύμφωνα με δύο δημοσκόπους. Οι επόμενες εκλογές μάλλον θ’ αργήσουν. Εδώ ψάχνουν να βρουν τρόπο να αναβάλλουν τις δημοτικές εκλογές, γιατί παίρνουμε τους μεγάλους Δήμους. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές, αν θα είμαστε 2ο κόμμα ή ακόμα ψηλότερα.
Έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της ΑΟΖ, το οποίο τελευταία είναι στην επικαιρότητα. Βλέπεις εξελίξεις;
Με Σαμαράδες και Αβραμόπουλους δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. «Καζάν – καζάν» τους είπε ο Ερντογάν, δηλαδή καθίστε στ’ αυγά σας και μην κάνετε τίποτα. Και όμως η χώρα μας – όπως απέδειξαν και οι τελευταίες έρευνες του Nordic Explorer – είναι γεμάτη πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Ποιες πρέπει να είναι οι πρώτες αποφάσεις μιας μελλοντικής εθνικής κυβέρνησης;
Καταγγελία Μνημονίου κατόπιν δημοψηφίσματος και ακυρωτικός νόμος για όλα τα επαχθή και αντιλαϊκά μέτρα. Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους. Έναρξη γεωτρήσεων για την εξόρυξη του ελληνικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και λήψη σκληρών μέτρων κατά της εγκληματικότητας. Άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών υπουργών, βουλευτών, μεγαλοεργολάβων και μεσαζόντων. Στη φυλακή όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και δήμευση της περιουσίας τους.
Έχεις ελεύθερο χρόνο; Κι αν ναι με τι ασχολείσαι;
Δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Ξέρεις, για να φτάσει το Κίνημα να εκπροσωπεί ένα και πλέον εκατομμύριο Ελλήνων και για να έχει ήδη υπερδιπλασιάσει τα εκλογικά του ποσοστά, χρειάζεται κόπος, αγώνας και καθημερινή προσπάθεια. Η καθημερινότητά μου περνά μεταξύ κεντρικών γραφείων, τοπικών οργανώσεων και βουλής. Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος, προσπαθώ να τον αφιερώνω κυρίως σε σωματική άσκηση.
Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες του ethnikismos.net.
Οι στημένες διώξεις, ο πόλεμος λάσπης, οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Το έχουμε πει άπειρες φορές, το έχουμε αποδείξει στην πράξη, το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Το ethnikismos.net, η κεντρική μας ιστοσελίδα και όλα τα εθνικιστικά και πατριωτικά ιστολόγια δε χρειάζονται αναγνώστες. Χρειάζονται σκεπτόμενους και ενημερωμένους ανθρώπους που θα κάνουν πράξη τις Ιδέες τους και όπλο τη γνώση τους. Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.



ethnikismos.net