Οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών της Τ.Ο. Νίκαιας

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας στα γραφεία της Τ.Ο. Ο αριθμός των γυναικών ήταν για ακόμα μία φορά μεγάλος και ήταν Συναγωνίστριες από όλες τις περιφέρειες του Πειραιά. Το θέμα που έθιξε η Συναγωνίστρια Νικόλ ... 
 
 
Μπενέκη είναι σχετικό με τα ναρκωτικά, τι είναι, πώς δρουν, ανάλυση των παρενεργειών τους
Επίσης εξήγησε μερικά βασικά πράγματα σχετικά με το εμπόριο ναρκωτικών στις χώρες της Λατινικής Αμερικής στις οποίες διακινούνται τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και έπειτα σε όλες τις ηπείρους και κυρίως στην Ευρώπη. 
Αναφέρθηκε στην άθλια κατάσταση που επικρατεί στην Ολλανδία καθώς και στα κέντρα αποτοξίνωσης και στο πως συμφέρει τον αιώνιο εχθρό να πέφτει η νεολαία στην παγίδα των ναρκωτικών.
Η Συναγωνίστρια Μπενέκη επίσης, ανέλυσε στο τέλος τις θέσεις του κινήματός μας σχετικά με τα ναρκωτικά (μη νομιμοποίηση τους και σχετικές νομοθεσίες), και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ΚΑΘΕΤΗ θέση που έχουμε πάνω στο θέμα της θανατικής ποινής, ως της καταλληλότερης τιμωρίας για τα ανθρωποειδή που διακινούν τον θάνατο σε χιλιάδες κόσμο. Τους εμπόρους ναρκωτικών. 
Τα ναρκωτικά έχουν ως αποτέλεσμα ένα μυαλό που δεν σκέφτεται και ένα σώμα που δεν μάχεται. Η ομιλία έκλεισε με τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


whitewomenfront.blogspot.gr