Χρήστος Παππάς: "Είστε εξαρτημένοι από τη δόση σας" - ΒΙΝΤΕΟ


Στην Ολομέλεια της 5 Μαρτίουη κυβέρνηση δεν επανέφερε την τροπολογία για το Γένος στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως είχε δεσμευθεί. Έφερε όμως τροπολογίες με τις οποίες ποινικοποιείται το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, ενώ ενισχύεται ο νόμος περί "φυλετικού μίσους".
Από την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής επί της αρχής του νομοσχεδίου για τις εξαρτησιογόνες ουσίες: "Δεν είναι εξαρτημένοι οι ναρκομανείς μόνον.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>




Εξαρτημένοι με τη δόση σας είστε και εσείς. Και για να την εξασφαλίσετε, κάνετε διακίνηση ιδεών τρόμου. Σοκ και δέος , δηλαδή. Και δεν είναι μόνο οι 300 θάνατοι των ναρκομανών ετησίως. Από την δική σας μνημονιακή πολιτική είναι 3500 θάνατοι από αυτοκτονίες και άλλοι θάνατοι που δεν καταγράφονται και οφείλονται στην πολιτική σας στην υγεία, και στα φάρμακα, όπως είναι και οι θάνατοι των ατυχών φοιτητών και οι τρεις Έλληνες που αυτοκτόνησαν σήμερα στην Λάρισα. Το ζήτημα των ναρκωτικών επιλύεται, όταν η νεολαία έχει πρότυπα και αρχές, όταν έχει αξίες και ιδανικά. Αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδανικά που θα εμφυσήσει η Χρυσή Αυγή στους νέους. Λέμε στους γονείς, σε όσους μας ακούν, φέρτε τα παιδιά σας στη Χρυσή Αυγή αν θέλετε να τα σώσετε από το κράτος που τα θέλει μαστουρωμένα".
Η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά στην Ολομέλεια