Η απόλυτη ξεφτίλα: Πετρέλαιο από τον Σόρος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης!


Σε μια εποχή όπου, εάν υπήρχε πολιτική βούληση τις τελευταίες δεκαετίες, η Ελλάς θα κάλυπτε ήδη τις ενεργειακές ανάγκες τις σε πετρέλαιο με την ανακύρηξη της ΑΟΖ και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων που αποδεδειγμένα υπάρχουν εντός της Ελληνικής επικράτειας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποδέχεται "με επιφύλαξη δωρεά 50-90 τόνων πετρελαίου θέρμανσης σε δημόσια ιδρύματα από τον Τζορτζ Σόρος". ...



Πρόκειται για μια εξευτελιστική για τα εθνικά δίκαια μας «προσφορά» από τον γνωστό για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του εβραίο μεγαλοεπενδυτή που έρχεται να προστεθεί στο απίστευτο κρεσέντο γραικυλικού οθωμανισμού, του δήμάρχου Μπουτάρη τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι πολιτικάντηδες που λυμαίνονται την χώρα μας τα τελευταία χρόνια, να μας πετάνε οι διεθνείς τοκοφλύφοι «καραμέλες» σαν να επρόκειτο για μια τριτοκοσμική χώρα και εμείς να πετάμε την σκούφια μας για τους "σωτήρες" που ήρθαν να μας βγάλουν από την εξαθλίωση.

Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας
 
ΥΓ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση διαβιβάστηκε επίσημα με επιστολή στον Γιάννη Μπουτάρη από στέλεχος της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος Open Society Foundations, ενώ όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου η κίνηση αυτή έγινε δεκτή αλλά με «επιφύλαξη», λόγω της γνωστής φιλοσκοπιανής στάσης του Σόρος. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χασδάι Καπόν υπογράμμισε εξάλλου ότι «το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δέχθηκε την προσφορά, δεν σημαίνει ότι θα ονομάζονται τα Σκόπια "Μακεδονία"». Αιδώς Αργείοι!