Μετά τους τροτσκιστές, έρχονται στον ΣΥΡΙΖΑ‏ και οι "εθναρχιστές"


Δεξιά-Αριστερά: οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας!
Ολόκληρη η θανάσιμη για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους θεατρική παράσταση της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, στήθηκε πάνω στο παραμύθι της αέναης διαμάχης μεταξύ της Αριστεράς και της Δεξιάς. ...




Απέναντι στο καλοστημένο σκηνικό της κόντρας μεταξύ των δύο ιδεολογικών πόλων, του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού, μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές διατύπωσαν με ειλικρίνεια την ωμή πραγματικότητα: οι ινστρούχτορες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος δρουν από κοινού για την καταστροφή της Πατρίδος.

Οι υπογραφές των επαίσχυντων Μνημονίων στάθηκαν η αιτία προκειμένου ο Ελληνικός Λαός να ξυπνήσει από τον μεταπολιτευτικό λήθαργο. Παρά ταύτα, ένα σημαντικό τμήμα του Λαού μας, παραμένει πειθήνιο όργανο των μέσων μαζικής εξαπάτησης και των κομμάτων της καταστροφής. Προκειμένου να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα της κάστας των εκλεκτών του Καθεστώτος, κατόπιν της έκδηλης οργής του Λαού συνεπεία των μνημονιακών πολιτικών, ο δημοσιογραφικός οχετός, άρχισε να χτίζει το μύθο του Αλέξη Τσίπρα.

Αποδίδοντάς του χαρακτηριστικά τα οποία ουδέποτε τον διέκριναν, πολλώ δε μάλλον είναι απολύτως ξένα προς την προσωπικότητά του, επιδίωξαν να τον καταστήσουν ως την ύστατη λύση απέναντι στην απανθρωπιά των Μνημονίων. Ο μαρξιστικός δημοσιογραφικός κόσμος, κρατικοδίαιτος και υπάκουος στις επιταγές της εξουσίας, τον περιέβαλε με τον μανδύα του «αντισυστημικού», του επαναστάτη. Η αριστερή στροφή της κοινωνίας έγινε μόνιμη επωδός του συρφετού της δημοσιογραφίας και συγχρόνως του υποτιθέμενου «πνευματικού» και καλλιτεχνικού κόσμου, οι οποίοι είχαν ήδη πλημμυρίσει από το ξεχείλισμα του μαρξιστικού βόθρου, αίφνης με την εγκαθίδρυση της κοινοβουλευτικής δικτατορίας το 1974. Αυτή η περιβόητη «αριστερή στροφή» συνοδεύτηκε από την «αγανακτισμένη» απαίτηση για την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από νέους ανθρώπους, ενθουσιώδεις, εργατικούς και φυσικά άσπιλους. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες γεννήθηκε όχι η κορυφαία ελπίδα του Λαού μας, όπως επιδιώκει η καθεστωτική προπαγάνδα να προβάλλει τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η ύστατη για το Καθεστώς της διαφθοράς και της σαπίλας.

Η πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. του Σύριζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι επαφές τις οποίες είχε, οι ομιλίες τις οποίες έκανε και βεβαίως η δημοσιότητα η οποία του δόθηκε, σε συνδυασμό με την διαρροή της χρηματοδότησης και οργάνωσης των επαφών από ιδρύματα του γερακιού της διεθνούς κερδοσκοπίας Τζορτζ Σόρος, δημιούργησε τις πρώτες αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις του, τόσο στο στρατόπεδο των αριστεριστών όσο και σε εκείνο των ουδέτερων, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Αν όμως η επίσκεψη στις Η.Π.Α. υπήρξε το έναυσμα της έκφρασης δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό του, η χθεσινή εμφάνιση –και κυρίως η ομιλία του- αποτελούν αναμφισβήτητα τροχιοδεικτικό της μελλοντικής του πορείας.

Όπως η Δεξιά έκλινε το γόνυ μπροστά στο φέρετρο του συμμορίτη σφαγέα του Ελληνικού Λαού, καπετάν-Γιώτη, κατά τον ίδιο τρόπο, η καθεστωτική Αριστερά έσπευσε χθες να τιμήσει την ηγετικότερη μορφή της μεταπολιτευτικής Δεξιάς, τον ψευδεπίγραφο «εθνάρχη» του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Το Μέγαρο Μουσικής φόρεσε τα γιορτινά του, προκειμένου τα νέα φυντάνια του Καθεστώτος το οποίο μας κυβερνά, να τιμήσουν τους στυλοβάτες του.

Προκάλεσε έκπληξη σε ορισμένους η συμμετοχή και ομιλία του Τσίπρα σε αυτό το πανηγύρι της ντροπής. Ο ίδιος όμως ο πρόεδρος του Σύριζα, ήταν εκείνος ο οποίος είχε προηγουμένως υμνήσει την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου και μετέπειτα του Μπαράκ Ομπάμα και των σιωνιστικών εγκεφάλων οι οποίοι εξαπολύουν τον ιμπεριαλιστικό δημοκρατικό καπιταλισμό των ΗΠΑ προς όλο τον κόσμο. Μόνον οι αφελείς και εκείνοι οι οποίοι επιδιώκουν να παριστάνουν τα θύματα της εξαπάτησης, αρνούνται να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια: ο Αλέξης Τσίπρας, το δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος, είναι η τελευταία λύση του συστήματος, πριν έρθει η Χρυσή Αυγή… Με απλά λόγια, αν δεν υπήρχε ο πρόθυμος να αναλάβει το ρόλο του προστάτη του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, Αλέξης Τσίπρας, το Καθεστώς θα φρόντιζε να δημιουργήσει από την αρχή ένα νέο «Αλέξη Τσίπρα».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φυσικά δεν εκφράζει τον εαυτό του αλλά ολάκερη την Αριστερά, ο ψευδοεθνάρχης της μεταπολίτευσης κατέχει περίοπτη θέση στο κάδρο των ηγετών. Ως εκ τούτου, οι ύμνοι στην «μετριοπάθεια» και την «οξυδέρκεια», την «προνοητικότητα» και το «έργο» του νεκροθάφτη της Ελλάδος και της Κύπρου Καραμανλή, δε μας προκαλούν καμιά απορία. Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα να συναγελάζεται με το σύστημα το οποίο σύσσωμο παραβρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση, καταρρίπτει κάθε αστικό μύθο και κάθε μαρξιστικό παραμύθι. Το πέρας της ομιλίας, βρήκε τον «αντισυστημικό» Αριστερό ηγέτη, χαμένο στη μάζα της μπουρζουαζίας των Αθηνών, στα ψοφίμια του πολιτικού και πνευματικού υπόκοσμου που κυβερνά τον τόπο. Εξάλλου, η παραδοχή από μέρους της Αριστεράς του καραμανλικού «μεγαλείου», ισοσταθμίστηκε από τα σχόλια της δεξιάς πτέρυγας για την «πολιτική ωριμότητα» του κυρίου Τσίπρα! Αυτός είναι σήμερα ο μεταπολιτευτικός θίασος και ας μη γελιόμαστε, αυτός ήταν εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, οι οποίες σκοπό έχουν να διατηρήσουν εν υπνώσει τον Ελληνικό Λαό, επιβάλλοντάς του την αναγκαιότητα να πιστέψει σε ψεύτικα είδωλα, παρουσιάζοντας ως ήρωες τους υπεύθυνους της δυστυχίας του, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διαπιστώσουν άπαντες, το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης και προσποίησης των πρωταγωνιστών της κοινοβουλευτικής απάτης. Εν προκειμένω, για μας τους Εθνικιστές είναι η απόλυτη δικαίωση των διακηρύξεών μας: στεκόμαστε περήφανα και με τις Σημαίες μας ψηλά, απέναντι στο Καθεστώς των διεφθαρμένων, των συνασπισθέντων δεξιών και αριστερών προδοτών της Πατρίδος και του Λαού!