Ο Τσίπρας, η Κατσέλη και το μνημόνιο


Μετά τη χλιδή του καθεστωτικού Ιδρύματος Κ. Καραμανλή, ο… leader of SYRIZA… ξεπέφτει στην Κατσέλη. Είναι αυτό που λέμε «από τα σαλόνια στ’ αλώνια».
Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από το συνονθύλευμα, ο Alex θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε διημερίδα με θέμα «Έξοδος από την Κρίση, η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας», που ...
 


διοργανώνει η Λούκα Κατσέλη, στον πολυχώρο «Αθηναΐς». Εκτός αυτού, θα μιλήσουν και οι Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης και Τσακαλώτος. Η διημερίδα γίνεται με πρωτοβουλία του «Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής», του οποίου πρόεδρος είναι ο συνταξιούχος πολιτικάντης Γεράσιμος Αρσένης.
Προφανώς, η Κατσέλη θα είναι η… νέα μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ, για να… σκίσει το Μνημόνιο και να το καταργήσει με έναν νόμο, όπως έχει υποσχεθεί. Μόνο που η παλαιοπασόκα Κατσέλη, εκτός από συντάκτρια του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ το 2009 (με το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν»), ήταν και υπουργών Οικονομικών στην κυβέρνηση του Jeffrey, άρα η πρώτη που όχι μόνο ψήφισε με χέρια και με πόδια το Μνημόνιο, αλλά και η πρώτη που το εφήρμοσε κιόλας! Τόσο «αντιμνημονιακός», λοιπόν, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ! Όποιος είναι κορόιδο ας τον πιστέψει!



ethnikismos.net