Ο "απίθανος" Ευαγγελάτος ενοχλήθηκε από τους Ελληνοπρεπέστατους χαρταετούς των παιδιών


Για μια ακόμα φορά… σοκαρίστηκαν καθεστωτικοί και αριστεροί (πολλές φορές οι δύο έννοιες ταυτίζονται…) με την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, να μάθει στα παιδιά (που ασφαλώς και μετέβησαν με τη συνοδεία των γονέων τους στα γραφεία) πως κατασκευάζονται οι χαρταετοί.
Κι αυτό τους πείραξε! Ας γελάσουμε λίγο με το παραλήρημά τους:




Γράφει σχετικά η καθεστωτική ιστοσελίδα Newsit: Απίστευτο! «Βάζουν» παιδιά να πετάξουν χαρταετούς με το σήμα της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την …στρατολόγηση παιδιών στο κόμμα! Μετά τα “σχολεία” για ελληνόπουλα όπου διδάσκονται από χρυσαυγίτες την ελληνική ιστορία, τη ξενοφοβία, το ρατσισμό και το μίσος τώρα με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα οι χρυσαυγίτες παρέδωσαν μαθήματα κατασκευής χαρταετού! Φορώντας τις μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, χρυσαυγίτες της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα “δίδαξαν” σε μικρά παιδάκια πώς να κατασκευάσουν τους χαρταετούς τους οι οποίοι βέβαια είτε είχαν το σήμα της Χρυσής Αυγής, είτε την ελληνική σημαία…».
Γράφει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:
Χαρταετοί μίσους της Χρυσής Αυγής πάνω από τα παιδιά
«Μετά τα σχολεία της Χρυσής Αυγής, φωτογραφίες στο διαδίκτυο δείχνουν χρυσαυγίτες να παραδίδουν μαθήματα για την κατασκευή χαρταετού. Άλλη μια προσπάθεια να σπείρουν τον φόβο δείχνοντας ότι στρατολογούν μικρά παιδιά και απλώνουν την επιρροή τους. Χαρταετοί ξενοφοβίας, ρατσισμού, και μίσους».
Τι λέτε, μερικά μπουκάλια… ξυδάκι δεν είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή τους; Κι ένας… αντιλυσσικός ορός μπας και… ξελυσσάξουν;
(ΥΓ): Εύγε και πάλι εύγε στην Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας!
 

Εθνικισμός.net