"Ναζιστικό μόρφωμα" αποκαλεί την Χρυσή Αυγή ο δικηγόρος των Ρότσιλντ και φίλος μασώνων


Εάν επρόκειτο, για τον πρωταγωνιστή γελωτοποιό μιας θεατρικής επιθεώρησης, είναι βέβαιο ότι θα χειροκροτούσαμε με ενθουσιασμό. Δυστυχώς, δεν πρόκειται για έναν αστείο ηθοποιό β' διαλογής, αλλά για τον υπουργό μιας καταστροφικής και αντεθνικής κυβέρνησης, τον υπουργό Προ - Πο. Συμβαίνουν αυτά, όταν έχεις μασόνους φίλους...




Ο αρλεκίνος της Κατεχάκη λοιπόν, μίλησε σε εκδήλωση του κόμματός του στη Θεσπρωτία. Μπροστά σε ένα ολιγάριθμο και κουρασμένο ακροατήριο, ανέλυσε την πολιτική του υπουργείου του. Με γκριμάτσες και συνεχείς κινήσεις των χεριών, θεώρησε πως είναι σε θέση να ξεγελάσει ακόμη μια φορά τον κόσμο της ελληνικής υπαίθρου, τάζοντας εφαρμογή του νόμου, τάξη και ασφάλεια. Αφού κατέκρινε τον Σύριζα και θριαμβολόγησε για την «ανακατάληψη» των Αθηνών με το φιάσκο του Ξένιου Δία (δίχως να αναφερθεί σε αριθμούς, προκειμένου να μην εισπράξει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης από τους παρευρισκόμενους), αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή, αποκαλώντας τη «ανεκδιήγητο νεοναζιστικό μόρφωμα». Το να αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή ανεκδιήγητο νεοναζιστικό μόρφωμα, μια μαριονέτα του διεθνούς σιωνισμού, αποτελεί για μας Τιμή. Εν τούτοις, οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στον κωμικό αυτό τύπο, του οποίου μοναδικό προσόν χάρη στο οποίο τοποθετήθηκε πολιτικός προϊστάμενος ενός τόσο κρίσιμου υπουργείου, είναι η στενή φιλία με τους μασόνους.
Μίλησε ο αρλεκίνος της Κατεχάκη για τήρηση των νόμων και του Συντάγματος της Πατρίδος μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, πολιτικό Κίνημα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, συμμετείχε νομίμως στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές και έτυχε της εμπιστοσύνης 500.000 περίπου Ελλήνων. Υπό το πρόσχημα του μη σχηματισμού κυβερνήσεως από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, η χώρα οδηγήθηκε σε νέες, επαναληπτικές εκλογές, τον Ιούνιο. Απώτερος στόχος της πολιτικοοικονομικής συμμορίας που κυβερνά αυτό τον τόπο, ο εξοστρακισμός της Χρυσής Αυγής από το Κοινοβούλιο της διαφθοράς και της Προδοσίας. Δυστυχώς για την μεταπολιτευτική κλίκα των διεφθαρμένων, αριστερών και δεξιών κομμάτων, οι βρώμικες μεθοδεύσεις τους τσακίστηκαν μπροστά στη Θέληση του Ελληνικού Λαού! Παρά ταύτα, ο αρλεκίνος της Κατεχάκη, εκείνος που παριστάνει το δημοκράτη, καθυβρίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο σήμερα χαίρει της υποστήριξης πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων.
Το τραγικότερο της παραστάσεως του γελωτοποιού μιας κωμικής κυβερνήσεως ανδρείκελων και τσαρλατάνων, την ώρα κατά την οποία περιαυτολογούσε για τα δήθεν κατορθώματα του υπουργείου του, γριούλες έπεφταν θύματα αλλοδαπών εγκληματιών, ενώ μια νεαρή κοπέλα μόλις που απέφυγε τον βιασμό από πακιστανό συνάνθρωπο του Δένδια. Είπε ο αρλεκίνος, ότι η Χρυσή Αυγή δε του υπέδειξε ούτε ένα τρόπο για το πώς οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Σου υποδεικνύουμε τον μόνο τρόπο για να παραχθεί επιτέλους έργο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Παραιτήσου και κατόπιν αφιέρωσε τη ζωή σου στην προσευχή για τις ψυχές των Ελλήνων που δολοφονήθηκαν με τη δική σου ανοχή, για να έχεις εσύ σήμερα το θράσος να ισχυρίζεσαι πως καταπολέμησες τη λαθρομετανάστευση. Ποιος όμως έχασε το φιλότιμό του, για να το βρει η θρασύτατη αυτή μαριονέτα του σιωνισμού; Κι επιπλέον, ποιος μπορεί πλέον να πάρει στα σοβαρά την συγκυβέρνηση των κολλητών του Παπαγεωργόπουλου και του Τσοχατζόπουλου;
Ζήσε το μύθο σου, για λίγο ακόμα, θλιβερέ αρλεκίνε. Δεν ακούς και δεν βλέπεις τι συμβαίνει μακριά από την ασφάλεια του υπουργείου και της οικίας σου. Προσποιείσαι πως δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που έρχεται, είμαστε εδώ όμως, να στο υπενθυμίζουμε: γκρεμίζεται το βασίλειο της Προδοσίας και γεννιέται το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος!