Άνθρακες ο θυσαυρός των.... ρατσιστικών επιθέσεων: Χρυσαυγίτη έψαχναν και πρεζόνι τους προέκυψε !


Μια βδομάδα περίπου πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 (στις 29 Απριλίου), ένας άγνωστος οδηγώντας αυτοκίνητο στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στο Μενίδι, για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου.
Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 57χρονο από την Αλβανία, με αποτέλεσμα ...



να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα πιστόλι. Πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών τραυματίζοντας έναν 37χρονο Πακιστανό. Έπειτα καταδίωξε σε χωράφι έναν 58χρονο Αλβανό και τον σκότωσε πυροβολώντας τον στο σώμα και το κεφάλι. Αμέσως μετά, λύσσαξαν τα καθεστωτικά και αριστερά ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για… ρατσιστική επίθεση.
Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και την προηγούμενη Κυριακή συνελήφθη ο δράστης (μετά από δύο διαρρήξεις σε σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλλήσια). Παρότι το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που κατείχε ο δράστης ήταν πλαστό και τα στοιχεία που δήλωσε ψευδή, οι αστυνομικοί βρήκαν τα πραγματικά του στοιχεία και λίγο αργότερα εξακριβώθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης της δολοφονίας του 58χρονου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου και του 57χρονου, στις 29 Απριλίου 2012. Και βέβαια, δεν επρόκειτο για… χρυσαυγίτη με… μαύρη μπλούζα, αλλά για ένα τρελαμένο πρεζόνι.
Μια ακόμη… χαμένη ευκαιρία της υπηρεσίας «πάταξης του ρατσισμού» να επέμβει για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της (μύγες βαράνε…) και μια ακόμη αποκάλυψη της λάσπης και της αισχρής συκοφαντίας των εξωνημένων ΜΜΕ κατά των Ελλήνων εθνικιστών!
(ΥΓ): Κάποιος να αναλάβει να πει το… κακό μαντάτο και στον… τσίφτη, τον Μιούζνιεκ.