Ελληνίδα Μάνα: Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους προγόνους μας να μάθουν τα παιδιά μας για όλους όσους έχυσαν το αίμα τους για τον Ελληνισμό


Αν ήθελα να χαρακτηρίσω το κείμενο του κ. Ρεσβάνη στην ιστοσελίδα protagon.gr στις 28-02-2013 με τίτλο «κακοποιώντας τα παιδιά» θα το χαρακτήριζα ως "δημοσιογραφικό σκουπίδι", εντελώς κατευθυνόμενο από ταπεινά ελατήρια, που καμία σχέση δεν έχει με τον όρο "δημοσιογραφία". ...

Στην δημοσιογραφία, το κείμενο πρέπει να υπηρετεί την πληροφορία αντικειμενικά, χωρίς ίχνος προσωπικής άποψης, λαμβάνοντας υπόψη τους πρωταγωνιστές. Αλλιώς υπηρετεί την παραπληροφόρηση στην δημοσιογραφία.
Το κείμενό σας έχει σαν σκοπό την χειραγώγηση των πολιτών, τον εκφοβισμό και προσπαθείτε να περάσετε την σήψη σας μέσα από τα κιτρινιάρικα γραπτά σας. Οπότε προφανώς δεν νοείστε "δημοσιογράφος" και η άποψή σας δεν μας αφορά.
Ίσως να αφορά τους εργοδότες σας, αλλά όχι εμάς.
Προσωπικά, θίγομαι πρώτα από όλα σαν Ελληνίδα Μητέρα και θεωρώ ανήκουστο να τα βάζετε με τους γονείς των παιδιών που πρέπει να κατηγορηθούν όπως λέτε ''για κακοποίηση ανηλίκου''.
Πώς γίνεται ένα μάθημα αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας να το βαπτίζετε « Κατηχητικό μίσους» ;
Δεν βλέπω να ασχολείστε με το κατηχητικό του βιασμού της Ιστορίας μας ή με το ότι έχει χαθεί κάθε αξία και ηθική στα Ελληνικά σχολεία και κατ΄επέκτασην στην Ελληνική κοινωνία.
Να υποθέσουμε δηλαδή πως η θαυμάσια έκθεση της μαθήτριας από το Δημοτικό σχολείο Πύργου «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα» είναι προϊόν άφθονης προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου για εσάς;
Λέτε ότι θέλετε να συναντήσετε αυτούς τους γονείς που πήγαν τα παιδιά τους στη φωλιά του ναζιστικού κούκου όπως αποκαλείτε τα γραφεία ενός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.. 
Μα τους συναντάτε καθημερινά κ. Ρεσβάνη, βρίσκονται στο διπλανό σας διαμέρισμα, τους συναντάτε στον δρόμο, στο φούρνο της γειτονιάς σας, στο super market, παντού.
Είναι άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινής βιοπάλης, οι οποίοι ζουν μέσα στην αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους.
Είναι γονείς που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με την βοήθεια ενός νόμιμα εκλεγμένου πολιτικού κόμματος (μην το ξεχνάτε αυτό αν και αν σας πονάει) να διδαχτούν τα παιδιά τους την Ιστορία του Έθνους, γιατί έτσι όπως κατάντησαν την Ελλάδα τα αφεντικά σας, πρέπει να γίνουν παντού «Κρυφά σχολειά» για να μάθουν τα παιδιά μας Ιστορία. 
Είτε σας αρέσει λοιπόν είτε όχι έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους προγόνους μας να μάθουν τα παιδιά μας για τους Μακεδονομάχους, για τον Παύλο Μελά, για την γενοκτονία του Ελληνισμού της Μ. Ασίας, για τον Γρίβα Διγενή, για την Προσφορά του Ιωάννη Μεταξά στο Έθνος, για τους εθνομάρτυρες της Κύπρου Γρηγόρη Αυξεντίου, Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, και τόσους άλλους που έχυσαν το αίμα τους για τον Ελληνισμό, και που τα ονόματά τους δεν αναφέρονται πουθενά στα βιβλία των παιδιών μας, ή αν αναφέρονται αυτό γίνεται εντελώς περιληπτικά και παραπλανητικά.
Μην χύνετε λοιπόν κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά μας και διαπαιδαγωγήστε εσείς τα δικά σας σύμφωνα με το πρότυπο Ρεπούση που προφανώς επικροτείτε… 
Μάθετέ τα όταν μεγαλώσουν να μισούν την πατρίδα τους και κάθε τι Ελληνικό, να καίνε τη Σημαία και εσείς να τα καμαρώνετε, όπως καμαρώνει γνωστή Κυρία των Β.Π. το βλαστάρι της, να χτυπούν όποιον αγκαλιάζει την Ελληνική σημαία και να τον αποκαλούν "φασίστα"... 
Ζήτω η Νίκη
Κορίνα

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων