Ομολογία Δένδια: Ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα, γεμάτη καλάσνικοφ η Ελλάδα


Αλωνίζουν οι επικίνδυνοι αλβανοί δραπέτες και ο Δένδιας κυνηγάει την Χρυσή Αυγή
Μετά τα απανωτά φιάσκο των προηγούμενων ημερών όπου βαρυποινίτες και επικίνδυνοι αλβανοί κακοποιοί κάνανε πάρτυ με καλάνσικοφ εντός φυλακών και στην συνέχεια εκτός αφού δραπέτευσαν ομαδικά, ο ανεκδιήγητος υπουργός Προ-πο Δένδιας σε συνέντευξή του στο πρωινό του ΑΝΤ1 προσπάθησε να κατευνάσει την ελληνική κοινωνία μετά τον σάλο που προκλήθηκε σε όλη την Ελλάδα και φυσικά επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή(!). ...

 


Ο Δένδιας δραματοποίησε την κατάσταση ξεχνώντας ότι είναι υπουργός και ο αρμόδιος για την πάταξη της εγκληματικότητας. Ομολόγησε ότι η πατρίδα μας έχει γεμίσει με χιλιάδες καλάσνικοφ ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανεξέλεγκτη διακίνηση του βαρύ οπλισμού επικαλούμενος την γεωγραφική μορφολογία της Ελλάδος. Ακόμα ομολόγησε ότι τα σύνορα είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν φυλάσσονται. Βέβαια στο υπουργείο  γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διακίνηση των καλάσνικοφ, που χρησιμοποιούνται από αδίστακτους κακοποιούς γίνετε από τα χερσαία ορεινά σύνορα με την αλβανία όμως δεν ακούσαμε καμία λέξη για το τι πρόκειται να κάνει σαν υπουργός ώστε να καταπολεμήσει τα κυκλώματα των αλλοδαπών που έχουν αλλάξει τις συνθήκες ασφαλείας της χώρας μας.
Παρόλα αυτά στην συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή και θεώρησε ύβρεις την κριτική που του κάνουν οι βουλευτές του Κινήματος στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ανέφερε ότι η θέση του υπουργού είναι να τηρεί και να επιβάλλει την νομιμότητα πράγμα που δεν κάνει και δεν έχει πρόθεση να κάνει με όλους αυτούς τους επικίνδυνους αλλοδαπούς κακοποιούς που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Είπε όμως ξεκάθαρα ότι ‘’όταν η Χρυσή Αυγή παρανομεί θα μας βρίσκει ξεκάθαρα απέναντί της’’. Βέβαια δεν ανέφερε τι είδους παρανομίες κάνει ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ τόνισε ότι είναι κάθετα αντίθετος στην Χρυσή Αυγή!
Ο Δένδιας και το υπουργείο Προ-πό σε μια περίοδο αυξημένης βαριάς εγκληματικότητας αλλοδαπών ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί κάνουν το αυτονόητο για αυτούς: προσπαθούν να ανακόψουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής σε ολοένα και περισσότερους Έλληνες συμπολίτες μας. Έχουν αφήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες έρμαιο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εγκληματούν και δολοφονούν καθημερινά ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας και ασχολούνται με την δημιουργία δήθεν ρατσιστικών αδικημάτων τα οποία χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο τα χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς για όλους αυτούς, η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει ποιος είναι ο ύποπτος ρόλος τους και σύντομα θα τους στείλει στην θέση που τους αξίζει!