Συνέντευξη-πρόκληση προς τις ΗΠΑ του Χρήστου Παππά στο Ελληνοαμερικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων - ΒΙΝΤΕΟ


«Οι ΗΠΑ δεν είναι έθνος! Είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια. Δεν έχει την καθαρότητα ενός έθνους που έχει το όμαιμο, το ομόδοξο και το ομόθρησκο»
Η Χρυσή Αυγή είναι ο φόβος των συστημικών κομμάτων και ο τρόμος του παγκόσμιου συστήματος. Και είμαστε ακόμα στην αρχή...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ >>>



Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Μια συνέντευξη που βγάζει ειδήσεις αλλά και θα προκαλέσει με όσα αποκαλύπτει. Δείτε τι λέει για την Αμερική και την Ρωσία. Τι προβλέπει για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και για την Θράκη. Τι λέει για τους μετανάστες αλλά και για τους Έλληνες της Αμερικής...

Με την ευχή «Έλληνες καλή Ανάσταση» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ξεκινά την εφ όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Greek American News Agency αποκλειστικά και ειδικά για τον ελληνισμό εκτός συνόρων. Στην συνέντευξη του ο κ. Παππάς δίνει ευθείες και ξεκάθαρες απαντήσεις με μια σειρά από καταγγελίες αλλά και αποκαλύψεις που κάνει για θέματα τις επικαιρότητας. Προβλέπει νέα άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ επισημαίνει με νόημα πως «εμείς θέλουμε τον Έλληνα να πληρώνεται με αξιοπρέπεια… οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες είναι αξιοπρεπείς… απόδειξη οι Έλληνες της Αμερικής του Καναδά και της Αυστραλία… οι Έλληνες που πήγαν με το όραμα να επιστρέψουν στην πατρίδα δεν πήγαν παράνομα». Προχωρά σε βάθος τις σκέψεις του με μια πολιτική ανάλυση που είναι βέβαιο πως θα ανοίξει μια πολύ μεγάλη συζήτηση με απρόσμενες εξελίξεις για την δήλωση (του) αυτή που αφορά την Αμερική τονίζοντας πως «Οι ΗΠΑ δεν είναι έθνος! Είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια. Δεν έχει την καθαρότητα ενός έθνους που έχει το όμαιμο, το ομόδοξο και το ομόθρησκο».
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζει πως «θα χάσουμε την Θράκη» … Μιλά για τα συμφέροντα στην περιοχή της Θράκης αλλά και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται τον υπόγειο πλούτο. Μιλά για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Τουρκία και απευθύνει μια σειρά ερωτήσεις για όσα συνέβησαν στο Κατάρ, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει με στοιχεία τι συμβαίνει με τα αφύλαχτα σύνορα της χώρας στην Θράκη σε συγκεκριμένο φυλάκιο από την πλευρά της Βουλγαρίας για το οποίο αποκαλύπτει ότι δεν είναι καν επανδρωμένο με αποτέλεσμα να είναι δίοδος διέλευσης μη νόμιμων μεταναστών. Απαντά σε κρίσιμα και καυτά ερωτήματα όπως πχ. το μεταναστευτικό ζήτημα και κάνει τον διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων μεταναστών στα πέρατα της οικουμένης με τους σημερινούς μη νόμιμους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Απαντά για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τους δωδεκαθεϊστές και όσα ακούγονται περί σχέσεων με παγανισμό. Μιλά για την πίστη των πατέρων μας, την Ορθοδοξία αλλά και για το σεβασμό προς τους προγόνους μας (αρχαίους Έλληνες).
Ξεκαθαρίζει και απαντά για τις σχέσεις του κινήματος της Χρυσής Αυγής με τον παγανισμό όπως έχει κατηγορηθεί. «Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα» λέει, ενώ πετά το γάντι σε όσους επέκριναν τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο για την παρουσία του στην κηδεία του Στρατηγού Γεωργίου Ντερτιλή. Μιλά για το ξεχασμένο και ξεθωριασμένο όραμα της «Μεγάλης Ελλάδας» στο πλαίσιο της ενωμένης Ευρώπης ενώ επαναπροσδιορίζει -με βάση τις ιδέες και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής- τις διακρατικές και διπλωματικές σχέσεις που πρέπει να έχει η Ελλάδα με τις ΗΠΑ, αλλά και την Ρωσία. «Σχέσεις που πρέπει να υπηρετούν πρώτα και πάνω από όλα τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδος» όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Μιλάει επίσης για το κεφάλαιο την παγκοσμιοποίηση αλλά και τον διεθνισμό τονίζοντας πως είναι παγκοσμιοποίηση και διεθνισμός είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος. Επιτίθενται για ακόμα μια φορά στο σάπιο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο, ενώ δίνει και την δική του ερμηνεία για όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. «Δεν αναγκάσαμε κανέναν. Πολλές φορές διώχνουμε ψηφοφόρους… ο αγώνας μας είναι αγώνας για την πατρίδα και όχι για τις τσέπες μας… η αποστολή η δική μας είναι να τον ξυπνήσουμε να τον αφυπνίσουμε… »
Απευθύνει μομφές και κάνει ευθείες καταγγελίες αλλά και συγκεκριμένες αποκαλύψεις για τον αποκλεισμό από τα ελληνικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Τέλος, απευθύνει θερμό μήνυμα προς τους Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη: