Ξευτίλα βουλευτών της ΝΔ - Εμπαίζουν τους ένστολους


Οι βουλευτές της ΝΔ ούτε τι υπογράφουν γνωρίζουν, ούτε τι ψηφίζουν… Κατά τα άλλα, κυβερνούν τη χώρα!
Ακόμα ένα δείγμα αμάθειας (;) που δικαιώνει και πάλι την Χρυσή Αυγή, ότι οι βο(υ)λευτές της ΝΔ… μόνο για βουλευτές δεν κάνουν.  ....


Ενώ με την υπογραφή του μνημονίου η τραγική συγκυβέρνηση ψήφισε όλες τις μισθολογικές περικοπές των στρατιωτικών, την ημέρα της μεγάλης διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη 51 βουλευτές της κυβερνητικής ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση στην οποία έθεταν όλα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί από τις προαναφερθείσες περικοπές! Με λίγα λόγια, φάσκουν και αντιφάσκουν δείχνοντας την ανικανότητα της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της ΝΔ προ μηνών λοιδορούσαν τους βουλευτές της προηγούμενης κυβέρνησης ότι δε διάβασαν αυτά που υπέγραψαν και καταδίκασαν τη χώρα. Με την ερώτηση τους αποδεικνύουν ή ότι κάνουν ακριβώς το ίδιο με τους συναδέλφους τους καταδικάζοντας μια ολόκληρη τάξη εργαζομένων ή ότι η κίνησή τους έχει καθαρά στόχο τη διασκέδαση των εντυπώσεων. Και στις δύο περιπτώσεις υποτιμούν τη νοημοσύνη των στρατιωτικών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και τα σώματα ασφαλείας είναι η αιχμή του δόρατος για την αποτελεσματική λειτουργία μια πολιτείας που σέβεται τους πολίτες της και τον εαυτό της. Για να κρατήσει η πολιτεία το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να εξαθλιώνει οικονομικά τους ένστολους κατ’ αυτόν τον τρόπο, αντίθετα πρέπει να τους ενισχύει, όταν γνωρίζει πως πολλοί από αυτούς παίρνουν συνεχείς μεταθέσεις με τις οικογένειές τους και διατηρούν νοικοκυριά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση σε ενοίκια και μετακινήσεις. Τέλος, οι ένστολοι είναι οι μόνοι που τιμούν τον όρκο τους σε μια υπό κατοχή χώρα, σε μια χώρα συνεχούς οικονομικής εξαθλίωσης!