Για την βεβήλωση της Μνήμης Ελλήνων Ηρώων από τους γυφτοσκοπιανούς φταίει ο... Εθνικισμός


Οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Εθνικισμός είναι η αιτία για τη βεβήλωση του χώρου ταφής των Ελλήνων!
Μετά από τον αποτροπιασμό που προκάλεσαν οι εικόνες του Ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο των Σκοπίων έπειτα από επίθεση ιερόσυλων που βεβήλωσαν το χώρο ταφής Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί με κατάπτυστες δηλώσεις:



«Το συμβάν αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ο εθνικισμός και το μίσος που αυτός καλλιεργεί μεταξύ των λαών δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση στα προβλήματα των λαών της περιοχής. Είναι προφανές ότι η λύση του προβλήματος της ονομασίας της γείτονος πρέπει να επισπευτεί, στη βάση της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση,  προκειμένου οι δύο λαοί να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν μια κοινή πορεία ειρήνης και πολιτισμού». Έτσι εξηγεί ο Σύριζα και οι συνιστώσες του τις προκλήσεις και τα αίσχη των γυφτοσκοπιανών. Με λίγα λόγια "ξεπουλήστε τα πάντα, για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο" και ο Εθνικισμός φταίει για όλα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να προωθήσει τις ανθελληνικές ιδέες του περί ξεπουλήματος της Μακεδονίας μαςΔεν υπάρχει καμία δικαιολογία του τύπου «δε γνωρίζαμε τι εκφράζει ο Σύριζα» και άλλα τέτοια φαιδρά. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ θέλουν το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μένει στο απυρόβλητο, προκειμένου να αποτελέσει την επόμενη αριστερή κυβερνητική εναλλακτική λύση στο συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Πατρίδας. Ο Έλληνας πρέπει να λάβει σαφή θέση! Ή με τους προδότες, ή με τους Εθνικιστές!