Παρακαλάει ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή


Δακρύβρεχτες δηλώσεις έκανε από το βήμα της χθεσινής προχειροστημένης «αντιφασιστικής» συγκέντρωσης έκανε ο πρόεδρος του Παγκόσμιο Εβραϊκού Συμβουλίου.
Θυμίζουμε ότι χθες έγινε μία συγκέντρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη με την πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και καλεσμένο τον Αντώνη Σαμαρά και σημαίνοντες ...



εβραίους, όπως τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου και τον αντίστοιχο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού.

Εκεί όλοι αυτοί έπιασαν και μίλησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Ρόναλντ Λόντερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ζήτησε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, ώστε «η Ελλάδα που έχει δημοκρατία εδώ και αιώνες να δώσει το παράδειγμα». Ας δούμε, όμως, τα επίμαχα σημεία των δηλώσεων του Ρόναλντ Λόντερ:

"Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν' ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη 'Χρυσή Αυγή'"

"Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για 'αίμα και τιμή'. Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαμάλων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο"

"Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί"

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την αρχή: Η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ώστε να δοθεί από την Ελλάδα παράδειγμα δημοκρατίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου. Αλήθεια, όμως, πόσο δημοκρατικό είναι να επεμβαίνει στα εσωτερικά του «δήμου» ένας εξωτερικός παρατηρητής και να απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η βούληση του κραταιού «δήμου», δηλαδή του Λαού;

Δεύτερον μιλά για μίσος εναντίον ανθρώπων μόνο και μόνο λόγω διαφορετικού δερματικού χρωματισμού. Πέραν του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα που δεν τον σκιάζει καμμία κατηγορία, πέραν των ψευδολογιών της αριστεράς, τολμά και μιλά για ρατσισμό ένας εβραίος; Ή μήπως δεν έχει γνώση περί των σχετικών νομοθεσιών του Ισραηλινού κράτους; Είναι προφανές, συνεπώς, ότι οι Εβραίοι πουλάνε ανέξοδα αντιρατσισμό στις ξένες χώρες με μόνο σκοπό την διάλυση τους, ενώ στην χώρα τους διατηρούν νομοθεσίες ρατσιστικές.

Προφανώς όλα τα παραπάνω δεν γίνονται επειδή ο Ρόναλντ Λόντερ δεν γνωρίζει ότι μιλά υποκριτικά. Όλα τα παραπάνω γίνονται στα πλαίσια του διεθνούς σιωνιστικού σχεδίου που απαιτεί την άλωση της Ελλάδας και την εγκαθίδρυση της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως θεωρούν και αποκαλούν την Θεσσαλονίκη. Όμως, κ. Λόντερ, στην Ελλάδα έχει κάνει την εμφάνιση της μια νέα πραγματικότητα. Υπάρχουν Έλληνες που νοιάζονται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων και η βούληση αυτών μετουσιώνεται πλέον σε ένα ισχυρό ποτάμι που δεν μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας στην τριμερή συγκυβέρνηση του μνημονίου να σταματήσετε. Η Χρυσή Αυγή έρχεται για να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Ελλήνων, όσο και αν όλοι εσείς προσπαθείτε να αναιρέσετε την δημοκρατική επιλογή των Ελλήνων για να επιβιώσει το Έθνος. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά, όσο και αν αγγαρεύετε τον Αντωνάκη να παρίσταται σε ομιλίες και να τρώει αυγά για το δικό σας καλό!