Κατέρρευσαν τα ψέματα της «ελληνοφρένειας» για δήθεν επιθέσεις της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Η λάσπη και οι συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν έχουν τελειωμό
Ο εντεταλμένος καρανάβαλος του Περισσού και φανατικός μπολσεβίκος Θύμιος Καλαμούκης βάφτισε «επίθεση Χρυσαυγιτών» τον ξυλοδαρμό Έλληνα μαθητή από αλβανούς! 
Στη ραδιοφωνική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" ακούστηκε η «είδηση» ότι ...



35 μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι φορούσαν μαύρες μπλούζες, κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν σε έναν Έλληνα μαθητή την περασμένη Παρασκευή, σε σχολείο της Δάφνης και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.
Σήμερα 15 Μαρτίου, τέσσερις μέρες μετά τον ξυλοδαρμό, ο αντιδήμαρχος δήμου Δάφνης-Υμηττού κ. Ζήσης Ιωάννης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή και είπε τα πραγματικά γεγονότα. Ανέφερε ότι οι δράστες της επίθεσης, που έγινε την Δευτέρα (και όχι Παρασκευή), ήταν αλβανοί από γειτονικό σχολείο. Οι αλβανοί χτύπησαν άγρια έναν Έλληνα μαθητή που αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ κινητοποιήθηκε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το περιστατικό. Δεν υπήρχε καμία επίθεση Χρυσαυγιτών, δεν υπήρχαν συνθήματα, δεν υπήρχε τίποτα που να ενέπλεκε στην Χρυσή Αυγή σε τέτοιου είδους ενέργεια. Ούτε με κουκούλες ήταν, ούτε με κράνη ούτε με μαύρες μπλούζες ούτε με τίποτα!

Παρακολουθήστε την σχετική παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή