Αλλοδαπός μαχαίρωσε Έλληνα κουρέα στον Άγιο Παντελεήμονα - Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή


Εισβολή μαύρου αλλοδαπού σε κουρείο Έλληνα ιδιοκτήτη στο κέντρο της Αθήνας. Ο δράστης κατάφερε μαχαιριές στο θύμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα από την επίθεση που δέχτηκε κομμωτής που δραστηριοποιείται στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στις 13:30 ένας αλλοδαπός εισέβαλε σε κουρείο επί της οδού Μιχαήλ Βόδα και τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουρέα.
Ωστόσο, φαίνεται το κίνητρο πως δεν ήταν η ληστεία, αφού ο δράστης αφού τραυμάτισε τον κουρέα απομακρύνθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση αφού...

Ανοιχτή επιστολή των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας στους βουλευτές

Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το λόγο που αναγκαζόμαστε να πραγματοποιήσουμε και αύριο (1-11-2012) στην Αθήνα (ώρα 13.30, πλατεία Ευαγγελισμού) ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών, κορυφώνοντας έτσι μια σειρά κινητοποιήσεων από αρχές Σεπτεμβρίου 2012 όταν πλέον έγινε φανερή η πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιπρόσθετες αβάσταχτες περικοπές στους ένστολους. Κύρια στόχευσή μας είναι η άρση των κραυγαλέων αδικιών και της άνισης μεταχείρισής μας έναντι του υπόλοιπου Δημόσιου Τομέα.

Οι ένστολοι έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση εξαιτίας:...

Συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στο περιοδικό Crash

Συνέντευξη στο περιοδικό Crash και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ανδρουτσόπουλο παραχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. 
Στη συνέντευξη ο συναγωνιστής Παππάς μιλά μεταξύ άλλων για την πολιτική ζωή του τόπου και γιατί «κάθε Δευτέρα των εκλογών η χώρα γεμίζει κοψοχέρηδες», για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, για τα εθνικά θέματα και τη Βόρειο Ηπειρο.
«Τον συνάντησα στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος...

Μήνυση των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Α. Γρέγου, Π. Ζησιμόπουλου και Α. Ματθαιόπουλου κατά του Σ. Ζαριανόπουλου του ΚΚΕ

Είχαμε γράψει για το θέμα: Τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις παρελάσεις ζητάει η ......Λαϊκή Συσπείρωση


«ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ»
Θεσσαλονίκη 31-10-2012

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος(Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’Θεσσαλονίκης) και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Σερρών), κατέθεσαν την 29η-10-2012 δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους μήνυση  ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την επομένη ημέρα  αγωγή  στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά του Σωτηρίου Ζαριανόπουλου, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της προσκείμενης στο Κ.Κ.Ε δημοτικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο μηνυόμενος σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει  στα Μ.Μ.Ε...

Τουρκόφρονες δημοσιογράφοι της Θράκης καταγγέλλουν την... «αυταρχική Ελλάδα»

Συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών δημοσιογράφων από την Κομοτηνή και την Ξάνθη με εκ Τουρκίας συναδέλφους τους σε εκδήλωση του αλυτρωτικού «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης» στην Κωνσταντινούπολη, με θέμα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την «καταπιεστική Ελλάδα».
Πρίν λίγες ημέρες μια μεγάλη ομάδα από μειονοτικούς δημοσιογράφους βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με μέλη του τουρκικού τύπου σε συνέδριο που διοργάνωσε ο γνωστός αλυτρωτικός “σύλλογος αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης” (BTTDD). 
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα εφημερίδα «Sondakika», «εξέθεσαν...

Τζόρτζ Σόρος: "Θα χτίσω σπίτια για να μείνουν οι λάθρο στην Ελλάδα"

 
Αποδεικνύεται πλέον με τον πιο περίτρανο τρόπο  το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκει τον αφελληνισμό της χώρας, με την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, αλλά και ποιοί κρύβονται από πίσω τους με τον Τζορτζ Σόρος να μας αποκαλύπτει τους πραγματικούς του σκοπούς.
Την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών "αλληλεγγύης" για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο διάσημος χρηματιστής Τζορτζ Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης.
Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ. Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία.
 «Ο στόχος μου είναι διπλός» δήλωσε ο  Σόρος....

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:...

Απεργούν σήμερα Τετάρτη οι δημοσιογράφοι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQK8RkKKKftfeO8DdEtFUhm3g5ndvPBOUNh1_S57nt2lxS0riDReQwmD9YYexx7vBLQ9aG23KGgJLflV0a76K2-A3yUTmG_OeP8fiEcLDw387RuROkepfAKPE4RKtq_zzVfnLEdwKqwEI/s1600/40364_internet.jpg
Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν από τις 6 το πρωί της Τετάρτης οι δημοσιογράφοι, μετά την απόφαση Στουρνάρα να εντάξει το ταμείο των ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.
Οπότε σήμερα την τιμητική τους έχουν το ίντερνετ και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Λαζόπουλε ή βλάκας είσαι ή τον βλάκα παριστάνεις - Την είπε πάλι τη μακακία του για την Χρυσή Αυγή



Πριν από λίγο ο "παντογνώστης" και τιμητής των πάντων Λάκης, γνωστός και σαν Λαζόπουλος, θέλοντας να χτυπήσει για άλλη μιά φορά την Χρυσή Αυγή, είπε τα εξής:
Είναι πολύ παράξενο που στο ίντερνετ στην μηχανή αναζήτησης google και στο youtube, μόλις γράψεις το Ελληνικό Χ (Χι), εμφανίζετε σαν πρώτη προτίμηση η Χρυσή Αυγή.
Επίσης είπε ότι κάτι τρέχει μ΄αυτό και μάλλον η Χρυσή Αυγή πληρώνει τον σέρβερ του google και του youtube για να εμφανίζετε πρώτη, μόλις γράψεις το Ελληνικό Χ.
Να ενημερώσουμε τον "παντογνώστη" "δημοκράτη" Λάκη ότι αυτό...

Κύριε Κεδίκογλου είστε ρατσιστής ή χέστης;

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ"

Είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.
Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε την ίδια δήλωση καταδίκης για τη βεβήλωση του μνημείου της Ποντιακής Γενοκτονίας (δύο φορές μάλιστα);
Γιατί κύριε Κεδίκογλου δεν βγάλατε ανακοίνωση καταδίκης της πιό χυδαίας βεβήλωσης, που έλαβε χώρα στις 9-9-2012, αυτή δηλαδή του μνημείου της Ηπειρώτισας γυναίκας;
Ας μιλήσουμε επιτέλους με ειλικρίνια
Ας μην κρυβόμαστε, όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν: καρφάκι δεν σας...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ" - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.
Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν
όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους.

Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,
τ’ άρματά τους. Με κείνα μας χαλάσαν.

Η σκέψη, νούλα. Η Τέχνη, πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος…»
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
 
«Η περίφημη «παγκοσμιοποίηση», το «Τέλος της Ιστορίας» δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο. Είναι το γέννημα μίας συνωμοσίας αιώνων και ένοχος καρπός του υλισμού με την μισαλλοδοξία. Όμως, ο εχθρός δεν είναι «παντοδύναμος», είναι απλά «μεγαλοδύναμος»… Παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός! Οι μηχανισμοί του ψυχολογικού πολέμου με σκοπό την...

Βούλα Παπαχρήστου: «Δεν με ενόχλησε το χαστούκι, δεν το ξεκίνησε πρώτος ο Κασιδιάρης»


Η Βούλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε στη φημολογία για τη σχέση της με τον Κασιδιάρη, καθώς και στο περιβόητο χαστούκι του, στην Κανέλλη, τονίζοντας ότι αυτή τα ξεκίνησε όλα! 
Η πρωταθλήτρια του τριπλούν και του μήκους μιλώντας στο Star ξεκαθάρισε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση από κανένα κόμμα, μέχρι τώρα: «Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα».
Για το αν συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή τόνισε:...

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας είχε δηλώσει: Oι μετανάστες και όχι οι Αυστραλοί ....Πρέπει να προσαρμοστούν!

Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία».

Οι σχετικές δηλώσεις είχαν καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα. 
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Ισλαμιστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστραλία. 
Η δε πρωθυπουργός διευκρίνισε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια!
Η δήλωσή της όμως δεν σταματούσε απλώς εκεί… «ΟI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜOΣΤΟΥΝ» ξεκαθάρισε σε όλους,...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ - Γιουχάρανε τον Παπανδρέου κι εκείνος γελούσε.... Και δεν ντέπεται!

Γιουχάρανε τον Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου όπου πήγε για φαγητό. Έφυγε λοιπόν άρον-άρον ο πρώην πρωθυπουργός.
«Μας ξεφτιλίσατε», φώναζαν οι νεαροί, γιουχάροντάς τον, τον έδιωξαν κι εκείνος γελάει… Φεύγει κυνηγημένος και γελάει! Και θέλει να λέγεται Έλληνας βουλευτής. Και υπάρχουν βουλευτές -αμετανόητοι του ΠΑΣΟΚ- που θέλουν να γυρίσει στην ηγεσία ο Παπανδρέου. 
Και δεν ντρέπονται…
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στον Ιερώνυμο

 
Την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν τα όσα είπε πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την Χρυσή Αυγή.

«Θλιβόμαστε όταν ο Αρχιεπίσκοπος πολιτικολογεί και επιτίθεται εναντίον της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στον Άλιμο και πρόσθεσε:...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Εκδήλωση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης με θέμα: Τα "ΟΧΙ" των γιγάντων και τα "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" των νάνων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQmX_UBwgdJ1MhVqcWaEqSCLF4XWZkCBfbzz-eSdHAqf58u3ZilKDhoxP_KkGn3aC3cBrViOT5IJhwaU0ap650X7m6ts1nHcKRndAuzbSRnYlMOpkaU7pp_tLzWbycZ4b-Cn4bXXE5r18p/s1600/S1150016+%2528fixed%2529.jpg
Με αφορμή την Εορταστική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ομιλία, κατά την οποία αναπτύχθηκε η μεγαλοσύνη των ηγετών και του λαού που οδήγησε στη νίκη κατά τον πόλεμο του 1940. 
Η σύγκριση με την σημερινή κατάσταση είναι δυστυχώς αναπόφευκτη και καταθλιπτική. 
Άραγε μπορεί να στοχαστεί κανείς τις συνέπειες που θα υπήρχαν για την ιστορία και την χώρα μας εάν δεν ηγούνταν ο Ιωάννης Μεταξάς; 
Άραγε μπορεί κανείς να διανοηθεί τι θα γινόταν στην σημερινή εποχή εάν ηγούνταν ο τότε εθνικός κυβερνήτης; Καλύτερα να μην γίνονται τέτοιες σκέψεις και συγκρίσεις. 
Οι Έλληνες ΤΟΤΕ πολέμησαν όχι το ιταλικό καθεστώς αλλά την θέληση της...

ΕΠΕΙΓΟΝ - H τρόικα ζητάει... ακίνητη περιουσία


Επείγον έγγραφο έστειλε το υπουργείο Εργασίας σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, με το οποίο ζητεί αναλυτικά στοιχεία για όλη την ακίνητη περιουσία τους.
Αυτό, έπειτα από απαίτηση της τρόικα, στο πλαίσιο των προαπαιτούμενων μέτρων, ώστε να εγκριθεί η δόση.
Δείτε το βίντεο:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Παραμύθι η διαπραγμάτευση, αντεθνικά τα μέτρα και το ξεπούλημα


Η εγχώρια τρόικα ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με τους ξένους, παίζει απλά θέατρο για να παραπλανήσει τους αδαείς. Ακόμα και αν η συγκυβέρνηση περάσει τα αντεθνικά μέτρα, το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου δεν θα εφαρμοστεί ποτέ στην πράξη.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ από την Παρέλαση της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.)

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ( Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. ) ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τα μέλη της, ΕΦΕΔΡΟΥΣ, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που έλαβαν μέρος στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την 28 Οκτωβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη από την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η εκπαίδευση, ο ενθουσιασμός και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διαπνέει απεδείχθη με την άψογη διέλευση τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦ. ΛΟΧΙΑΣ Π.Ζ.

ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦ. ΥΠΛ/ΓΟΣ Π.Ζ/ΕΙΔ. ΔΥΝ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Μαζέψτε την Ρεπούση

Εντονη ήταν αντίδραση του δημάρχου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη, σε δηλώσεις της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρίας Ρεπούση, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, αναπαραστάσεις όπως αυτή της Εξόδου του Μεσολογγίου αποτελούν «εθνικιστικά κιτς».
Κατά την άποψη της κ. Ρεπούση, τέτοιου είδους εκδηλώσεις (όπως και η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης), δεν προσφέρουν τίποτα, αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση και επαναλαμβάνονται συνεχώς χωρίς να γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός,
«Γιατί κ. Ρεπούση να μη καταργηθεί και η Ελλάδα ως ιδιαίτερη εθνική...

Ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανίας δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει ξανά την είσοδο της "Χρυσής Αυγής" στην Αλβανία

Στις 30 Οκτωβρίου σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Gazeta Start» ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Παναρίτι, ανακοίνωσε ότι η αλβανική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει  στο μέλλον την είσοδο στο έδαφος της Αλβανίας ελληνικών εξτρεμιστικών  σχηματισμών.
Η εφημερίδα γράφει:
Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις των Ελλήνων νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» στην Κλεισούρα και τις Βουλιαράτες που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου, εθνική επετείου  της Ελλάδας και προς τιμή των πεσόντων στρατιωτών, ο Παναρίτι δήλωσε ότι «τέτοιες  φασιστικές...

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου πρν από λίγη ώρα

Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Σεφανοβίκειο σε χώρο «πλησίον του αεροδρομίου». 
Το ελικόπτερο εκτελούσε δοκιμαστική πτήση μετά από συντήρηση. 
Οι χειριστές είναι σώοι και αβλαβείς.

Αυτός είναι ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε στη Θεσσαλονίκη

Οι Έλληνες συνάδελφοί του λένε για αυτόν "Ο Μανώλης γεννήθηκε μέσα σε αεροσκάφος"
Οι Γερμανοί συνάδελφοί του στο AIRSHOW 2011, παραμιλούσαν λέγοντας "Αυτά που κάνει ο Έλληνας δεν γίνονται !"
O άνθρωπος που εντυπωσίασε στη χθεσινή παρέλαση, με το F-16 του, είναι ο Σμηναγός...

Правда (Πράβδα): Η Ρωσία μπορεί να κάνει την Ελλάδα ευημερούσα μέσα σε ένα χρόνο

 
Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας. 
Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.
«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μόνο στη Ρωσία το πράσινο φως, και τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν», 
δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Δημόσιων Οργανισμών της Ρωσίας, δήλωσε. "Εάν η Ελλάδα αναζητά ρωσικές επιχειρήσεις, μπορώ να σας πω ότι από τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, η Ελλάδα θα γίνει μια ευημερούσα χώρα," ανέφερε στο BBC ο Σαββίδης, πρώην βουλευτής της Ρωσικής Δούμας.
«Η Ρωσία δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα εδώ και χίλια χρόνια, και φυσικά, δεν θα το κάνει τώρα»
, είπε ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα με τον Σαββίδη, η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει μόλις μια...

Ρεπούση: Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου

http://img.protothema.gr/8161BF9DA8C3C594F5EB70D54E9B50F5.jpghttp://ellas2.files.wordpress.com/2010/03/exodos.jpg
Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς»...

Ελένη Ζαρούλια: Είμαι Εθνικίστρια

Συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"
 
Της Στέλλας Νοβάκη
-Πιστεύετε ότι δίκαια αντέδρασε το προεδρείο της Βουλής απέναντί σας όταν αποκαλέσατε τους μετανάστες υπανθρώπους και τρισάθλιους;  «Δεν αντέδρασε δίκαια, αντέδρασε με κριτήριο τα κομματικά του πιστεύω και όχι σαν πρόεδρος της Βουλής. Ωστόσο και εγώ δεν ήμουν απολύτως σαφής. Εννοούσα τους λαθρομετανάστες όχι όλους, προς Θεού, αλλά εκείνα τα εγκληματικά στοιχεία, τα οποία ευθύνονται για τόσες ληστείες και δολοφονίες κατά Ελλήνων. Επίσης, εγώ αναφέρθηκα σε λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες, για να λέμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους. Πάραυτα μου έκανε εντύπωση με πόση ευκολία προσπέρασε το γεγονός ότι όλοι αυτοί, που έχουν έρθει εδώ στην Πατρίδα μας έχουν φέρει ασθένειες, οι οποίες είχαν εκλείψει προ πολλού από την Ευρώπη!»...

Μεγάλη δημοσκόπηση της Zougla.gr: 14,6% η Χρυσή Αυγή και χωρίς αναγωγή!

Πλήρη επιβεβαίωση στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις των εταιρειών –που βράζουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, με διψήφια ποσοστά- δίνει και η νέα δημοσκόπηση του zougla.gr. Ιδού τα αποτελέσματά της:
ΣΥΡΙΖΑ 20,3%
ΝΔ 19,5%
Χρυσή Αυγή 14,6% («Τρίτο κόμμα και με σαφή τάση ενίσχυσης της επιρροής της», σύμφωνα με το zougla.gr).

Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,1%
ΔΗΜΑΡ 5,5%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΚΚΕ 3,3%
Οικολόγοι 3,3%
Δεν ξέρω – Δεν απαντώ – Άκυρο – Λευκό 21,2%
 
Στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, καταγράφεται ένα ποσοστό 10,7% πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ που μετακινούνται στην Χρυσή Αυγή, ποσοστό 7,2% πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που μετακινούνται στην Χρυσή Αυγή («Το αξιοπερίεργο είναι ότι καταγράφεται μία διαρροή ενός 7,2% των...

Τρεις υποθέσεις αυτοφώρου: Βαξεβάνης, Κασιδιάρης, Παπαδόπουλος

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρη
Στην περίπτωση Βαξεβάνη έχουμε έναν δημοσιογράφο με ένα καυτό προϊόν στα χέρια, που ως «καλός ενημερωτής του λαού» αποφασίζει να το πουλήσει με το σχετικό αντίτιμο
Προηγουμένως έχει φροντίσει να διαφημίσει άριστα το προϊόν αυτό, ώστε την ημέρα κυκλοφορίας του, το σχετικό έντυπο να έχει ήδη παρελάσει ως είδηση από τα τηλεοπτικά δελτία. 
Η Χρυσή Αυγή, παρ’ όλο που ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει επανειλημμένως επιτεθεί αδίκως και ανοικείως, στην προκείμενη περίπτωση δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει. 
Ασφαλώς και έπρεπε να δημοσιευθεί η λίστα των μεγαλοκαταθετών, όχι όμως ως εμπορικό προϊόν, αλλά δωρεάν στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του λαού. 
Από ‘κει και πέρα, ο τρόπος που κινήθηκε η ποινική δίωξη και η μεταφορά (δε μιλάμε ασφαλώς για σύλληψη) του Βαξεβάνη στο γραφείο του εισαγγελέα, μόνο καλό του έκανε εμπορικά και επικοινωνιακά...

Άμεσος συμψηφισμός του κατοχικού Δανείου με το εξωτερικό χρέος της χώρας

Άμεσος συμψηφισμός Κατοχικού Δανείου με το σημερινό εξωτερικό χρέος της χώρας, για να κοπεί η φόρα σε κάποιους που ορέγονται ανταλλαγή του με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Το δήλωσε ακόμα και ο ηγέτης της Ρωσσίας κ. Βλαδίμηρος Πούτιν κατηγορηματικά και απερίφραστα, μήπως και δείξουν την στοιχειώδη ευθιξία κάποιο πολιτικοί ταγοί εδώ στην χώρα μας.
Μια χώρα έρμαιο στους δανειστές της, δεν μπορεί παρά να απολέσει και μεγάλο μέρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στον βωμό της ανάγκης, στον βωμό των απαιτήσεων των πιστωτών της
Μια χώρα δανεισμένη σε τέτοιο βαθμό όπως η Ελλάς, δεν δύναται να ξεφύγει από τα νύχια των τοκογλύφων που έχουν εισχωρήσει τόσο βαθειά μέσα στο σώμα της, αν στωικά αποδέχεται κάθε...

ΣΗΜΕΡΙΝΟ άρθρο της Washington Post αναφέρεται στο ροκ συγκρότημα ΠΟΓΚΡΟΜ και τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ

Σε σημερινό άρθρο της (29 Οκτωβρίου 2012) η Washington Post, αναφέρεται στο ροκ συγκρότημα ΠΟΓΚΡΟΜ και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμιο Ματθαιόπουλο με τον τίτλο:
"Πογκρόμ πανκ: Το Ελληνικό νεοαζί ροκ συγκρότημα ενισχύει την άνοδο της Χρυσής Αυγής"
Η συντάκτρια του άρθρου δηλώνει ότι υπάρχει βαθιά ανησυχία για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και παραθέτει μια ενδιαφέρουσα, όπως λέει λεπτομέρεια που είναι ότι αγαπημένο γκρουπ του κινήματος είναι ένα...

Βάναυση προσβολή των ηρώων του ’40 από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βάναυση προσβολή των πολεμιστών του ’40 και των ηρώων που έπεσαν για να μη γίνουμε σκλάβοι, κάνει αναιδώς από την εφημερίδα «Αυγή» στέλεχος του κόμματος των ελληνοφώνων γραικύλων, του ΣΥΡΙΖΑ! Ο νοσταλγός του Ζαχαριάδη και των πιο εθνοπροδοτικών παραδόσεων του ΚΚΕ («εμείς όχι μόνο χαρήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε»), υποστηρίζει πως «η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί», προφανώς λέγοντας ο Ι. Μεταξάς «ναι» αντί «ΟΧΙ» στις απαιτήσεις του Μουσολίνι! Μάλιστα, προκειμένου να τεκμηριώσει την άποψή του αυτή το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως το όλο πρόβλημα ήταν «η απλή διέλευση» των Ιταλών από την Ελλάδα (κι όχι η κατάληψή της!), οπότε τι ψυχή έχει μια «απλή διέλευση»; Επίσης, το...

Αυτή είναι η … «λίστα Λαγκάρντ», σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη

Το περιοδικό HOT DOC έφερε στη δημοσιότητα σήμερα το περιεχόμενο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περιέχει 2059 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία. Δηλαδή τη λίστα η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια φερόταν να γυρίζει από συρτάρι σε συρτάρι και από υπουργό σε … υπουργό.

Στη λίστα που ήρθε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται μεν τα ονόματα των... 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ>>>

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη

Εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες συνέρρευσαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη για τον καθιερωμένο αγιασμό και τα εγκαίνια. 
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο Γραμματέας της Τ.Ο. Τριπόλεως, Νικόλαος Σκαντζός, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης που μίλησαν για την σημασία της...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>

Ανθελληνικό ντελίριο στην Κλεισούρα από Αλβανούς σωβινιστές

Μουγγάθηκαν οι ντόπιοι «αντιεθνικιστές»
Μεγάλα επεισόδια έγιναν σήμερα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο. Οπαδοί του ακραίου ανθελληνικού κόμματος «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» και του κόμματος των Τσάμηδων πέταξαν πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων του έπους του 1940 και διπλωματικών οχημάτων (σ’ ένα απ’ αυτά επέβαινε ο Έλληνας πρεσβευτής).
Τα επεισόδια έγιναν στην Κλεισούρα της Πρεμετής, όπου βρίσκεται ένα από τα δύο επίσημα στρατιωτικά νεκροταφεία του Έπους του 40. Η τελετή πραγματοποιήθηκε κάτω από συνεχή ανθελληνική συνθήματα Αλβανών εθνικιστών...