Έκτακτο - Πριν από λίγο: Επίθεση σε Έλληνες από παρακρατικούς ψευτοαντεξουσιαστές, προστάτες των λαθρομεταναστών

Παρακρατικοί αντεξουσιαστές παρέα με λαθροέποικους εξ Αφρικής πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα επίθεση σε τρείς Έλληνες πολίτες, κατοίκους της περιοχής του κέντρου των Αθηνών, χωρίς προφανή λόγο και αιτία. 
Δύο κατοικοί της περιοχής της οδού Φυλής νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι Έλληνες κάτοικοι της γειτονιάς έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το σύγχρονο στρατό κατοχής, αναρχοκομμουνιστών και λαθρομεταναστών, που λυμαίνονται τις γειτονιές τους. 
Η αστυνομία έχει κλείσει την οδό Αχαρνών και έχει ήδη προσαγάγει περισσότερα από 8 άτομα που θεωρούνται ότι εμπλέκονται σε αυτή την άνανδρη επίθεση.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ>>>>

Ο Τσίπρας αντιγράφει Καρχιμάκη

Η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Καρχιμάκη κι όχι στον Παπανδρέου. 
Ο Κρητικός σκέφτηκε κάτι απλό: "τόσους αφισοκολλητές βολέψαμε στο δημόσιο (καταχρεώνοντας την Ελλάδα), που μας χρωστάνε χάρη. 
Να τους αξιοποιήσουμε". 
Και τους αξιοποίησε μετατρέποντάς τους σε ρουφιάνους. 
Σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε γραφείο, υπήρχαν επί Καραμανλή οι πράσινοι ρουφιάνοι, που έκλεβαν χαρτιά, τα φωτοτυπούσαν, τα φωτογράφιζαν και τα έστελναν στο γραφείο τεκμηρίωσης. 
Ένας απέραντος μηχανισμός χαφιέδων εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα, με στόχο να ανακαλύπτει σκάνδαλα ή "σκάνδαλα", που θα έφθειραν και θα αποδομούσαν την κυβέρνηση.
Με τη βοήθεια σκανδαλοθηρικών φυλλάδων, ο ελληνικός λαός εθίστηκε τόσο πολύ στα σκάνδαλα, που πλέον αποτελούν τη βασική πνευματική τροφή του.
Σήμερα οι χαφιέδες εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ που τους έκανε ανθρώπους...

Δείτε ποιοι ήταν οι ακροδεξιοί και τι φώναζαν στον Μπεγλίτη πέρσι στον Άγιο Δημήτριο


Στο περίφημο δημοσίευμα του Βήματος για το δήθεν πραξικόπημα αναφέρεται: "Ο Πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί ότι στις 26 Οκτωβρίου οι κκ. Μπεγλίτης και Ι. Μαγκριώτης αποδοκιμάστηκαν έντονα καθώς προσέρχονταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη για τον καθιερωμένο εορτασμό. 
Τα επεισόδια οργανώθηκαν, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στον κ. Μπεγλίτη, από ακροδεξιές ομάδες και παραεκκλησιαστικές οργανώσεις που διατηρούν «ανοιχτή γραμμή» με αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων – απόστρατους και μη…"
Έτσι, υιοθετούνται οι "πηγές που βρίσκονται κοντά στον κ. Μπεγλίτη" την ώρα που δεν αποδοκιμάστηκε μόνο εκείνος αλλά και ο Μαγκριώτης, ο Μυλόπουλος, ο Μπουτάρης ενώ οι δεξιοί Γκιουλέκας και Παπαδόπουλος απέφυγαν να περάσουν από μπροστά, φοβούμενοι τις αποδοκιμασίες.
Επίσης, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας το ethnos.gr,.,.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ>>>>

Το "παράπονο" του Η. Κασιδιάρη: Γιατί με αποκαλείτε "κύριε βουλευτά" - Εγώ δεν σας έβρισα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ>>>>

Κοσμοσυρροή στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στην Καρδίτσα


Πάνω από 600 εθνικιστές στην ομιλία του Εκπρόσωπου Τύπου, Η.Κασιδιάρη, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πόλη της Καρδίτσας.
Η αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο που ήρθε να ακούσει την πραγματική αλήθεια για ότι συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας, μια αλήθεια που κανένα απ' τα κανάλια δεν μεταδίδει, παρα μόνο τροποποιούν και θάβουν καταστάσεις.
Ομιλητής ο Συναγωνιστής, Η.Κασιδιάρης, μίλησε για όλους και για όλα και...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια γραφείων Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης - Βορείου Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των κατάμεστων από Συναγωνιστές και Φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γραφείων της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και Βορείου Αιγαίου του Λαϊκού Συνδέσμου.
Η προσέλευση Φίλων και Υποστηρικτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και έτσι ο κόσμος γέμισε και τους διαδρόμους του ορόφου, στον οποίο στεγάζονται τα νέα γραφεία.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ...

Νάσος Θεοδωρίδης (στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ) για το όνομα των Σκοπίων

http://novazora.gr/wp-content/uploads/2012/07/nasos3-300x225.jpg
Αλέξη συμφωνείς; 
Κάν ΄τον και υπουργό εξωτερικών άμα βγείς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ>>>>

Κύριε Δένδια, αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη, στις περιοχές της Ροτόντα και της Καμάρας

Οι φωτογραφίες είναι του κου Αλέκου Αταλασίδη, κάτοικου της περιοχής Ροτόντα.
Μεταξύ άλλων γράφει: 
Πείτε μου λοιπόν έναν λόγο να μη προσπαθήσουμε και εμείς οι κάτοικοι να λύσουμε το πρόβλημα με "δικά μας μέσα" κυνδινεύοντας ακόμη και τη σωματική μας ακαιρεότητα και καλώντας ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για την ασφάλεια των κατοίκων. 
Θα θεωρηθούμε ακραίοι;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ  ΙΔΙΟΥ>>>>

ΔΟΛιες αποκαλύψεις και αποκρύψεις

Περί πραξικοπήματος, το οποίον απετράπη με τη θυσία της Ιφιγένειας Παπανδρέου
«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (EFCR), το ευρωπαϊκό «ξαδελφάκι» του αντίστοιχου αμερικανικού, που πιστεύεται ότι εκφράζει τα συμφέροντα και τις απόψεις των οικογενειών Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, συγκάλεσε, σύμφωνα με ιδιαίτερα αξιόπιστες πληροφορίες, μυστική...

Τα Σκόπια μας απειλούν με πόλεμο - Δηλώνουν: Η Ελλάδα είτε θα αντιμετωπίσει την Χρυση Αυγή, είτε θα πάψει να υπάρχει ! ! !

Ο Τόντωρ Πέτρωφ, CEO του «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» ("Svetski Makedosnki Kongres") απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή με αφορμή την ανύπαρκτη περίπτωση του Αλεξάνταρ Σαμάρτζιεφ.(Το θέμα ΕΔΩ)
Ο Πέτρωφ κάλεσε ξεκάθαρα όλους τους «Μακεδόνες» σε πόλεμο εναντίον της Ελλάδος μέχρι εξόντωσης της τελευταίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ>>>>

Γελοία προβοκάτσια των Σκοπιανών, εις βάρος της Ελλάδας και της "Χρυσής Αυγής" - Υποτιθέμενη δολοφονίας "Σλαβομακεδόνα", από υποτιθέμενους δράστες μέλη της "Χρυσής Αυγής"

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
"Για ανύπαρκτο περιστατικό και αποκύημα νοσηρής φαντασίας", έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρ. Δελαβέκουρας ερωτηθείς, μετά από δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ, σχετικά με αναφορές σκοπιανών ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες ένα άτομο που αυτοπροσδιοριζόταν ως «Μακεδόνας» στη Θεσσαλονίκη, πέθανε μετά από υποτιθέμενο ξυλοδαρμό από μέλη της Χρυσής Αυγής.
«Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί. Είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να είναι πολύ πιο προσεκτική και να μην αφήνει περιθώρια για να καλλιεργείται η τεχνητή όξυνση και ο εθνικισμός», δήλωσε ο κ. Δελαβέκουρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, Αλεξάνταρ Γκιοργκίεφ, σχολιάζοντας τις αναφορές των ΜΜΕ των Σκοπίων ότι «ο Αλεξάντερ...

Η αλήθεια για το περιστατικό στον Βόλο

Επειδή πολλά ακούστηκαν για το περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Βόλου θα θέλαμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα για το συμβάν.
Γυρίζοντας από την πόλη της Λάρισας το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την προγραμματισμένη ώρα ανοιγματος των γραφείων στον προσωρινό χώρο που διαθέτει το Κίνημα στην πόλη του Βόλου.
Στις 7:25 εμφανίστηκε ομάδα γνωστών παρακρατικών εγκληματιών του αντεξουσιαστικού χώρου με σκοπό την είσοδο της στο γραφείο. 
Η ολιγομελής ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των γραφείων μας απέτρεψε ακόμα και την προσέγγιση των παρακρατικών αναρχικών, σταματώντας τους στον κεντρικότερο δρόμο του Βόλου, την Δημητριάδος. 
Ακούγοντας την οχλαγωγία κατέβηκε και ο βουλευτής του Κινήματος μας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στην είσοδο της πολυκατοικίας για να δει τι συμβαίνει....

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος


Επιστολή Παναγιώτη Ηλιόπουλου προς Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Οφείλω να σας ενημερώσω πως έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης και διακινείτε ψευδείς ειδήσεις οι οποίες παράλληλα αποτελούν και συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο μου. 
Προς  αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι : Σήμερα Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Βόλου. 
Επενέβη η αστυνομία, σταμάτησε τους παρανομούντες και προσήγαγε έξι...

Βόλος: Στο Αστυνομικό Τμήμα ο βουλευτής της Π. Ηλιόπουλος, έπειτα από επίθεση αναρχοαριστερών στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής"

Συμπλοκή μεταξύ μελών της "Χρυσής Αυγής" και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε το απόγευμα στο Βόλο.
Συγκεκριμένα ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στα γραφεία του κόμματος στην πόλη, με συνέπεια να απαντήσουν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα.
Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσήγαγαν έξι μέλη της "Χρυσής Αυγής" και έξι αντιεξουσιαστές στο αστυνομικό τμήμα.  
Ανάμεσα σε αυτούς που οδηγήθηκαν στο ΑΤ ήταν και ο βουλευτής...

Πάτρα: Τη Δευτέρα δικάζεται στο αυτόφωρο ο νεαρός Αλβανός που συνελήφθη για περενόχληση μαθητών σε σχολείο της Αγυιάς


Τη Δευτέρα δικάζεται στο Αυτόφωρο ο νεαρός Αλβανός που συνελήφθη χθες σε σχοελίο της Αγυιάς για παρενόχληση μαθητών.
Ο νεαρός πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τα πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν. 

Για το λόγο αυτό τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές...

Αυτοκτόνησε γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, αφού προηγουμένως έσκισε χατονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ


Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Ένας 55χρονος, γόνος πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν σκισμένα σε λωρίδες χαρτονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ!

Ο 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας...

Απ. Γκλέτσος: Στα χωριά υποδέχονται τους Χρυσαυγίτες σαν ελευθερωτές


Οι πολίτες στα χωριά αντιμετωπίζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγή ως ελευθερωτές είπε χθες σε ομιλία του στην Τοπική Οργάνωση της Λαμίας ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και προϊστάμενος του πολιτικού...

Πρέβεζα: Γύφτοι "μπούκαραν" σε αστυνομικό τμήμα και χειροδίκησαν εναντίον αστυνομικού


Το περιστατικό συνέβη εχθές το βράδυ στο χωριό Λούρος της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr τρείς Γύφτοι, εισέβαλαν εχθές το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να πάρουν πίσω ένα αυτοκίνητο που νωρίτερα αστυνομικοί το μετέφεραν εκεί, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας ανήλικος.

Όλα ξεκίνησαν όταν εχθές το βράδυ σε έλεγχο που διενεργούσαν σε...

Ένταση για τους λαθρομετανάστες στο Παρανέστι Δράμας


Σε τεταμένο κλίμα συνεδρίασε, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παρενεστίου στο Νομό Δράμας για το θέμα που έχει προκύψει από το πρωί με τη μεταφορά λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο Πανταζόπουλου στο Παρανέστι.(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ)
Νωρίτερα αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε, έξω από το στρατόπεδο, και...

Εκατοντάδες Εθνικιστών στα εγκαίνια των γραφείων της "Χρυσής Αυγής" Αλμυρού

http://almyrosinfo.gr/img/5b52026be4438e7bdff7efad86b3d446kas3.jpg
Άλλο ένα νέο προπύργιο της "Χρυσής Αυγής" είναι πλέον γεγονός. Η Τ.Ο. Αλμυρού πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων της παρουσία των Βουλευτών Μαγνησίας και Υπολοίπου Αττικής της "Χρυσής Αυγής", κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Η. Κασιδιάρη. 
Πρωτόγνωρη για τον Αλμυρό η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανταποκρινόμενος κατά εκατοντάδες στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για συστράτευση σε Εθνικό Αγώνα για απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους διεθνείς δυνάστες και τους εγχώριους εντολοδόχους τους.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ>>>>

Σοκ στους Συριζαίους!

Στη λίστα του ΣΔΟΕ και ο Κωνσταντόπουλος
Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (πλέον ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Κωνσταντόπουλος, συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που διερευνά τελευταία το ΣΔΟΕ. 
Ξέρετε... αυτός ο φιλάνθρωπος κοινωνικός αγωνιστής που έδερνε την...

Πληρώνουμε τριπλάσια


Εναν χοντρικό υπολογισμό έκανε το πρακτορείο Reuters για το πόσο κοστίζουν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα συγκριτικά με τα ευρωπαϊκά και ιδίως τα γερμανικά. 
Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί....

Ούτε για βαφτίσια


Συνέβη στη Βουλή. 
Νεαρός βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" πλησίασε τον πρόεδρό του, Νίκο Μιχαλολιάκο, υποβάλλοντας το αίτημά του.
"Αιτούμαι αδείας γιατί πρέπει...

"Χάι φάιβ" (κόλλα πέντε) με τον Μπαρμπαρούση


Τη συμπάθεια πολλών βουλευτών έχει κερδίσει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, ο...

Η φωτογραφία της εβδομάδας για το πρακτορείο Reuters


Είναι η φωτογραφία της εβδομάδας για το πρακτορείο Reuters.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει:

Πολύ ωραίο "χιούμορ" από ένα μάτσο κ@λ@τρυπίδες

 
Δείτε τι έκαναν καμιά δεκαριά τρόμπες, από αυτούς που σκίζαν την κ@λ@τρυπίδα τους στα ουρλιαχτά, όταν, όπως έλεγαν: "ένας μπάτσος έσκισε ένα φύλλο από το Κοράνι ενός μετανάστη" και έσπευσαν να οργανώσουν ομιλίες, ομάδες αλληλεγγύης στους μουσουλμάνους αδερφούς που προσβάλλονται κ.λ.π. 
Θυμάστε με πόση λύσσα έψαχναν να βρουν τον "μπάτσο που έσκισε το κοράνι" (τελικά απεδείχθη ότι επρόκειτο για φωτοτυπία μιας προσευχής). Αυτές οι κ@λ@τρυπίδες που έγραφαν μέρα νύχτα για το "αβγό του φιδιού", όταν βεβηλώθηκε η Εβραϊκή Συναγωγή στα Χανιά. 
Ξημεροβραδιαζόταν στο ndymedia και στο twitter, να δείξουν πόσο πολύ τους πείραξε η βεβήλωση της εβραϊκής θρησκείας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ Κ@Λ@ΤΡΥΠΙΔΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>>

Σχετικά με τις σβάστικες

Μας ενημερώνει ο blogger iliakets από τη Νέα Υόρκη, ότι:...

Γιος μεγαλοσυνδικαλιστή ήταν ταυτόχρονα στρατιώτης και... δάσκαλος!

 
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η αποκάλυψη ότι στην Κρήτη γιος μεγαλοσυνδικαλιστή ευνοήθηκε σκανδαλωδώς έναντι χιλιάδων άλλων συναδέλφων του αφού το 2007 επί τρίμηνο (από 12-11-2007 έως 8-2-2008) υπηρετούσε ταυτόχρονα και τη στρατιωτική θητεία του και ήταν και αναπληρωτής δάσκαλος.
Με αυτό τον τρόπο συγκέντρωσε...

Για στρατιωτικό πραξικόπημα που απετράπη την τελευταία στιγμή πέρυσι τον Οκτώβριο κάνει λόγο το αυριανό "Βήμα της Κυριακής"!


Ενα δημοσίευμα το οποίο αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, θα φιλοξενήσει αύριο η εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα "Τα Νέα".
Σύμφωνα με την προαναγγελία της εφημερίδας που έχει τίτλο "Το πραξικόπημα που δεν έγινε" πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο, στρατιωτικό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι τα εξής:...

Ενημερωτική Δράση της "Χρυσής Αυγής"στην Καλαμάτα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου, μέλη της Τ.Ο. Καλαμάτας της "Χρυσής Αυγής" μοίρασαν
εφημερίδες του κινήματος, στους δρόμους και στο Πάρκο του ΟΣΕ της Καλαμάτας. 
Κορναρίσματα και φωνές υποστήριξης ήταν η αντίδραση του κόσμου που...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

Βρε πως αλλάξαν οι καιροί - Το δράμα του Ψαριανού!


Πανελλήνια συγκίνηση από το δράμα του Γρηγόρη Ψαριανού. Του αρνήθηκαν ακόμα και την πίτσα.
Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η αποκάλυψη των δραματικών στιγμών που έζησε ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.
Σύμφωνα με το newpost.gr, ένα βράδυ ο Γρηγόρης, αποκαμωμένος από τον καθημερινό αγώνα που δίνει από κοινού με τον Φώτιο – Φανούριο από το μετερίζι της κυβερνώσας αριστεράς, πήγε να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του.
Συγκεκριμένα επέλεξε το τρέντυ φαγάδικο Colibri στην οδό Αναπαύσεως, στην αριστερή εργατούπολη του Μετς.
Για κακή του όμως τύχη στο ίδιο σημείο υπάρχει πιάτσα ταξί....

Για νάρκες στον Σαμαρά, κάνει λόγο το σημερινό "Κεφάλαιο"


Τις νάρκες τοποθετεί, ένα σύστημα... μαντέψτε ποιος το χρηματοδοτεί!
Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας!
Μα το κράτος φυσικά!
Το κράτος ελέγχει -πλήρως- το κρατικοδίαιτο σύστημα, διαφωνεί κανείς σας;
Όλοι αυτοί που το παίξανε επιχειρηματίες, με έναν και βασικό πελάτη. Το...

Πριν ο θυμός παραμερίσει την λογική - Πρέπει να τους αναγκάσουμε να φύγουν ΤΩΡΑ


Περισσότερο πρόθυμοι από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, μεγαλύτεροι «πολιτικοί απατεώνες» από τον ΓΑΠ, ικανότεροι στην επικοινωνία απ’ όλους τους προηγούμενους και άρα περισσότερο επικίνδυνοι, αποδεικνύονται ο Αντώνης Σαμαράς και οι συγκυβερνώντες ο σοσια-ληστής Βενιζέλος και ο…αριστερός του Κ.Ι.Σ., Κουβέλης.
Στην καλύτερη περίπτωση είναι παντελώς ανίκανοι να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα!
Πρέπει να φύγουν! Σύνθημα που πρέπει να επαναλάβουμε στις επόμενες διαδηλώσεις, με την ευχή αυτές να γίνουν χωρίς το «πατρωνάρισμα» των συνδικαλιστών.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Συντομότερα απ’ ότι έφυγε ο ΓΑΠ.
Και αυτή μου η αντίθεση προς τα πεπραγμένα τους και τα διαφαινόμενα...

Αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν 150 λαθρομετανάστες σε στρατόπεδο στο Παρανέστι Δράμας - Αντιδρά μέχρι και ο .... ΣΥΡΙΖΑ Δράμας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihL9wQONEKo31FTW7VwaDSM3Ay3Xd6XMXnJm6wHUoa-poXi3KhjLrDMkycdRDmSxkS5eGFCR9w5YBZw6Wr0EdpaBpKGCjVDBHwZPKM0vq70NE-YxVGCeGvrwlxRhkLKqliY9YuvxvDEIEe/s1600/paranesti-stratopedo1.jpg
Με απόλυτη μυστικότητα, και με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, κατέφθασαν οι πρώτοι λαθρομετανάστες Παρασκευή ξημερώματα στο Παρανέστι και εγκαταστάθηκαν στο στρατόπεδο Παρανεστίου.
Πρόκειται για 150 λαθρομετανάστες, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να φτάσει τους 700 με ...900.
Σύμφωνα με πληφοφορίες  δεν είχε προηγηθεί καμιά συνεννόηση ούτε καν με τις τοπικές αρχές, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο και Αστυνομικές αρχές. 

Στην αιφνιδιαστική αυτή απόφαση αντιδρά μέχρι και ο.....ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων και τα εξής: "Είναι μια προκλητική ενέργεια που το μόνο που καταφέρνει είναι να αναστατώσει ένα παραμεθόριο χωριό και να ενισχύσει ακραίες, ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις. 
Ήδη μελανοχίτωνες έχουν εμφανιστεί και με εριστικό τρόπο ρίχνουν το δηλητήριό τους στο ακριτικό χωριό του Ν.Δράμας."
Διαβαστε την ανακοίνωση του:...