Μπουτάρη, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, μη παίζεις με την υπομονή των Θεσσαλονικιών

Μπουτάρη βαρεθήκαμε τις προκλητικές π@π@ριές σου, αν θέλεις να έχεις δημοσιότητα βρές άλλο τρόπο. Σταμάτα να προσβάλεις και να προκαλείς τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Έλληνες.

Η συνέντευξη του είναι από "Το χωνί" της Κυριακής

Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή

Φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από τις Φυλακές Κορυδαλλού φιλοξενεί στο αυριανό...

Διασυνδέσεις της κόκκινης τρομοκρατίας με τη μαφία


http://www.epikaira.gr/content/data/multimedia/images/imagescache/d29d6d5a32ed6edb36c4f7dc1e03a98f41647d73.244.183.042d6fdd42b001041c8d55f9599bf8ccb0daf3f3.jpg http://www.skai.gr/files/temp/76B4E4A91ED0D591C31EBBB42A37D79B.jpg
Συλλήψεις αναρχοκομμουνιστών για την πενταπλή μαφιόζικη εκτέλεση στην Κύπρο
Δύο σημαντικότατες συλλήψεις πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία. Πρόκειται για δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών αντιστοίχως, εις βάρος των οποίων έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεως από τις κυπριακές αρχές, για τη μαφιόζικη δολοφονία 5 σωματοφυλάκων (τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων) Κυπρίου επιχειρηματία, που είχε γίνει προ εβδομάδος περίπου, στην Αγία Νάπα.

Το «περίεργο» στην όλη υπόθεση (που δεν είναι καθόλου περίεργο, για όσους ξέρουν τι παιχνίδι παίζεται), είναι ότι οι δύο συλληφθέντες εκτελεστές ανήκουν στον αναρχοκομμουνιστικό χώρο και μάλιστα έχουν συλληφθεί...

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ : Η Ελλάδα είχε βιομηχανία αυτοκινήτων (με ανταγωνισμό!) από το 1900!

http://www.patrastimes.gr/img/0.jpg

Ναι ρε Έλληνα, αντί να προωθείς την κάθε εικόνα που σου στέλνουν στο facebook, προώθησε αυτή την εικόνα! Που ξέρεις, μπορεί κάποιος να εμπνευστεί! 
Η Ν. Θεολόγου ήταν ελληνική εταιρεία κατασκευής οχημάτων.
Ιδρύθηκε από τον Νίκο Θεολόγου, Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία. Το εργοστάσιο της εταιρείας βρισκόταν στην...

H Ελπίδα Δεν πεθαίνει Ποτέ!

Πολλοί αναφέρουν συχνά την γνωστή φράση ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ''εμείς'' τους ενημερώνουμε ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ!  Η πίστη στον Θεό , στην Πατρίδα και στην οικογένεια κρατάει αναμμένη μέσα μας την σπίθα του Εθνικισμού και των ιδανικών της Ελληνικής φυλής.
Αναφέρω πιο πάνω το «Εμείς» γιατί αντιλαμβάνομαι ότι οι σημερινοί νέοι που έχουν σωστές πατρικές διδαχές, όλο και πιο πολύ αυξάνονται και καθημερινά δίνουν "μάχη" να διαλύσουν τις προσπάθειες των προδοτών που πολεμούν να μας οδηγήσουν στην απομόνωση, την μοναχικότητα , την αμάθεια -  στρέβλωση ώστε να χαθεί αυτό το σπάνιο είδος του κόσμου, τη φυλή που ονομάζεται Έλληνες. Ναι, όντως είμαστε σπάνια φυλή που διαφαίνεται στην προσπάθεια των υπολοίπων για αντιγραφή. Τους ενήμερώνουμε ότι δεν θα κατάφέρουν να μας αφανίσουν!...

Ε ΡΕ... "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...


«Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα !»


Ένα πρωτότυπο κίνημα εισβολής σε τράπεζες και εφορίες ξεκίνησε στην Ιταλία.
Όσοι συμμετέχουν μπαίνουν σε εφορίες, τράπεζες και εισπρακτικές εταιρίες και πετώντας όλα τους τα ρούχα παραμένουν γυμνοί με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα! Εμείς το χρέος δεν το πληρώνουμε» (Non ci lascerete in mutande! Noi il debito non lo paghiamo!).
Το κίνημα αυτό, αντιδρά με αυτόν τον ευρηματικό τρόπο στην απόφαση του υπουργείου οικονομικών, να προχωρήσει σε κατασχέσεις για οφειλές στις εφορίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες από την εισβολή στην τράπεζα BNL στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου 30 φοιτητές για 3 ώρες έκαναν κατάληψη στην τράπεζα και μοίραζαν έντυπα στον κόσμο.

Εκτός "κομματικής γραμμής" 23 βουλευτές, ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

http://www.agelioforos.gr/files/APortal/vouli-psifoforia.jpg
"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος.
Πλέον μιλάμε για "κολοβό" προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% των Ελλήνων πολιτών και βέβαια από εδώ και πέρα...

Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τα ινδάλματα του ΚΚΕ

Του Γ. Δημητρακόπουλου
Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού

 

Εντόνως αντέδρασε το ΚΚΕ στις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι σε αγάλματα του μεγάλου σφαγέα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, Άρη Βελουχιώτη. Ιδού η σχετική ανακοίνωσις: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται "Ε.Ο. 1821" για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω "οργάνωση" με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες. Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές θα σταματήσουν τη δράση τους για το δίκιο του λαού. Ο λαός έχει ακατάλυτους δεσμούς με την ιστορία του ΚΚΕ και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας ενάντια στο φασισμό. Γι’ αυτό σήμερα ένα ισχυρό και χειραφετημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, με στόχους ρήξης και ανατροπής, θα απομονώσει και θα στείλει οριστικά τα διάφορα φασιστοειδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους».

Δύο παρατηρήσεις μόνο στην κουκουέδικη πρόκληση:..

Λύσσαξαν οι Τούρκικες εφημερίδες με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Sabah γράφει για την ορκομωσία στις εσωτερικές σελίδες σε ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τον τίτλο «Ασέβεια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών». Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την  ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα.
Τα μέλη του Κοινοβουλίου ορκίστηκαν ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βάζοντας το χέρι τους στο Ευαγγέλιο. Οι τρεις «τούρκοι»...

Ο μπαχτσελί των "γκρίζων λύκων" στα Σκόπια

Μετά από την προκλητική επίσκεψη του στην Ελλάδα, ο Μπαχτσελί ηγέτης των δολοφόνων "γκρίζων λύκων", επισκέφθηκε τα Σκόπια.
Είχε σειρά συναντήσεων με φιλότουρκους Σκοπιανούς και εκπροσώπους της εκεί Τουρκικής κοινότητας.
Προσευχήθηκε στο τζαμί της Οχρίδας και μιλησε σε Αλβανούς και Τούρκους των Σκοπίων μετά την προσευχή της Παρασκευής.
Στα Σκόπια, στο αρχηγείο του "Δημοκρατικού Κόμματος των Τούρκων της Μακεδονίας", (όπως λέγεται το κόμμα), μίλησε για το "μεγαλείο" της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Τέλος στο τουρκικό νηπιαγωγείο, άκουσε ποιήματα για το "μεγαλείο" της Τουρκίας και τραγούδησαν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας.

Αλβανοί επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi907Sebtsv2mengsxDYQww6aEvF9CwHKQr3jrA52m62rjysjOnKSa3yTV5UVt6ODbzUIZkooS2Dvgw7EIlzsFhsyi4QZh8JlYHnYwJXqMKQNJJJ0PBLPcX9q_kvs4BfUhdVqkE154ogPET/s1600/23082011668%25CE%25B1.jpg
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθησαν πριν λίγο στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών- Αναγεννήσεως στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 5 άτομα αλβανικής καταγωγής με... πυροβόλα όπλα στα χέρια επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τουριστικού λεωφορείου. Έγιναν όμως αντιληπτοί και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με 20 περιπολικά. Μέχρι στιγμής έγιναν 4 προσαγωγές ατόμων. 

defencenet.gr

Ανεργία και φτώχεια "θερίζουν" στη Θεσσαλονίκη

Απελπιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ό,τι έχει να κάνει με την ανεργία στη χώρα μας και τη μείωση των οικογενειακών εισοδημάτων. Η ανεργία έχει μπει για τα καλά στη ζωή της πλειοψηφίας των νοικοκυριών και η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.
Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση της κατάστασης που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νοικοκυριά της χώρας, έρχεται από την έρευνα...

Πολιτικά «Συγχαρητήρια» και…Συλλυπητήρια!..


Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ορκωμοσίας των 300 Βουλευτών που θα συμμετέχουν στη Νέα Ελληνική -7-Κομματική Βουλή που πρόεκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και διαθέτουμε σταθερό (ελπίζω)  Υπουργικό Συμβούλιο.
    Θερμά συγχαρητήρια, (επί του παρόντος, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι θα ακολουθήσουν σχετικά σύντομα τα θερμά συλλυπητήρια) στον κ Αντώνη Σαμαρά που τελικά «πραγμάτωσε» το όνειρό του να καθίσει στον Ελληνικό Πρωθυπουργικό θώκο...

Απάντηση στην "Ελληνοφρένεια" και τον Πουλή...


http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/0_4.jpg
Ενας “Προοδευτικός” παραληρεί....

Στην Ελληνοφρένεια (RealFm 28/6/2012)  ακούσαμε κάποιον Πουλή, συγγραφέα, δημόσιο διανοούμενο, αναλυτή, ποιός πληρώνει τον βαρκάρη, και άλλα πικρά να παραληρεί με πολύ λογισμό αλλά καθόλου αυτοπεποίθηση  και μπόλικα φαυλοκυκλικά επιχειρήματα κατά  της Χρυσής Αυγής και για τον φασισμό.

Επειδή η λέξη φασισμός ενοχλεί έντονα την "δημοκρατική" μας συνείδηση την  επικαλείται με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και την ικανοποίηση υποκειμενικών ιδεολογικών ανασφαλειών. Όλα στην προτεραιότητα των εντυπώσεων, στην αμνησία των γεγονότων, στον συμβιβασμό με την αοριστολογία, ώστε να μη θίξουμε τα αριστερά θέσφατα. Μίλησε για το πρόβλημα (ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις των τυραγνισμένων πολιτών της Ελλάδας) και επιδίωξε την άφεση αμαρτιών της φράξιας τους ξεθάβοντας νεκρές ιδεολογίες.

Η Ελλάδα επί 37+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης. Την μεταπολίτευση που είναι ένας εμφύλιος πόλεμος με άλλα μέσα. Η αριστερά γεμάτη...

Γερμανοί την έδειραν επειδή πανηγύρισε το Ελληνικό γκόλ

Πανηγύρισε το γκολ της Εθνικής Ελλάδος στον αγώνα με την Γερμανία, για το Euro 2012, και την έδειραν.
Πρόκειται για μία 19χρονη μητέρα, Ελληνογερμανίδα, η οποία το βράδυ του αγώνα, πήγε να παρακολουθήσει το ματς μαζί με τους φίλους της σε ένα καφέ του Βερολίνου.
Η επιθυμία της 19χρονης ήταν να υποστηρίξει και τις δυο ομάδες, και γι' αυτό τον λόγο, φόρεσε τις σημαίες και των δύο χωρών.
Ωστόσο το αποτέλεσμα της βραδιάς, ήταν να φύγει με ένα μαυρισμένο μάτι και με σπασμένα κόκκαλα.
Μόλις η εθνική Ελλάδος έβαλε το πρώτο γκολ, η Ελληνογερμανίδα, άρχισε να πανηγυρίζει.
Μετά το τελος του παιχνιδιού,...

ΒΙΝΤΕΟ - Μιχαλολιάκος:"Μας φοβούνται"

"Τα βρήκαν σε όλα", δήλωσε ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας την μη εκλογή του Πολύβιου Ζησιμόπουλου που είχε προταθεί από τη Χρυσή Αυγή, ως Ζ' αντιπρόεδρο της βουλής.
"Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΝΔ θα μας έσωζε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είδα ότι συνεργάστηκαν θαυμάσια για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής", τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, υπογραμμίζοντας ότι τιμάει τους "23 συναδέλφους πέρα των 18 ψήφων, που τίμησαν την Χρυσή Αυγή".
"Ο αποκλεισμός μας, δείχνει ποιους φοβάται το σύστημα", πρόσθεσε.

Το "ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ" εναντίον της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

http://pnevmantilogias.files.wordpress.com/2012/06/bae02c002c12ec85e6b0e3cc29049102-crop.jpg
Με 204 άκυρα ψηφοδέλτια δεν εξελέγη τελικά ο έβδομος αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος βάσει Κανονισμού θα έπρεπε να είναι από τη Χρυσή Αυγή. Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Οι υπόλοιποι αντιπρόεδροι εξελέγησαν κανονικά.
Δεν ψηφίστηκε από το "ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΩΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ" η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο στη θέση του έβδομου αντιπροέδρου της Βουλής με 204 άκυρα, 41 υπέρ και 39 λευκά.
Ως εκ τούτου η θέση του έβδομου αντιπροέδρου παραμένει κενή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Εναντίον όλων

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrMvGn6jyg0GLZM3Fd-cMccLw09UTkL82Ld_OTVu1SjZfnybywSyHYZUkJrZ5szV6JLHn8Wg1Xsxkvx4VxDhT0gxqgTZfuompQii4bapLFLar5QWeyZIB0Mci7PwgWfC5z3T1nhWRr8fsF/s1600/xrysh-aygh-logo.jpg
Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
 Ετοιμάζεται η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων!

Έκανε τον γύρο του Διαδικτύου - Άρεσε πολύ !

Στιγμιότυπο από την βουλή

Για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας !

Κουκουλοφλώροι ξυλοκόπησαν τουρίστες στο Ηράκλειο γιατί νόμισαν πως είναι "χρυσαυγίτες"

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisW-3Q-G9KIsdwI6S4DqtycLKclyk72abWYj83yzkH5C6WIIXGToFJJrLWFrjHhDVLnN662tgnKmLilxcm4Hz3sHSWJ3sHQTqxFyR9K_l6akMjzL3iz4TOrXCzfM0HXD4UmMZLJre77tA/s1600/rou.jpg 

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε ''χρυσαυγίτη'' στο κέντρο του Ηρακλείου αναβλήθηκε ξανά, μια παρόμοια περίπτωση απασχολεί τις αρχές. Ήταν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν ένα ζευγάρι Ούγγρων τουριστών περπατούσε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και συγκεκριμένα στα Νεώρια, δέχτηκε επίθεση απο κουκουλοφλώρους! Σύμφωνα με μαρτυρίες οι αριστεροανάρχες, επιτέθηκαν στους άτυχους τουρίστες, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή ή αιτία που να προκαλέσει το γεγονός. 

Την επίθεση προκάλεσε ένα τατουάζ που είχε στο χέρι ο Ούγγρος, το οποίο απεικόνιζε έναν σταυρό μέσα σε φλόγες. Η εικόνα αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άνδρας ήταν γυμνασμένος, οδήγησε τους κουκουλοφόρους στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ''χρυσαυγίτη''.

Οι Ιταλοί σε έκσταση

http://multimedia.quotidiano.net/data/images/gallery/2012/38687/thmb_partita_2.JPG
Την ώρα που όλη η Γερμανία ήταν βυθισμένη στη θλίψη, η Ιταλία ξενύχτησε πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Euro 2012. Στη Ρώμη, το Μιλάνο και όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας στήθηκε ένα τρελό πάρτι σε κεντρικά σημεία με τους «τιφόζι» να γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας με 2-1.

Ποιόν προτείνει η Χρυσή Αυγή για 7ο αντιπρόεδρο

http://img.protothema.gr/617CD84439D545333124B2A77DDDC1CF.jpg 
Τον βουλευτή Θεσσαλονίκης και αντισυνταγματάρχη Καταδρομών εν αποστρατεία, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, προτείνει η Χρυσή Αυγή για τη θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής, στις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη στο Κοινοβούλιο.
Ερωτηματικό ωστόσο παραμένει έως αυτή την ώρα η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα, καθώς για την εκλογή του απαιτούνται 75 ψήφοι, αριθμός τον οποίο από μόνη της η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να πιάσει. 
Την Πέμπτη, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε το γεγονός ως «συνταγματική εκτροπή», λέγοντας πως, εφόσον συμβεί, θα καταστήσει το κόμμα του «αξιωματική αντιπολίτευση ενός ολόκληρου πολιτικού κατεστημένου».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ : Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση


"Δεν μπορώ άλλο, γιατί; γιατί;" φώναζε ο απελπισμένος άνδρας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων.
Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.
Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο...

Να ένας ακόμη φανατικός αναγνώστης της Χρυσής Αυγής!

 Γράφει στο προφίλ του:
 
Πρώην Κνίτης ο Κύρτσος, πρώην Κνίτης ο Στουρνάρας... Με την ΚΝΕ τελικά ισχύει αυτό που έχουν πει κάποτε ότι ισχύει για τη δημοσιογραφία: σε πάει παντού, αρκεί να την αφήσεις νωρίς.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ>>>>

ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ : Πρόεδρος της βουλής ο Ευ. Μεϊμαράκης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd6fzUYVenU0GdhK0JXCyLgkLOFtr5mQEeMhSFzgKTCBOnskImwGP_u9lKk3Ir0hnGolqCamSy8yR-zIBgFJV7E0BmsDnzFpX9TYZU6vZIOgC2ynQwM1XAzxXnuldR5_HQGXXyvQ5kK9aY/s1600/%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg 

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναδείχθηκε, με απόλυτη πλειοψηφία, νέος πρόεδρος της Βουλής. Στη μυστική ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 11.15 το πρωί, ψήφισαν υπέρ του κ. Μεϊμαράκη 223 βουλευτές ενώ 66 βουλευτές ψήφισαν λευκό και 1 βουλευτής ψήφισε άκυρο.
Μοναδικός προτεινόμενος για πρόεδρος της βουλής ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στους βουλευτές διανεμήθηκαν νωρίτερα δύο ψηφοδέλτια. Ένα με τυπωμένο το όνομα του κ. Μεϊμαράκη και ένα λευκό.
Σημειώνεται ότι για την εκλογή του προέδρου απαιτείται πλειοψηφία τουλάχιστον 151 βουλευτών.
Προς επίλυση παραμένει το θέμα του ζ΄ αντιπροέδρου ο οποίος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της αντιπολίτευσης, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Η μάχη ξεκίνησε!

Χθες ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής κι από σήμερα ξεκινά κι επίσημα ο κοινοβουλευτικός Αγώνας του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής βέβαια δεν έχουν μάθει να μάχονται εντός της Βουλής, αλλά έξω στον δρόμο, δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα που έχει την ανάγκη μας. Είναι κι αυτό όμως, ο κοινοβουλευτικός στίβος, ένα πεδίο μάχης στο οποίο οι Χρυσαυγίτες θα πολεμήσουν με την δύναμη της ψυχής τους και θα βγουν και πάλι νικητές.
Βέβαια, για την Χρυσή Αυγή...

Η κυβέρνηση Παπανδρέου κάλυψε μεγαλοεπιχειρηματία που λειτούργησε ως πράκτορας των Γερμανών στα Σκόπια !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiixMRWAjcXNXdgrJKsGsDv2prwxbeZjjCh7uakFX2yMkdSgh28PzGDMpOMAKVLf-dyYfkm2hKueuoDSRrm4x2HyY5Ox6uBKpGPLzhqyEPcysNzYZg-SI2hZxfM5_razuBHhE0fruMjbMc/s320/papgapfylakh.jpeg
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζι με δύο συνεργούς του) ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!
Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών...

Άντε πάλι με "το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiEccspSjgvU9Hd3mnFlhWSuA4DnkftglyKFKp6vrG_DRL0MRxOsmH1X1ATPIDOl83fZgxw4YEso3yadI1IcaEmXPRCeQUAPHQwRQXbW3CcPV4HmRMXHiWoFuTB4Jxb97bxsvsFTGfnw1_/s200/%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%A3%CE%A1%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A1+%CE%A3%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%A4%CE%95%CE%A1.jpg
"Επεισόδια κατά την επίσκεψη Μπαχτσελί, στο Τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ", λέει ο ALPHA.
 
Από πού μάθατε ιστορία ρε ΄σείς στον ALPHA; Από τη Μανίνα; Ή διαβάζοντας Cosmopolitan;
 
Ο Κεμάλ γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά κι ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 8 ετών
Πόσες φορές θα το πούμε;

Στιγμιότυπο από την βουλή

Για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας !

Οι "Γκρίζοι Λύκοι" εκπαιδεύουν τα τουρκόπουλα σε παιδικές κατασκηνώσεις

Σε ειδικές κατασκηνώσεις εκπαιδεύουν οι γκρίζοι λύκοι τα νεαρά τουρκόπουλα και αυριανούς σκληρούς "μαχητές" της οργάνωσης τους.
Μια τέτοια "κατασκήνωση" λειτουργεί στην Ταρσό της Μικράς Ασίας.

Φωτογραφίες από την κατασκήνωση>>>>

Πως αποκτάς (τζάμπα) δικό σου γραφείο και άλλα προνόμια με 2 ημέρες θητείας μόνο

Ο Βύρων Πολύδωρας, με μόνο 2 ημέρες θητείας στην θέση του προέδρου της βουλής, απέκτησε όχι μόνο τον τίτλο για πάντα αλλά θα έχει και δικό του γραφείο στη βουλή.
Ήδή έχει αρχίσει η μετακόμιση του Βύρωνα Πολύδωρα στο γραφείο που δικαιούται ως πρόεδρος της βουλής. Η ταμπέλα όπως βλέπετε αναρτήθηκε έξω από το συγκεκριμένο γραφείο.

Με το σήμα των "γκρίζων λύκων", στο αυτοκίνητο κυκλοφορεί ο Μπαχτσελί στην Ελλάδα

Με το σήμα των "γκρίζων λύκων" στο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην Ελλαδα ο Μπαχτσελί, που στην ουσία είναι μια παράνομη διεθνής σπείρα δολοφόνων, έχοντας όμως την υποστήριξη των Ελλήνων "προοδευτικών", για τους οποίους όλοι οι εθνικισμοί είναι καλοί, εκτός από τον ελληνικό. 
 
Ανακοίνωση για τον ακραίο ηγέτη του τουρκικού παρακράτους δεν θα βγάλουν τα κόμματα της "προοδευτικής παράταξης";

Το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ...

Τι να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ εμείς για τον Πάγκαλο που είπε : «Αισθάνθηκα ντροπή για τα συνθήματα στο Εuro κατά των Γερμανών» ;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinOCCU1teZLqu_VPw8VNBg2qz6Ez0CO27A16IQ42eNLmONGipzqx4UtmGeY0xZ9ya2lXY5eAyBvf87nIiETN2F-jpSAXccxIdj3aFM4OS5e0yg7btKUQCNfHqEMpceKHzn4g8ZF8pmHA6T/s1600/P13.jpg
Στην εκπομπή «Αυτοψία» ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε: «Αισθάνθηκα ντροπή για τα συνθήματα των Ελλήνων φιλάθλων είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εννοώντας το σύνθημα «δεν θα σε πληρώσουμε ποτέ Γερμανέ, Γερμανέ» που ακούστηκε στο Euro». «Δεν θέλω να είμαι συμπολίτης με αυτόν τον άνθρωπο. Τη νοοτροπία του φοροφυγά τη μεταφέρει και στο ποδόσφαιρο. Ο φίλαθλος αυτός έχει λεφτά για να βρεθεί στην κερκίδα του Euro. Εγώ δεν έχω τα χρήματα να πάω, με τρία παιδιά, και δεν αστειεύομαι σε αυτό...», είπε.
«Ο Παπανδρέου θα αποκατασταθεί από την ιστορία», είπε σε άλλο σημείο...

Πέθανε ο 42χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6kYqUmNwmAu1wnPmwMQF39jxp7FpzTeYNPXJy4nXZbVbz3Z5WWoLRFTLg4AP9q-3dGkHXuaswFwzWN-u7D5_kPT6DqyjfYxqj00rgwCQKAv5FpdtJ2zg9gpD2bAjf89PUtigS9oDUZZc/s1600/akropoli.jpg
Υπέκυψε στα τραύματά του και έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 42χρονος Έλληνας που έπεσε το πρωί της Πέμπτης στο κενό, από το σημείο που βρίσκεται ο πέτρινος τοίχος στον αύλειο χώρο του Παρθενώνα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, προς το παρόν, εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε από ύψος 18 μέτρων στο χώρο του αρχαίου θεάτρου του Διονύσου, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών...

Ελένη Ζαρούλια, "κάποιοι" σε ματιάσανε !

Μία και μοναδική την έχουν στη Χρυσή Αυγή την Ελένη Ζαρούλια και πήγε στην ορκωμοσία της Βουλής κουτσαίνοντας καθώς της έσπασε το τακούνι.
Η σύζυγος του Γ.Γ. Ν. Μιχαλολιάκου έσκυψε και το πήρε το τακούνι και σε ερώτηση δημοσιογράφων αν τη ματιάσανε εκείνη απάντησε... καταφατικά.

Κινήσεις τουρκικών μονάδων στα σύνορα με τη Συρία

http://sup.kathimerini.gr/kathimerini/news/world/turkarmor.jpg

Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα, που μεταφέρει αντιαεροπορικούς πυραύλους, αναχώρησε σήμερα από βάση κοντά στην συριακή μεθόριο και κατευθύνεται προς τουρκική επαρχία όπου βρίσκεται μεγάλος καταυλισμός για Σύρους πρόσφυγες, μετέδωσαν τοπικά πρακτορεία ειδήσεων.
Οπτικό υλικό που μετέδωσε το πρακτορείο DHA δείχνει την οχηματοπομπή περίπου 12 φορτηγών και άλλων οχημάτων να περνάει από τις πύλες της εισόδου της βάσης δίπλα από μια τουρκική σημαία.
Το πρακτορείο Dogan μετέδωσε ότι...

Ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν στην θέση τους και δεν σηκώθηκανβ όρθιοι κατά την ορκωμοσία βουλευτών της Θράκης στο κοράνι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντεθνική πολιτική που συνεχίζει να ασκεί η Τουρκία στην περιοχή.

Αριστεροανάρχες ενοχλήθηκαν από την διαμαρτυρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο τούρκικο προξενείο

Μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν  στην οδό Δημητρίου Γούναρη, στην περιοχή της Ροτόντας, μεταξύ των μελών της Χρυσής Αυγής που έφυγαν από το Τουρκικό Προξενείο και μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστέρας και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε την επέκταση των επεισοδίων.

"ΑΔΕΙΑΣΕ " η Ελλάδα από λαθρομετανάστες ! !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbfrTmIG9qndW5aKmLqMGSZ-WRb0aqjkaldaYj2Ai2KfMTVu2yufE-SQ1jk-iY0d4Zuk0WYlVruGtOVX-P6vGcXYjP_RasaZstsHtwkc4ZNz8BmGN4ZvtGf9TqqZoRt90GyBPUWIbNyFmA/s1600/lathrometanastes.jpg
Επιστροφή, του "συγκλονιστικού" αριθμού των 101 λαθρομεταναστών, στις χώρες καταγωγής τους πραγματοποιήθηκε χθες από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 61 πολίτες Πακιστάν, 26 πολίτες Μπαγκλαντές, πέντε πολίτες Αλβανίας, τέσσερις πολίτες Γεωργίας, δύο πολίτες Ουκρανίας, ένας πολίτης Λευκορωσίας, ένας πολίτης Λιβύης και ένας πολίτης Νιγηρίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο τουρκικό προξενείο ΒΙΝΤΕΟ

Βέροια : Αθωώθηκαν τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Απηλλάγησαν των κατηγοριών τους επτά από τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνταν ότι «πρωταγωνίστησαν» πριν από λίγες μέρες σε επεισόδιο με ομάδα αυτοαποκαλούμενων αναρχικών σε καφενείο της Βέροιας.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, μετά από μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε 13 ώρες και ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, κήρυξε για τυπικούς λόγους άκυρη την ποινική διαδικασία για τους επτά κατηγορούμενους, διότι έλειπε από τη δικογραφία ένα παράβολο το οποίο η πολιτική αγωγή όφειλε να είχε καταθέσει...

Χθες συμπάθησα μια Χρυσαυγίτισσα...


Χθες συμπάθησα μια Χρυσαυγίτισσα
Ζητώ συγγνώμη. Από τον εαυτό μου, αλλά και από τη Χρυσαυγίτισσα. Διότι δε θεωρούσα ότι μπορεί να κάτσω και να κάνω μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συζήτηση επί δύο ολόκληρες ώρες με μια κοπέλα που τόσο πίστευε στις ιδέες της Χρυσής Αυγής και είχε τόσα επιχειρήματα.

Διαφωνήσαμε. Προφανώς. Αλλά όταν, με την παρέα μου...

Η Χρυσή Αυγή για την γέννηση του γιού του Α. Τσίπρα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsbXn3GLCTUY0_tLc5Z3MMKGjImAoEtWMQ91dVqk566lWX02Il_4-V7GfbaNN31hNgce-hISU98s9BNpTRDofBRt7M_5Re_HLSvkKc5p34o5zB0BS7yF4k63jRC38MrJwG2iA5E0iwpNaH/s400/%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A354.jpg
Θέση για το θέμα πήρε δημόσια η Χρυσή Αυγή, που αφού ευχήθηκε να τους ζήσει το νέο μέλος, έκανε κατόπιν ένα πολιτικό σχόλιο, για τον τόπο και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ένας αριστερός ηγέτης να γεννηθεί το παιδί του.

Διαβάστε το κείμενο:
"Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου, το πρωί της Τρίτης η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος - όπως την αποκαλούν - (γιατί δεν είναι επισήμως παντρεμένοι…) του Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Βεβαίως, ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, αλλά πέραν από την ανθρώπινη υπάρχει και η πολιτική πλευρά του ζητήματος.
Εξηγούμαστε: η γέννηση του μωρού έγινε στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ μαιευτήριο...

Προκλητικό διαφημιστικό σλόγκαν: Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα;

«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Θα περιμένω να βγει η Ιρλανδία στο σφυρί». Με αυτό το σλόγκαν κυκλοφορεί μέσα στα βαγόνια του μετρό στο Λονδίνο η διαφήμιση της εταιρείας POWWOW NOW (είναι κάτι σαν το Skype). Το story γύρω από τη συγκεκριμένη διαφήμιση έχει να κάνει με...

Η ιστορία και η εξόντωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Αυτοκινήτου


mevea-fox
Ένα ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο. Για την καταπιεσμένη πορεία της ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και εν τέλει την εξόντωσή της.
Η κάτωθι αναφορά για την ελληνική βιομηχανία αυτοκινήτου είναι διασκορπισμένη σε διάφορους άλλους διαδικτυακούς τόπους και μας υπενθυμίζει τα συμφέροντα και την -κυρίως πολιτική- ανικανότητα που παρεμποδίζουν γενικότερα την ελληνική επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της βιομηχανίας, την πρωτογενή παραγωγή. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω εγώ είναι να αποδώσω τα εύσημά μου στον Λεονάρδο και να την αναδημοσιεύσω. Αναμένω τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις

Για να θυμούνται με νοσταλγία οι παλιοί και να μαθαίνουμε οι νεώτεροι...

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ : 444 ευρώ ζητά το νοσοκομείο του Πύργου, για μια βραδιά στο ράντζο

http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=9242&format=.jpg
Το εξωφρενικό για τις παροχές του ποσό των 444 ευρώ, ζητά το νοσοκομείο του Πύργου, από 25χρονο κάτοικο της περιοχής για μια και μοναδική διανυκτέρευση σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας με έναν ορό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η μητέρα του ασθενούς είδε να φτάνει στο σπίτι της το σχετικό έγγραφο που ζητά την εξόφληση του ποσού εντός 15 ημερών, ειδάλλως θα διαβιβαστεί στο Δημόσιο Ταμείο.


"Κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. Μου ζητούν να πληρώσω 444 ευρώ για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και με πληρωμένες ήδη τις εξετάσεις. Για έναν ορό σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας», αναφέρει η μητέρα του ασθενούς, εκφράζοντας την αγανάκτησή της.


Στη συνέχεια περιγράφει την περιπέτειά της,..

Στην Bilderberg o νέος Υπουργός Οικονομικών

http://www.xryshaygh.com/resources/images/preview/801/YYYYYYYYYY__article.jpg
Τελικώς υπό το φως της επικαιρότητας γίνεται εμφανές ότι οι δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες που προσφάτως είχαμε δεν επιφέραν καμμία αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, πέραν της εισόδου στην βουλή του φοβήτρου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, της Χρυσής Αυγής. Πριν είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη, τώρα έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Κουβέλη, δηλαδή μια διαφορά ήσσονος σημασίας. Πριν κυβερνούσε την Ελλάδα η Τριμερής, ενώ τώρα κυβερνά την Ελλάδα η...

Δήλωση Κασιδιάρη για τις επιλογές προσώπων στη νέα κυβέρνηση

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgm_aEPHLMJ31Mj_M-HklZQYSq_gG9kCq0JkYGCa-0wSVFy4j9Pve4p-vtovGh8lMLjrmP0Z4qkJe6m63jpGN0W5s8tSur3H-wKYu7qiUsQ2InriAD3gE9F1ZNgH6pENkgJ9-cLn-m7n7M/s400/16_1.jpg
Είχαμε πει ότι ψηφίζοντας Σαμαρά παίρνετε δώρο ένα ΠΑΣΟΚ. Τελικά αποδεικνύεται ότι παίρνετε δώρο ένα Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, με τους παρατρεχάμενους της κυβέρνησης Σημίτη, όπως τον κ. Ράπανο και τον πρώην Κνίτη κ. Στουρνάρα, να διορίζονται στις πλέον νευραλγικές θέσεις της νέας κυβέρνησης. Είναι απορίας άξιον πως δεν αποφυλακίστηκε ακόμα ο κ. Τσοχατζόπουλος για να αναλάβει αυτός υπουργός Οικονομικών. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Βλέπεις κάπου στην Ελλάδα σε κτίριο να γράφει ρητά αρχαίων στα Ελληνικά;

 Όχι, βλέπεις στη Βρετανία όμως!
Βλέπεις στη Βρετανία κάποιον να έχει γράψει στους τοίχους με σπρεύ συνθήματα/ατάκες κλπ; Όχι, βλέπεις στη Ελλάδα όμως!
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...