Η τουρκόφιλη Μπακογιάννη του έταζε την γραμματεία ανάπτυξης

 
Μετά την επάνοδο της στη ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε η ίδια να φέρει τον κόσμο της στο κόμμα. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν, τον οποίου και τηλεφώνησε. Στο τηλεφώνημα που είχαν τα δύο πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Ιλχάν Αχμέτ να συνταχθεί κι αυτός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη και συγκεκριμένα στην 2η θέση πίσω από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Ο πρώην βουλευτής της τόνισε πως ιδεολογικά δεν μπορεί να συμβαδίσει στην πολιτική με τον Αντώνη Σαμαρά και της αρνήθηκε ευγενικά. Η Ντόρα όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Του είπε ότι αν...

Αναγνώστης σχολιάζει την ομιλία του Σαμαρά στην παρουσίαση των 18 προτάσεων της ΝΔ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5AlXuybQclwKW6BiJRuyrSomZBgOnPhHe1punhXc1UhEq2tmxUB89tilUm6y8h5nEMJa5BnP92QpooZ3TwsQCnVHv1xWxQhXP1aLeseyjyCyOA8WSckj5KIP5VOnHqD6BokCObSp03Ksa/s1600/antonis+samaras+thee+mou.jpg
Άκουσα έκπληκτος τις δηλώσεις Σαμαρά για την οικονομία σε ένα κρεσέντο αυτοαναίρεσης του τύπου "θα σας δώσω αλλά αν μας δώσουν" ή "θα σας χορηγήσω αλλά αν μαζευτούν" και άλλα παρόμοια αστεία. Ευτυχώς πάλι γελάσαμε με τον κύριο Σαμαρά. Ευχαριστούμε θερμά τη Νέα Δημοκρατία.

Αναγνώστης tro-ma-ktiko.blogspot.com

"Δημοκρατικές" διαδικασίες!

 
Κατάληψη σε τηλεοπτικό σταθμό 
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΥΔΩΝ, στα Χανιά είχε μαγνητοσκοπήσει και επρόκειτο να προβάλλει σήμερα το απόγευμα συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή με την Χρυσή Αυγή, Σταύρου Καρεφυλλάκη.
Αν και ο τηλεοπτικός σταθμός δεν είχε προβάλλει τρέιλερ της συνέντευξης, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να προβληθεί.
Στις 18:30 περίπου 30 άτομα βρέθηκαν στην είσοδο του καναλιού και ζήτησαν να αναβληθεί η προβολή του βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από διαπραγματεύσεις στους διαδρόμους του καναλιού, έφτασαν μέχρι το control room και η συνέντευξη δεν «έπαιξε» ποτέ στον «αέρα».
  www.enikos.gr

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΥΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Προσχώρηση ολόκληρης Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στη "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


                      Πατήστε κλίκ για μεγένθυση

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά:
Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. 
Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της. Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. 
Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. 

"Επιπτώσεις", αν διασχίσετε παράνομα τα Ελληνικά σύνορα!

 
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...ΤΡΩΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ.
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ… ΤΡΩΣ ΣΦΑΙΡΑ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ… ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ.  
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ… ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ:...

Καταστρεπτικό τρίπτυχο : Μετανάστευση – Εγκληματικότητα – Αυτοκτονίες

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου
Στο παραπάνω τρίπτυχο θα μπορούσε κανείς να συνοψίσει με λίγα λόγια αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας, η οποία βιώνει ημέρες όχι… νευρικής κρίσης, όπως κάποιοι λένε, αλλά… Γενοκτονίας.
Οι Έλληνες κάτοικοι αυτού του τόπου είναι κυριολεκτικά στριμωγμένοι από κάθε πλευρά. Και στην ψυχολογική τους κατάσταση κυριαρχεί μια μαύρη απελπισία γιατί κάποιοι, προκειμένου να προσκομίσουν προεκλογικά οφέλη, δεν αφήνουν ούτε μια ηλιαχτίδα φωτός για το μέλλον.
Οι αυτοκτονίες
Την Τετάρτη μόνο τα περιστατικά ήταν δύο....

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης : Συγκλονισμένοι οι επαγγελματίες από την απόγνωση και τις αυτοκτονίες

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/a32acad250eb255ff008086c3e2377e3_XL.jpg?t=1326982076
«Οι συνεχείς αυτοκτονίες επαγγελματιών το τελευταίο διάστημα υπογραμμίζουν με δραματικό τρόπο την απόγνωση που βιώνουν οι Έλληνες. Ειδικότερα οι μεσαίοι, μικροί, πολύ μικροί επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που επέλεξαν στην ζωή τους να παλεύουν καθημερινά. Κάποτε για την προκοπή τους, σήμερα απλά για την επιβίωσή τους».
Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις με τους αυτόχειρες επαγγελματίες, οι οποίοι δεν αντέχουν την πίεση των εξελίξεων, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Σε ψήφισμα που υιοθέτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ στη συνεδρίασή του της 30ης Μαΐου αναφέρει ακόμη τα ακόλουθα:...

Η Χρυσή Αυγή για Μνημόνιο, ΑΟΖ, Εθνική Παραγωγή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLidGXpoRoIHwy7X094Xd5rNyiCPm5ThJnwmb9mAywe8F35dLH7LgtaDLZ6xBp-bDiCDZAszf5KjSuFIHFxD7GxfepGTvDKnIbsLM8ZchnQj_EFDR3IdqdwIaKw1oByRSl-rg78AshdAum/s1600/aoz.jpg
Η οριστική απαλλαγή από τα δεσμά του Μνημονίου είναι μονόδρομος για τη χώρα. Η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, η ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής μας Ζώνης και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, με έμφαση στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και..
φυσικού αερίου, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και θα διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
 
Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
www.XAgr.net

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας, Να γίνουν τα «κηδειόχαρτα» των κομμάτων - υπευθύνων της δυστυχίας μας!

Όλα τα είχαν υπολογίσει καλά τα συνεταιράκια του Μνημονίου, για να υπάρξει αδιέξοδο μετά την συντριβή τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου και να προκληθούν νέες εκλογές με απίστευτα εκβιαστικά διλήμματα, αλλά υπάρχει και κάτι που τους… ξέφυγε. Τι να κάνουμε; Ακόμη και το θεωρούμενο ως «τέλειο έγκλημα», έχει πάντα το μοιραίο του λάθος, που τελικά οδηγεί τον δράστη εκεί που του αξίζει.
Έρχονται, λοιπόν, επί καθημερινής βάσεως στους Έλληνες τα «ραβασάκια» της Εφορίας, τα οποία είχαν «παραλείψει» να αποστείλουν οι αρμόδιοι του υπουργείου των Οικονομικών προ των προηγουμένων εκλογών, για ευνόητους πολιτικάντικους λόγους. Ήδη, έχουν αποσταλεί...

Η Ευρώπη των τοκογλύφων και των πολυεθνικών εναντίον των Εθνικών Κρατών

 
ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ
Ευρωπαϊκη εντολή : Έλληνες, ξεριζώστε τα αμπέλια σας!

Κάθε προσπάθεια ουσιαστικής ανάπτυξης θα πέφτει στο κενό, κάθε τεχνοκρατική πρόταση θα είναι για να αμπελοφιλοσοφούμε αν η χώρα μας δεν επιστρέψει σε μια ελεύθερη και εθνική παραγωγή. Αυτή τη στιγμή όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια όχι μόνο δεν παράγουμε ούτε οδοντογλυφίδες, όχι μόνο έχει δαιμονοποιηθεί η επιχειρηματικότητα και το εμπόριο, αλλά το σκουλήκι αυτό που καταστρέφει την ραχοκοκαλιά της Εθνικής οικονομίας έχει φτάσει σε τρομακτικές λογικές και πρακτικές χτυπώντας πλέον και τους αγρότες/παραγωγούς. Ενδεχομένως πολλοί δεν γνώριζαν ότι...

Μήνυμα αναγνώστη: Στις 17 Ιουνίου καταψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQB2NdpR71J1n_7s9S41QLJxx7YrnFdOqvkqAnP1Vijqd9A3sqWLlUW2MqN6HHa7A3kVF-JT0ujiJF6fsn4N3CshGiivQFREquTILY_CUDb9oIAcWrhgN5O6cOVWmMA2rZK5-SJeD-AJTe/s640/522968_3762672582039_1133325067_3474360_2037966506_n.jpg
ΑΠΟ:tro-ma-ktiko.blogspot.com
Aγαπητέ συνέλληνα, σκέψου την πατρίδα, σκέψου την οικογένειά σου, σκέψου τα χάλια στα οποία μας έφεραν τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια. Σκέψου ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ζητάνε την ψήφο μας, μας πρόδωσαν, μας πούλησαν γιατί εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των Ελλήνων. Να θυμάσαι ότι από τους ΄Ελληνες ζητάνε μόνο ψήφους. Μακρυά λοιπόν από ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.΄Εχουμε υποχρέωση να τους δώσουμε και πάλι στις 17 Ιουνίου ένα γερό χαστούκι, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ξυπνήσαμε από τον βαθύ ύπνο τόσα χρόνια και καταλάβαμε που μας οδήγησαν αυτά τα δύο κόμματα. Πρέπει να...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://www.xryshaygh.com/resources/images/banners/267/solidaritygr__home.jpg

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ


Μνημόνιο και ΕΘνικισμός

  Μνημόνιο και ΕΘνικισμός
Είναι γνωστή η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εναντίον του Μνημονίου (Ι & ΙΙ). Είμαστε εναντίον του Μνημονίου πρώτα-πρώτα γιατί εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία. Αλλά, και αυτό να μη συνέβαινε, έχει αποδειχθεί πλέον εκ των πραγμάτων ότι το Μνημόνιο σαν εκφράζον και επιβάλλον οικονομική πολιτική απέτυχε παταγωδώς. Όχι μόνο δεν άρχισε πλέον κάποιο είδος ανάκαμψης της Οικονομίας μας, αλλά πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Την αποτυχία του Μνημονίου έχουν παραδεχθεί πλέον και οι ίδιοι που μας το επέβαλαν. Πρέπει λοιπόν πάση θυσία να...

Καμία ανάμειξη της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" σε βίαια περιστατικά

Ανακοίνωση της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" :
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας. Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ξεσηκωμός πάλι των κατοίκων της Πάτρας

 http://www.onlycy.com/wp-content/uploads/2012/05/patra-lathrometanastes.jpg
Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα Ζαρουχλέικα, την Τρίτη 29 Μαϊου, οι κάτοικοι των Ιτεών και των Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς.
Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, οι κάτοικοι θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας από τις Ιτιές στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, προκειμένου να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ζητάνε την «εκκαθάριση» της παραλιακής ζώνης, αλλά και ευρύτερα της Πάτρας από τους λαθρομετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτήν.

Πολιτικάντηδες δολοφόνοι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. "Αυτοκτονία 63χρονου λόγω οικονομικών προβλημάτων"

http://www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2012/05/Bloody-Mac-Wallpaper-Blood-on-My-Hands-310738.jpeg
Ακόμη μια αυτοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ένας 63χρονος συνταξιούχος βρέθηκε λίγο μετά τις 7:00, απαγχονισμένος στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. 
Κάτοικοι της περιοχής που πήγαιναν εκείνη την ώρα στην εργασία τους υπέστησαν σοκ στο θέαμα του 63χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος δεν είχε επάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του. Το μόνο που είχε πάνω του ήταν το σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Το σημείωμα φέρει την υπογραφή «Αλέξανδρος».

Το σημείωμα που άφησε:

«29/5/2012, Αλέξανδρος
Η Ελληνική Αστυνομία δεν ξέρει αν υπάρχω, γυναίκες, ποτά  και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου ‘παράπτωμα’ ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ.
Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου και φεσώθηκα μέχρι τον λαιμό. Και με καλούν τώρα τον μαλάκα στα 61 μου να πληρώσω γι αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας  και δεν θα αποτελείται από έλληνες από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως.
Μόνο αν βρεθεί ένας πολιτικός τύπου θάτσερ και μπορέσει να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση για να συμμορφωθούμε».

Για να μην ξεχνιόμαστε : Έως τις αρχές Ιουλίου τα νέα μέτρα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiv46lzMe2vJE5oMbjXPuBGeL6Hs-MCjzo8RS4sbNkfqMpC9LpACR9v6k5xBKg75o83qj8FeagZ-vmPtaUsCvGEKfc_4n725nncVc32P3xU4e1tETtbzs-RQ-47MYcOGeu8Tpn9SGXrdHX/s1600/minkineiste.jpg
Στην αποτύπωση της τάσης του δημοσιονομικού αποτελέσματος της Γενικής Κυβέρνησης μέχρι το 2016 θα πρέπει να προχωρήσει η νέα Κυβέρνηση το αργότερο έως τις αρχές Ιουλίου, καταθέτοντας στην Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 -2016. Σημειώνεται πως η κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 -2016 και του προσχεδίου Προϋπολογισμού 2013 στην Βουλή αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση που θα κρίνει και την εκταμίευση των δόσεων του μηχανισμού στηρίξεως. 

Στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 -2016 εκτός από τις περικοπές 11,6 δισ. ευρώ για την διετία 2013 -2014 θα περιλαμβάνονται :...

ΝΑΙ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ,αλλά μέχρι ΕΔΩ και ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhydjEyRGv9mcU6CWNq-u0URzYSu5bOqdfRmG3rzlzvl1RzizdHFW0ex7k3yEPRO7uwNCUw6NMJCsXs_tpy3FovRzro0ZI4VMXarXPwDXWqPFt_FOCw-wf_HnDhmheTuXJrfEXqUhIdIs8/s1600/%25CE%2594%25CF%2581.%25CE%2593%25CF%2589%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582.jpg

Του Δρ. Βλάση Γωγούση

Να πάρει κάθε οικογένεια …αντιρατσιστών έναν (λαθρο) μετανάστη να τον φιλοξενεί στο σπίτι της , όχι δεν γελάω, σε μια βδομάδα το πρόβλημα θάχει λυθεί ! 

Ε! δεν πάει άλλο ! Την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα την παρακάτω είδηση :

« Σ` ένα φανάρι ,ένας αλλοδαπός πλησίασε στο παρμπρίζ μιας οδηγού και παρά τα αρνητικά της μηνύματα, άρχισε να…..πασαλείβει το τζάμι.
Στη συνέχεια ,πήγε στο παράθυρο απαιτώντας ….φιλοδώρημα !
Η οδηγός κατέβασε το τζάμι για να διαμαρτυρηθεί και τότε ο …λάθρα διαβιών στη χώρα του ξενίου Διός, την ….έφτυσε κατάμουτρα ! »
Αυτή ήταν η είδηση.
Εγώ τώρα ,σαν γιατρός αλλά και σαν απλός κάτοικος αυτής της χώρας καταθέτω τις εξης σκέψεις. :...

Επιστολή με αλήθειες που καίνε, έστειλαν Έλληνες του εξωτερικού στη Μέρκελ!

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9A%CE%95%CE%9B.jpg
Επιστολή - κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η "Νέα Φιλική Εταιρεία", η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε. Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:

"Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μερκελ. δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία,για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα ..έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.


1. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και την ¨νομιμοποίηση¨ των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;
 


2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθέντων προμηθειών, ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς...

Νέα οδηγία ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης της προεκλογικής περιόδου μετά την καταγγελία της Χρυσής Αυγής

 
Νέα οδηγία σχετικά με τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου εξέδωσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά από έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ της Χρυσής Αυγής, για μη τήρηση των κανόνων της πολιτικής πολυφωνίας.
Σχετικά με την εμφάνιση υποψήφιων βουλευτών, επισημαίνεται πως δεν υπάρχει υποχρέωση ούτε περιορισμός των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών καθώς και των φορέων παροχής κάθε μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, για προβολή των υποψηφίων βουλευτών, καθώς δεν εφαρμόζεται στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές σταυρός προτιμήσεως.

Σε ό,τι αφορά την οριστική κατανομή ραδιοτηλεοπτικού χρόνου, η Οδηγία θα έχει εφαρμογή και μετά την, «κατά το άρθρο 7 της υπ' αριθ. 11898/23.05.2012 Κοινής Αποφάσεως των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας» έκδοση νέας Υπουργικής Αποφάσεως, αφού ανακηρυχθούν οι εκλογικοί συνδυασμοί από τον Άρειο Πάγο και ρυθμιστεί η κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου για το σύνολο των κομμάτων που δεν εκπροσωπούνται στη διαλυθείσα Βουλή ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Λαθρομετανάστες και αναρχομπαχαλάκηδες έκαψαν ελληνικές σημαίες στην Νομική

 http://images.newsnow.gr/11/110617/anarxikoi-katevasan-tin-elliniki-simaia-apo-tin-nomiki-kai-prospathisan-na-tin-kapsoun-1-315x236.jpg
Πορεία είχαν ξεκινήσει γύρω στις 7 το απόγευμα από την ΑΣΟΕΕ αρκετοί λαθρομετανάστες και αναρχομπαχαλάκηδες αντιδρώντας στις "ρατσιστικές" -όπως υποστηρίζουν- επιθέσεις που έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα αλλά και για τις επιχειρήσεις που κάνει η αστυνομία σε μικροπωλητές έξω από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστήμιου.
Η πορεία λίγο μετά τις 20:20 έφτασε έξω από το κτήριο της Νομικής όπου έκαψαν ελληνικές σημαίες.
Όταν ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στην μέση της οδού Ακαδημίας και προσπάθησαν να κάψουν άλλη μια ελληνική σημαία, τότε επενέβησαν τα ΜΑΤ και έγινε ένας πετροπόλεμος.
Λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν μέσα στην Νομική. 
Τα ΜΑΤ αποχώρησαν, ενώ λαθρομετανάστες και αναρχομπαχαλάκηδες παραμένουν μέσα στη Νομική. Μερικοί από αυτούς, φαίνεται πως διασπάστηκαν από την πορεία και κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια αφού πρώτα έβαλαν φωτιά σε κάδους στην οδό Μασσαλίας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 776
Κυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ:
ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ:
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ...

Μια κωμόπολη δολοφόνησαν σε ένα χρόνο οι εγκληματίες πολιτικοί.

 http://mediaoasis.files.wordpress.com/2012/04/autoktonia.jpg
Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων, στο άκουσμα της είδησης ότι ο 30χρονος γείτονάς τους, δεν άντεξε την ανεργία και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Μια νέα αυτοκτονία αποκαλύφθηκε σήμερα στην πόλη των Χανίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έκανε βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Χανιώτης, σε κατάσταση απελπισίας, μόλις μία εβδομάδα μετά την απόλυσή του από εταιρεία τεχνικών έργων, "βούτηξε" στο κενό, μην μπορώντας να αντέξει το οικονομικό αδιέξοδο. Είχε πάει στο νοσοκομείο για...

29 Μαϊου 2012 πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Εθνικός Ύμνος και συνθήματα

Μαζική συμμετοχή των Εθνικιστών για την Μνήμη της Αλώσεως

Μαζική συμμετοχή των Εθνικιστών για την Μνήμη της Αλώσεως

Θα τους απαντήσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου

  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaFZ_yqIvrgdu5pMzj_D8wRfxN0lhpkB_NmU1SQsqZLfAYiim6oHgxUiGpNCHYx8DbfYtRyVTJy81UNcGcsPn5NCiaBQAlBr5LCR0J0MWyzijqBwA9K1rKK-D7WB8GL4J_h59hSFQtiDE/s1600/rabbi.jpg
ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ανοικτή επιστολή, με τον τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες εβραίοι», έστειλαν κάποιες «προσωπικότητες» από την Ευρώπη και την Αμερική, στην βρετανική εφημερίδα  «Guardian», με την οποία κάνουν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας κυρίαρχης χώρας (ή μήπως κάνουμε λάθος;), εκφράζοντας την… ανησυχία τους για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Παρεμπιπτόντως, το σύνθημα «Είμαστε όλοι εβραίοι», το φώναζαν οι αναρχοκομμουνιστές του γαλλικού Μάη του ’68, απαντώντας στην καταγγελία του περίφημου Στρατηγού Ντε Γκωλ, ότι οι επικεφαλείς τους ήσαν όλοι εβραίοι (πράγμα το οποίον ήταν απολύτως ορθό). Ιδού η επιστολή:...

Περιφερόμενος θίασος

 
ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Μέλος της Νέας Δημοκρατίας είναι από την Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος! Αμάν μας έχει μπερδέψει αυτός ο άνθρωπος από τότε που αγάπησε την πολιτική περισσότερο από το πεντάγραμμο. Πριν από μια δεκαετία πολιτεύτηκε για πρώτη φορά με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, στην Καλλιθέα. Το 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αναγέννησης του Στέλιου Παπαθεμελή, το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στον ίδιο Δήμο, στις 6 Μαΐου πολιτεύτηκε με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και τώρα στη ΝΔ.

Πάτρα: Επιθέσεις βιασμού απο αλλοδαπούς σε ζευγάρι και ανήλικη μαθήτρια

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf5_a1juzheD6Wsd89hxgmV-ttADIV9FMtKzUEL-QZxBo_QUDwpI7Rd0IL6CIQlhzLdpR8EhfOjsl00x1rjuQF0THAicRfppo7WNNPLeTMVrEGs5lfA6ebEOAxPH7m8GrLEaoHlCe_Pqw-/s1600/egklimatikotita-allodapwn.jpg
Οι ομάδες αλλοδαπών που κυκλοφορούν στην Πάτρα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων. Χθες σημειώθηκαν δύο απόπειρες βιασμού εναντίον ανήλικων κοριτσιών. Στην πρώτη περίπτωση ένα νεαρό ζευγάρι που είχε πάει σινεμά δέχθηκε επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του και την τελευταία ο νεαρός πρόλαβε να κλειδώσει τις ασφάλειες του αυτοκινήτου όταν τρεις αλλοδαποί έκαναν χειρονομίες προς τη νεαρή συνοδό του. Μάλιστα σύμφωνα με το dete.gr...

Δεν ξεχνώ..

 http://www.onlycy.com/wp-content/uploads/2012/05/%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7.jpg
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ...(τον έσφαξαν έξω από το σπίτι του για μια κάμερα)
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ
ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΑΣΗ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ 1.500.000 ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ...
 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

 
Η νέα γενιά της ελληνικής κρίσης, η γενιά που θα καταχωριστεί στην ιστορία ως η πρώτη γενιά που έζησε χειρότερα όχι μόνο από την προηγούμενη, αλλά και από αρκετές ακόμα που προηγήθηκαν.
Μια «φουρνιά», όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», νέων παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, που είναι εγκλωβισμένη σ’ ένα στοιχειωμένο παρόν και σ’ ένα ακόμα πιο αβέβαιο μέλλον, που αναρωτιέται ποιες ευθύνες πληρώνει και παλεύει μεταξύ κατάθλιψης και οργής να βρει τον προσανατολισμό της.
Ιδού οι αυτουργοί.

ΠΗΓΗ : http://harryklynn.blogspot.com/

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAoaH7WjfPHu_zd7yqAJB1Dtk0AhVZm7VOAFON8ZeLktAG5-R7rQ-r2b7LmSm-udYeIfUid6tOKWajvnIrhX79gGhI4gi3FXb5PjIWYMhL5_LPQeFPjcrreKv81i1gdmuAq2X0MI6MNPO5/s1600/D316C96DDA952B42AD16DECE69C097B6.jpg
Παράνομη και αντισυνταγματική χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τη στάση των τηλεοπτικών μέσων που αποκλείουν από το πρόγραμμά τους το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Για το λόγο αυτό η Χρυσή Αυγή έστειλε εξώδικο στη ΕΣΡ καταγγέλλοντας την στάση αυτή και δηλώνοντας ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμικο δικαίωμα.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την παράνομη κι αντισυνταγματική στάση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων, τα οποία αφού μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξαπέλυσαν τόνους λάσπης κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος...

Έντονη κριτική της Μαρί Λεπέν πρός τη Λαγκάρντ, για τις δηλώσεις της σχετικά με τους Έλληνες

http://www.foreignpolicy.com/files/fp_uploaded_images/120224_im1.jpg
Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, δέχτηκε έντονη κριτική από την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου, Μαρί Λε Πέν.
Η Μαρί Λε Πεν, χαρακτήρισε “κάπως εύκολη” την κριτική της Λαγκάρντ, κατά των Ελλήνων, λέγοντας πως υπεύθυνοι για την κρίση δεν είναι οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες.
 “Η Ευρώπη, φτιάχτηκε για να υπάρχει ειρήνη. Αλλά βλέπω πως οι ηγέτες προσβάλλουν, κακοποιούν και συκοφαντούν τους πολίτες των χωρών μελών. Οι Έλληνες βρίσκονται σε κρίση, αλλά έρχεται η σειρά της Πορτογαλίας. Και τι θα γίνει με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς; Μια μέρα θα έρθει και η σειρά μας.”, λέει χαρακτηριστικά.
“Αυτή η έκρηξη, έχει ως στόχο να αποκρύψει την μεγάλη αλήθεια. Δεν είναι υπεύθυνοι οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες που έχτισαν μια Ευρώπη κοινωνικά σε έξαρση, υποβάλλοντας τους ένα ενιαίο νόμισμα, που έπνιξε την οικονομία και τώρα απαγορεύει την ανάπτυξη”, τονίζει.  

Πηγή: lefigaro.gr

Φτάνει πια ! «Δημοκράταροι», Τηλεδικαστές. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό σε 450.000 Έλληνες.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiR9uxPdu0iVfH-vqrFyicKfO4kgStDXh6W1SEEcu4xVkRB8bS6DgByrN9vKXy_VxHRG0xzEFQYnqELJmv8iSbhMzSQpXSjRCd1Rbjpu8uD6Gv61YR550o8L5fdyXgXJD_9SHuj4mbjY00/s1600/skai-81.png
Πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή του Νίκου Εισα-Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ο Πρώην βουλευτής και εν Βρυξέλες συνεταίρος του Καρατζαφέρη, Αϊβαλιώτης, εξαπέλυσε έναν οχετό συκοφαντιών και ύβρεων κατά της «χρυσής Αυγής», χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της «Χ.Α.» παρόλο του ότι στην εκπομπή του είχε προσκεκλημένους εκπροσώπους 5 κομμάτων.
Η πάγια τακτική του αποκλεισμού της ¨Χρυσής Αυγής» από τις πολιτικές συζητήσεις στα ΜΜΕ είναι εντελώς παράνομη και αντισυνταγματική.
Υπενθυμίζεται,  πως οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του ελληνικού λαού και οφείλουν να προβάλλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αναλογικά με το 7% που τις έδωσε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός.
                       "ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"

Η Αθήνα δεν θυμίζει σε τίποτα Ελληνική πρωτεύουσα

 

Χαμός στην Αθήνα με τους λαθρομετανάστες με τα κλεμμένα καροτσάκια από τα σουπερ μάρκετ!
Οι λαθρομετανάστες γυρνούν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας ψάχνοντας τα σκουπίδια και φορτώνουν τα καροτσάκια. Η Αθήνα δεν θυμίζει σε τίποτα Ελληνική και Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και η άλωση της από τους λαθρομετανάστες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Όπως βλέπετε πιο κάτω,όταν δεν τους φτάνουν τα μέταλλα που μαζεύουν από τα σκουπίδια, τότε κλέβουν ακόμα και τις πλάκες της ΕΥΔΑΠ!!!!

 

 eglimatikotita.gr

Επιτέλους....Χρυσή Αυγή


 
“Ο κίνδυνος της ανομίας”
Οσα συνέβησαν στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες δείχνουν πως το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης έχει πολύ σημαντικές παρενέργειες στην ελληνική κοινωνία. Οταν το κράτος απουσιάζει και δεν προστατεύει τη χώρα και τους πολίτες της ωθεί κάποιους σε ακραίες, παράνομες συμπεριφορές που δεν δικαιολογούνται σε καμία πολιτισμένη χώρα. Τα κόμματα ευθύνης έχουν πια κοινή γραμμή στο ζήημα αυτό. Είναι εθνική ανάγκη όμως να χαράξουν από κοινού ένα επιχειρησιακό σχέδιο, με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Αλλιώς η χώρα θα μετατραπεί σε λίγο από ξέφραγο αμπέλι σε ζούγκλα βίας και ανομίας.
Καθημερινη 26/5/2012...

Να σώσουμε, πάση θυσία, την Ελλάδα και τους Έλληνες!


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2J7hAPTj1oD2iId7ImhlyiZA_LblXttm0fWwkCPE7pANLkeuE-0ghFFPSYcELXTQo-SdNFaYoFvEm9o4DoBo_a1ylRdpm9r10CkQlaYCUewk-I5qRIWStYqcksyuXt1t0NNAKBqOI41E/s1600/Ellada_ellhnes.jpg
Άθελα μου προχτές έγινα ωτακουστής πρώην υπουργού της ΝΔ που έλεγε σε συνομιλητή του με στόμφο. “Δεν υπάρχει περίπτωση, η ΝΔ θα πάρει τις εκλογές γιατί είναι η μοναδική σοβαρή πρόταση”. Ώρες ώρες απορώ αν αυτοί οι άνθρωποι που πολιτεύονται βλέπουν λίγο μακρύτερα από τους δικούς τους και τους χειροκροτητές τους. Χώρια που το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαϊου ήταν αρκούντος ξεκάθαρο για αλλαγή πολιτικής σ’αυτή την φρενήρη καταστροφή. Αν κυκλοφορήσεις ανάμεσα στον απλό κόσμο στις λαϊκές, στα super market θα καταλάβεις ότι η οικονομική βοήθεια από τα έτοιμα και τους συνταξιούχους ή μη γονείς, τελειώνει. Θ’ ακούσεις ένα οργισμένο λαό να στενάζει και να βρίζει έτοιμο για ένα σύνθημα. Κι αυτό, μόνο οι πολιτικοί δεν τ’ ακούν.
Ο κόσμος έκοψε βασικά του είδη. Η Ψυχαγωγία του περιορίζεται σε κάποιο καφέ, άντε και κάποιο ποτό. Φτηνιάρικα. Ρούχα, τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο...

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Κόμμα Αποστράτων): ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ

 http://www.eidisis.gr/images/stories/2012/1-2/syndesmos-ethnikhs-enothtas.jpg
Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Δελτίο τύπου Νο 23

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Κυκλοφόρησε σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γ. Καρατζαφέρης πρόκειται να ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματός του με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή «κόμμα αποστράτων» όπως συχνά αποκαλείται.
Δεν γνωρίζουμε ποίος ευθύνεται για τον ισχυρισμό αυτό και ποιος διοχέτευσε την πληροφορία αυτή αλλά αποτελεί ψεύδος το οποίο εκθέτει τους εμπνευστές του .
Ο ΣΕΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις εκλογές . Δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση συνεργασίας με κόμματα τα οποία είναι ένοχα και υπεύθυνα για την εξαθλίωση εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Πατρίδα μας .
Φαίνεται όμως ότι πολιτικοί οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση εξ΄αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής τους δεν διστάζουν να καταφεύγουν στα ψεύδη για να περισώσουν έστω και κάποιες πρόσκαιρες συμπάθειες ολίγων ωρών από ψηφοφόρους.
Ο ΣΕΕ εκφράζει την βαθύτατη περιφρόνησή του .

Όχι, “δεν” είναι οικονομικός φασισμός ! - και εγέρθητι γουρούνι, όταν μπαίνει στην αίθουσα ο μεγαλοτραπεζίτης !

Λαγκάρντ: Ώρα πληρωμής, καμία συμπάθεια για τους Έλληνες !

 http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/04/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%841.jpg

Με μια ασυνήθιστα «σκληρή» γλώσσα και σε μια συνέντευξη που χαρακτηρίζεται στο ίδιο το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian ως «αντισυμβατική», η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ξεκαθαρίζει τη στάση της ίδιας και του Ταμείου απέναντι στην Ελλάδα και τονίζει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσει και να δεχθεί να αμβλυνθούν οι όροι της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρας μας.
Στην συνέντευξή της καλεί τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ανησυχεί περισσότερο για τη φτώχεια στην υποσαχάρια Αφρική παρά για τους Έλληνες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Είναι δε τόσο ευθεία η «επίθεσή» της ώστε να δηλώνει πως για τα ελληνόπουλα που πλήττονται από τις περικοπές, πρέπει...

"Δωράκι" Βορίδη στον Όμιλο Μπόμπολα. (Καλά! γίνονται τέτοια;)

Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ο όμιλος Μπόμπολα έχει στρατηγική συμμετοχή.
Η «Μορέας» πρέπει να ολοκληρώσει το τμήμα Τσακώνα – Καλαμάτα και την περιμετρική οδό της Καλαμάτας και μετά θα μπορούσε να τοποθετήσει διόδια. Όμως ο γαλαντόμος με το χρήμα των πολιτών Μ. Βορίδης αποφάσισε ότι πρέπει να στηθεί ο σταθμός τον Ιούλιο, πριν ολοκληρωθεί η περιμετρική. Αποφάσισε δηλαδή ότι ο όμιλος Μπόμπολα πρέπει να πληρώνεται για ένα έργο που δεν έχει παραδώσει ή να προπληρώνεται το έργο που έχει αναλάβει!!!
Εκτιμάται ότι η διέλευση των διοδίων θα είναι 1,30 – 1,40 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι το έργο (συνολικά 32,9 χλμ.) έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον Ιούλιο του 2011. Αλλά αντί να κινηθούν ρήτρες, το κράτος έδωσε και μπόνους…

http://www.paratiritis-news.com/

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ «ΦΑΣΙΣΤΑ»;

 
Τα’ χουν χάσει οι διάφοροι καθεστωτικοί μας (της σάπιας μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας») με την Χρυσή Αυγή και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Το βασικό τους πρόβλημα -που παραμένει άλυτο- είναι με ποιον τρόπο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Διαβάστε παρακάτω τον γρίφο που έχουν να λύσουν οι καθεστωτικοί, όπως εκφράστηκε με άρθρο υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πώς να μιλήσεις με έναν φασίστα;», που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΒΗΜagazino της 20ης Μαΐου: 
«Μαζί με τη γνωστή διαμάχη για τη δραχμή, είναι η ερώτηση των ημερών: πώς μιλάει κανείς σε έναν εκλεγμένο φασίστα; Ευγενικά; Μήπως,...

Συνέντευξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της "Χ.Α." Χρήστου Παππά



Στην εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" Ιωαννίνων
Η γνωριμία με τον κορυφαίο «Χρυσαυγίτη» κ. Χρήστο Παππά έγινε τυχαία, όταν τον συναντήσαμε προ ημερών σε κατάστημα των Ιωαννίνων. Είχαμε βέβαια διαβάσει, ότι ο επικεφαλής των βουλευτών Επικρατείας της Χρυσής Αυγής (που εκλέχθηκε) είναι Ηπειρώτης και μάλιστα εκ των ιδρυτικών μελών του κόμματος. Δεν γνωρίζαμε όμως, ότι τα τελευταία 15 χρόνια ζει οικογενειακά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Γιάννινα, ότι είναι δηλαδή ένας άνθρωπος, σαν αυτό που συνήθως λέμε, «της διπλανής πόρτας»....

"Να γιατί θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCMdGUBOT-fxe73rbu2JsfZ_ynzDmJvPedqXnfzEFU8Gc3G-mrRLz8JoSsNsWl40jDWZC3Q-Bj6wMJX5xNDwMWhkPlX6eEAMEHwExo4ermS0p6kriNQ9I4atRcBMxPEBRFLtDuHg1CDGM/s1600/vouleytikes_ekloges_2012_pou_psifizw.jpg

Αναγνώστης επιχειρηματολογεί
Για περισσότερα από 35 χρόνια είμαι συντεταγμένος στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ παράταξη. Σε όλα αυτά τα χρόνια στήριξα ,είτε με ενθουσιασμό είτε με αντιρρήσεις, την Ν.Δ. Εξαιρέσεις μόνο οι ευρωεκλογές του 2009 όπου διαμαρτυρόμενος για την αναποτελεσματική, αλλά και άθλια πολιτική της Ν.Δ. για την λαθρομετανάστευση την καταψήφισα.
Για πολλά πολλά χρόνια κρατούσα αποστάσεις από την ενδοτική και φοβική πολιτική της επίσημης παράταξης έναντι της Αριστεράς. Τα ενοχικά μεταδιδακτορικά σύνδρομα, η πλήρης εγκατάλειψη του ιδεολογικού αγώνα ,οι περίεργες «μεσαιοχωρίτικες» ιδεοληψίες, μετέτρεψαν τον νικητή του εμφυλίου πολέμου (στρατιωτικά και ιδεολογικά) σε απόλυτο ιδεολογικό καρπαζοεισπράκτορα. Η φοβική και ενοχική Δεξιά απείχε σταδιακά...

O ΕΛΛΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ



Όταν η πολιτική διοίκηση της εθνικής κοινότητας αγνοεί τις επιδιώξεις και την ταυτότητα του Έθνους εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα  υπό το πρόσχημα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και της λογιστικής τακτοποίησης δήθεν εθνικών χρεών, τότε αυτοκαταργείται. Ο δε λαός έχει την υποχρέωση να καθαιρέσει την επικίνδυνη ηγεσία.
Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης ως συνύπαρξη εννοούν την υπέρβαση και κατάργηση των εθνικών συνόρων από την παγκοσμιοποίηση της πολιτικής διοίκησης. Απώτατος στόχος τους είναι η αντικατάσταση των εθνών από το παγκόσμιο υπερκράτος.
Όμως ο Έλληνας ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Έθνος και η επιδίωξη η δική του είναι η υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και η ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας. Ο δε Πατριωτισμός του δεν είναι τυχαίο και συγκυριακό φαινόμενο, αλλά εγγενές στοιχείο της προσωπικότητας και του γενετικού του κώδικα.
Έλεγε ο μεγάλος πατριώτης και εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς...

"Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η απειλή είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος..."



Από : dodoni-gr.blogspot.com

Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι.
Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι’αυτο χτυπιούνται σαν……….. τα χταπόδια.

Αν συγκυβερνήσουν αυτοί οι δυο μνημονιακοί δοσίλογοι, όλοι γνωρίζετε τι μας περιμένει.

Όλοι γνωρίζετε πόσο θα πτωχύνει ο λαός, και μόνον αυτός, και κανείς άλλος (βιομήχανος, τραπεζίτης, εφοπλιστής ή διαπλεκόμενος). Όλοι γνωρίζετε ότι πάλι η κρίση θα φορτωθεί στις πλάτες μας και μόνο.
Γι’αυτο έχει λυσσάξει η διαπλοκή,...

Ντροπή σας τρισάθλιοι φυρερίσκοι !

 
Οι πατημασιές στις πλάτες των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ακόμα νωπές.
Σ΄αυτές τις πλάτες που πατήσατε για να κονομήσετε, είτε από τα βιβλία σας, είτε από τα βουλευτιλίκια.
Δεν ζείτε για τις ιδέες σας, αλλά ζείτε από τις ιδέες μας. Ιδέες που μόνο "θεωρητικά" υπηρετήσατε και ποτέ δεν αγωνιστήκατε πραγματικά γι΄αυτές.
Ο γιός στη νεοφιλελεύθερη ΝΔ και ο μπαμπάς, "απέναντί" του, στον εκμεταλλευτή του πατριωτικού χώρου, τον τηλεπρόεδρο, έτσι για "ξεκάρφωμα", από τον γιό του της "ακροδεξιάς" ετικέτας.
                                               
                                              "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"

ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ - ΦΑΝΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ! !

ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ.....


Γράφει η Μαρία Ψαράκη στο Fimotro,
Παρακολουθώντας τις τελευταίες κυρίως μέρες τον ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη να αποσυντίθεται, αναμενόμενα, μετά τις αψυχολόγητες πολιτικές του επιλογές '' εις τα εξ ων συνετέθη '' και τον ίδιο να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι κατηγορώντας, υβρίζοντας, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, δεν μπορεί κανείς, σε όποιον ιδεολογικό χώρο και αν ανήκει, να μην αισθανθεί θλίψη μπροστά σε έναν άνθρωπο που έχοντας χάσει την αίσθηση του μέτρου δεν ξέρει πια που και πότε πρέπει να σταματήσει. Όχι τόσο για να μην προσβάλλει ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, έδωσε μάχες...

Οι καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου

 23 ημέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως του αν υποστηρίζουμε ή όχι, την εφαρμογή του μνημονίου, πρέπει να κάνουμε τη δική μας έρευνα και ανάλυση σχετικά με τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις του.
Διαπιστώνουμε ότι οι συνέπειες της εφαρμογής του μνημονίου ήταν καταστροφικές για την Ελληνική οικονομία και κατ΄επέκταση για τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.

Η αποτυχία του μνημονίου είναι δεδομένη γιατί:

α. Δεν μπόρεσε να μειώσει δραστικά το Έλλειμμα και χρέος. Οι Ελληνες πλήρωσαν ακριβά το μνημόνιο με μειώσεις μισθών και συντάξεων και πάλι χρωστάμε το ίδιο ποσό!
 

β. Έφερε 1.100.000 ανέργους και 300.000 λουκέτα. Χιλιάδες Ελληνικές επιχειρήσεις που έκλεισαν, απέλυσαν προσωπικό και πλέον οι εξελίξεις δεν ελέγχονται.
 

γ. Οδήγησε σε απίστευτη ύφεση 6,2% και συνολικά 25% σε 5 έτη! Ουδέποτε υπήρξε στην οικονομική ιστορία του τόπου τέτοια καταστροφή. Οι φτωχοί πλέον στην Ελλάδα ξεπερνούν τους 2.500.000
 

δ. Επέβαλε απίστευτους φόρους για την Ελλάδα, πάνω απο 70 παρεμβάσεις χωρίς να αγγίξει την φοροδιαφυγή.
 

ε. Αποτελείωσε την δοκιμαζόμενη ιδιωτική πρωτοβουλία οδηγώντας την σε απόγνωση. 

στ. Ισοπέδωσε την Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα ο επιχειρηματικός κόσμος να οδηγηθεί σε τούνελ απίστευτης υποχώρησης
 

ζ. Αποτελείωσε τα ισχνά εισοδήματα των Ελλήνων προκαλώντας τεράστια προβλήματα.
 

η. Οι συντάκτες του μνημονίου επέδειξαν άγνοια του Ελληνικού προβλήματος. Αυτό οδήγησε σε τεράστια προβλήματα.
 

θ. Οι 'Ελληνες πολιτικοί δεν διαπραγματεύθηκαν το μνημόνιο. Ο Χρυσοχοίδης, Υπουργός Ανάπτυξης του Παπανδρέου δήλωσε, οτι δεν το διάβασε.
 

ι. Καμία σπατάλη του Δημοσίου δεν μειώθηκε. Ολες αυξάνονται.
 

ια. Τα λάθη του μνημονίου κανένας δεν τα διόρθωσε.
 

ιβ. Δεν είχαμε διαθρωτικές αλλαγές σε κανένα δημόσιο τομέα.
 

ιγ. Κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι ζημιές φτάνουν τα 28 δις.
 

ιδ. Δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη και αντί να μειώσει το χρέος το αύξησε.
 

ιε. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται πλέον σε καθεστώς διαχείρισης με ελάχιστα περιθώρια ελευθερίας.
http://www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/sexuality/3003pita7.jpg

 http://mikromeseos.blogspot.com/