Ο "πατερούλης" Στάλιν σκοτώνει κι από τον τάφο του ακόμα !


Όπως είναι γνωστό, ο μεγαλύτερος εγκληματίας του 20ου αιώνα στον κόσμο ήταν το πρότυπο των ελληνόφωνων αριστερών, ο Στάλιν. Ο οποίος, παρά το γεγονός ότι έχει πεθάνει εδώ και 57 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει κι από τον τάφο του ακόμα να δολοφονεί τους πρώην σοβιετικούς υπηκόους του! Κι αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή.
Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη έκθεση της ...
 


Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών (UNECE) δεκάδες εκατομμύρια τόνοι αποβλήτων από ορυχεία ουρανίου της σοβιετικής εποχής παραμένουν εκτεθειμένα κοντά σε μεγάλες πόλεις του Τατζικιστάν. Αυτό χαρακτηρίζεται ως «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας», το οποίο είναι «απίθανο να επιλυθεί στο προσεχές μέλλον»!
Τι είχε συμβεί; Η πρώτη πυρηνική βόμβα της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία δοκιμάστηκε επί Στάλιν στις 29 Αυγούστου 1949, περιείχε ουράνιο από το βόρειο Τατζικιστάν, το οποίο τότε ανήκε στην ΕΣΣΔ.
Εξήντα και πλέον χρόνια μετά, σχεδόν 55 εκατομμύρια τόνοι (!) ραδιενεργού υλικού παραμένουν σε ανοιχτούς χώρους χωρίς να έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περιοχή θερίζουν οι καρκίνοι και ο μέσος όρος ζωής είναι κατά πολύ χαμηλότερος από τον γενικό μέσο όρο στις υπόλοιπες χώρες της ευρύτερης περιοχής…