Οι σιωνιστές του ΚΙΣ υπέρ Βενιζέλου για την "αντιφασιστική" πρωτοβουλία του !


Ήταν φυσικό κι επόμενο πως θα συμβεί. Και συνέβη, έστω και με σχετική… καθυστέρηση. Τα συγχαρητήρια, λοιπόν, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) απέσπασε ο (υπό προθεσμία) αρχηγός του (υπό κατάρρευση) ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, για την… αντιφασιστική πρωτοβουλία που πήρε κατά της Χρυσής Αυγής. Επιπροσθέτως, το ΚΙΣ τον καλεί σε συντονισμό των ενεργειών ΚΙΣ και ΠΑΣΟΚ, για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής:




«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και τις ολοκληρωμένες προτάσεις του για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής, ξενοφοβικής, νεοναζιστικής βίας και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως αντισυνταγματικού μορφώματος. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του κ. Βενιζέλου για συντονισμό ενεργειών και τίθεται στη διάθεσή του για κάθε συνεργασία που θα συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας μας και στη συνειδητοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύουν από τη διάδοση των πρακτικών βίας και μίσους που πρεσβεύουν οι νοσταλγοί του Ναζισμού στην Ελλάδα. Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερία και του ανθρωπισμού».
Τώρα, πως γίνεται να μιλάνε για έννοιες όπως «αξιοπρέπεια», «ελευθερία», «ανθρωπισμό» κ.α. οι ίδιοι άνθρωποι που είναι απολογητές των πιο φονικών, βάρβαρων και απάνθρωπων μεθόδων καταστολής των σιωνιστών του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας…


ethnikismos.net