Κασιδιάρης στη βουλή: "Η Ελλάς διαθέτει τη δύναμη που κινεί τον κόσμο" - Ερώτηση για κοιτάσματα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επίκαιρη ερώτηση του στην Ολομέλεια έθεσε το μείζον ζήτημα της ενέργειας, που θεωρείται σημαντικότερο ακόμα και από την οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη.
Η Γερμανία, παρά το ότι διαθέτει ισχυρή βιομηχανία και κραταιές τράπεζες, δεν διαθέτει φυσικό αέριο και είναι βέβαιο ότι σε μερικά χρόνια η Βόρεια Ευρώπη θα αντιμετωπίσει ενεργειακό πρόβλημα σε αντίθεση με την Ελλάδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>




Σύμφωνα με την έκθεση της Deutsche Bank τα κέρδη από το φυσικό αέριο της νευραλγικής ζώνης νοτίως της Κρήτης ανέρχονται στα 427 δισ. ευρώ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι ξένοι τοκογλύφοι στοχεύουν στην απαλλοτρίωση του Εθνικού μας πλούτου. Συγκεκριμένα, από το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου ΑΕ στο ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζονται και περιέχονται χωρίς αντάλλαγμα τα δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης υποδομών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. 
Τέλος, είναι αναγκαίο να δεσμευτεί μέρος από τα κέρδη των φυσικών πόρων για την αποπληρωμή του Εθνικού χρέους, το οποίο είναι παράνομο και απεχθές.