Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Πραγματοποιήθηκε η 2η Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρόντων αντιπροσωπειών Τοπικών Οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, μελών της Κεντρικής Επιτροπής, του Πολιτικού Συμβουλίου, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ>>>







Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για μια πραγματική Εθνική Κυβέρνηση παρουσιάστηκαν από τον Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη. Παρατέθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός και οι κυβερνητικές επιλογές που πρέπει να έχει μια Εθνική Διακυβέρνηση. Από την ΑΟΖ και το ενεργειακό ζήτημα μέχρι την λαθρομετανάστευση, το μνημόνιο και το δημογραφικό αναλύθηκαν οι θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να μπορέσει να αναγεννηθεί η Ελλάδα

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής, Κ. Θ. Ιωάννου, παρέθεσε τις Ιδεολογικές - κοσμοθεωρητικές αρχές του Κινήματος, βάσει των οποίων το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών πορεύτηκε μέχρι σήμερα και με βάσει τις οποίες θα πορευτεί στο μέλλον, μέχρι την Νίκη. Τονίστηκε η βιολογική - φυλετική διάσταση του Εθνικισμού μας, αλλά και ο Τρόπος Ζωής του Χρυσαυγίτη.
O Συναγωνιστής Παππάς Χρήστος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, στις ερωτήσεις, τις αναφορές και τα σχέδια νόμου που κατέθεσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος αλλά και στις επίκαιρες ερωτήσεις και επερωτήσεις, καθώς και στα αποτελέσματα όλου αυτού του σημαντικού έργου.

Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Δράσεως της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Γερμενής Γεώργιος, ανέπτυξε την θέση της ηγεσίας του Κινήματος σχετικά με τον πολιτικό αγώνα. Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή μπαίνοντας στην Βουλή δεν κατέστη σε καμία περίπτωση ένα κόμμα του κοινοβουλίου και της «πολιτικής ορθότητας». Αντιθέτως ήταν, είναι και παραμένει ένα Κίνημα που βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες, ένα Κίνημα που του ανήκουν οι δρόμοι της Ελλάδος.

Μετά στο βήμα ανέβηκε ο Υπεύθυνος Πολιτικής Οργανώσεως της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα της οργανώσεως και της πειθαρχίας σε αυτήν, αφού ένας ολόκληρος Λαός περιμένει αυτό ακριβώς από την Χρυσή Αυγή. Να διατηρήσει, δηλαδή, το πνεύμα της, το οποίο θα αναγκάσει τις κοινωνικές διαδικασίες για εξυγίανση του τόπου, από την κλεπτοκρατία που τον ταλανίζει.

Το κοινωνικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής ανέδειξε με τον λόγο του ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε στα τόσο οξύμωρα συναισθήματα του Χρυσαυγίτη που συμμετέχει στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής, ο οποίος από την μία νιώθει την ικανοποίηση της προσφοράς σε συνέλληνες και από την άλλη μαυρίζει, κυριολεκτικά, η καρδιά του βλέποντας την κατάντια στην οποία οδήγησαν τους Έλληνες οι πολιτικάντηδες.

Εκ της Βορείου Ελλάδος χαιρετισμό απηύθυνε ο Συναγωνιστής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Βόρεια Ελλάδα πάλλεται στους ρυθμούς της Χρυσής Αυγής, με νέα γραφεία να ανοίγουν συνεχώς σε όλη την έκταση της. Γραφεία - προπύργια της Χρυσής Αυγής, τα οποία με την σειρά τους μεταδίδουν το μήνυμα Ανάστασης του Ελληνισμού σε όλα τα πέρατα της Βορείου Ελλάδος.

Τελευταίος και εν μέσω χειροκροτημάτων στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος με τον χειμαρρώδη λόγο του έθεσε όλα τα προβλήματα της Ελληνικής Κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του αμαρτωλού συστήματος της κλεπτοκρατίας, το οποίο πνέει τα λοίσθια και παράλληλα τα μένεα εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί αποτελούμε τον μοναδικό εχθρό του καθεστώτος. Μια αχτίδα φωτός προβάλλει από όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια, είναι το Φως της Νέας Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού που ανατέλλει. Τα σήμαντρα της τιμωρίας ήδη χτυπούν και καλούν αυτούς που φταίνε για την κατάντια της Χώρας, όπως χτυπούν και οι καμπάνες τις λευτεριάς καλώντας όλους τους Έλληνες να ταχθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τους Συναγωνιστές όρθιους σε στάση προσοχή να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.