Γεωργιάδης: "Ο Καμμένος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης" - Καμμένος: "Ο Γεωργιάδης είναι ο εθνικός μας μαλάκας" !


…ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
Χοντραίνει πολύ το παιχνίδι της αντιπαράθεσης μεταξύ των… φερέλπιδων πολιτικάντηδων Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου, με ανταλλαγή χαρακτηρισμών… πεζοδρομίου. Την αρχή έκανε ο «μπουμπούκος» -όπως τον αποκάλεσε δημοσίως η γυναίκα του, με το… πολιτικό καμάκι που έκανε στους αποχωρήσαντες από το κόμμα Καμμένου:



«Μα πώς γίνεται οι Ζώης-Μαρκόπουλος, μακράν ικανότεροι πολιτικοί του Καμμένου δέχονται να τον ακολουθούν;», είχε γράψει στο twitter, στις αρχές της εβδομάδας. Για να συνεχίσει… δριμύτερος, την Παρασκευή, από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”: «…Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
Η απάντηση του «προεδρεύοντος» των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν άργησε και ήρθε μέσω… twitter. «Με αυτό το καθίκι τον Άδωνι τι θα κάνεις» τον ρώτησε ένας οπαδός του και ο Πάνος απάντησε σε άψογα… γαλλικά: «Μην ασχολείστε, είναι προστατευόμενος είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ».
Και μετά κατηγορούν κάποιοι την Χρυσή Αυγή, ότι… υποβαθμίζει τον πολιτικό διάλογο! Πολλοί είναι πάντως αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι και οι δύο έχουν δίκιο!


Αμαλία Κουτσαβίτη
ethnikismos.net