Δεν είναι για πέτρες, για σάπιες ντομάτες είναι... - Νέο απόκομμα θα ετοιμάσουν ο Μανώλης και οι λοιποί πρώην "Ανεξάρτητοι Έλληνες"


«Πρέπει να εκφραστεί το σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος που ανήκει στον πατριωτικό, αντιμνημονιακό χώρο», δηλώνει ο Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», υπογραμμίζοντας ότι «συζητούμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας».
Ο κ. Μανώλης επισημαίνει ακόμα ότι βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με ...
 


βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, «αρκετοί από τους οποίους», όπως τονίζει ο ίδιος, «έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν σε ένα νέο εγχείρημα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».

Όσον αφορά στον Γιάννη Κουράκο, ζητά μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ευθεία διασύνδεση του Γιώργου Βουλγαράκη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Προτίθεμαι να προβώ σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως και ο Χρήστος Ζώης, με τον οποίο συνομίλησε επίσης ο κ. Βουλγαράκης. Περιμένω και τον κ. Καμμένο να κάνει το ίδιο, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είναι εκτεθειμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκος.




stoxos.gr