Μνήμες ΕΑΜοβουλγαρισμού ξυπνάει ο Σύριζα - Μια φορά προδότες, για πάντα προδότες !

Μνήμες του αλήστου μνήμης συμμοριτισμού-εαμοβουλγαρισμού και της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ ξυπνούν από τις δηλώσεις της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννας Γαϊτάνη, στην εφημερίδα των Σκοπίων Nova Makedonija. 
Οι δηλώσεις έγιναν προ μηνός, στις 20 Νοεμβρίου, λίγο πριν από το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε., στο οποίο απερρίφθη το αίτημα του σκοπιανού μορφώματος ν’ αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς προηγούμενη λύση στο θέμα του ονόματος. Ιδού, λοιπόν, οι πολύκροτες δηλώσεις της «Ελληνίδας» βουλευτού:




«Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία. Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι κα εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία γι’ αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν».
Βέβαια, η λυσσαλέα ανθελληνική στάση των κομμουνιστικών προφυλακών του πανσλαβισμού, δεν είναι σημερινή. Ας θυμίσουμε ένα μόνο από τα πολλά ντοκουμέντα της κομμουνιστικής προδοσίας, το πιο τρανταχτό και πιο αναμφισβήτητο, την απόφαση της περιβόητης 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιανουάριος 1949), την οποία κανένα κόμμα της κομμουνιστικής αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), που ήταν τότε ενιαία, δεν έχει καταδικάσει:
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους…».
Έτσι ήταν στο παρελθόν, έτσι είναι στο παρόν κι έτσι θα’ ναι και στο μέλλον η ελληνόφωνη (κι όχι βεβαίως ελληνική) αριστερά: προδοτική και εγκληματική. Αυτή είναι η φύση της και δεν αλλάζει, γιατί αν θ’ αλλάξει δε θα είναι πλέον αριστερά, αλλά κάτι άλλο!

Διαβάστε επίσης – Φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ στα… τουρκικά κυκλοφορεί στην Θράκη!

 

 

ethnikismos.net