Τα ΜΜΕ της διαπλοκής προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι η φίμωση εκατοντάδων χιλιάδων Εθνικιστών στο facebook είναι νόμιμη και λογική !

 
«Δεν δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δεν αγαπώ την κυβέρνηση, αγαπώ τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δεν σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση πέφτω, σηκώνομαι όταν νιώθω τον Ελληνισμό. 
Πονώ για τον Ελληνισμό, για την κυβέρνηση μου έρχεται καταφρόνια. Για να ζήσω περισσότερο πρέπει να συνδεθώ με το Έθνος μου. Συνδέομαι με το Έθνος μου, όταν προσπαθώ να το δυναμώσω, διοχετεύοντας όλες τις δυνάμεις μου εκεί, δηλαδή σ΄ αυτόν τον σκοπό».

Αυτή είναι μια απλή περιγραφή της πολυδιάστατης έννοιας του Εθνικιστή και του Εθνικισμού εν γένει. 
Ο Εθνικιστής είναι απόστολος μια ιδέας ανώτερης από αυτής των αστών, είναι το αίμα, ο αέρας και η φωτιά στο σώμα του Έθνους και γι αυτό τον πολεμούν...
 
 
 
 
Πολεμούν κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι που μυρίζει Ελληνισμό, κάθε τι που οδηγεί στο άσβεστο φως της Ελλάδας - αυτό που φοβούνται οι σκοταδιστές και τα φερέφωνα της τριμερούς συγκυβέρνησης. 
Προσπάθησαν με κάθε μέσο να μας συκοφαντήσουν να μας κάνουν μισητούς, εχθρικούς. Απέτυχαν. Γιατί; Είχαν ξυπνήσει το αρχέγονό μας, την πίστη και την αγάπη στην φυλή μας.

Εμείς κάναμε πράξη κάθε τι που είπαμε, δώσαμε στον λαό τα λεφτά που μας έδωσαν, κάνουμε έργο, πολεμάμε από κάθε μετερίζι για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. 
Προχθές ως άλλη μια απόδειξη δημοκρατίας και ελευθερίας λόγου και μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά εκατοντάδες προφίλ και σελίδες Εθνικιστών, ανάμεσα σε αυτά και τα προσωπικά προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έπεσαν. 
Τυχαία βέβαια ήταν η μέρα εναντία στην φασιστική απειλή, απλά αυτή η κίνηση ήρθε και επιβεβαίωσε και έλυσε κάθε απορία για το ποιοι είναι οι αληθινοί φασίστες.

Σε ανακοίνωση του το κίνημα της Χρυσής Αυγής ανέφερε σχετικά:

"Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.

Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, "ρίχνοντας" τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό."

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο πόλεμος είναι πλέον κηρυγμένος. 
Το κερασάκι στην τούρτα σε αυτό το μπαράζ δημοκρατικών φρονημάτων ήταν τα δημοσιεύματα από τα τηλεοπτικούς διαύλους του ΑΝΤ1 και του ALPHA που ούτε λίγο ούτε πολύ υποβάθμισαν την νοητική ικανότητα των τηλεθεατών τους λέγοντας ότι όλο αυτό το σκηνικό έγινε από "αγανακτισμένους Έλληνες"... 
 
Μάλλον όλοι αυτοί δε διαβάζουν καλά τις δημοσκοπήσεις και συνεχίζουν να μιλούν μόνοι τους αλλά ο καιρός που θα νιώσουν καυτή την ανάσα μας είναι ακόμα πιο κοντά…

Κύριοι ότι και να κάνετε, αυτή είναι μια μάχη που την έχετε χάσει από χέρι, όσο και να προσπαθείτε δεν αλλάζει αυτό. Σταματήστε λοιπόν να φέρεστε σαν "πόρνες της διαπλοκής" και ελάτε να μας αντιμετωπίσετε σε όποιο πεδίο θέλετε με όσο ανδρισμό σας έχει μείνει. 
Το ποτάμι του Εθνικισμού ξεκίνησε και δε θα σταματήσει μέχρι να τιμωρηθούν οι πρωταίτιοι αυτής της καταστροφής.

Μαύρος Καβαλάρης