Βανδαλισμοί αναρχοαριστερών και προσπάθεια φίμωσης της Χρυσής Αυγής με τις "ευλογίες" και την στήριξη του αριστερούλη δημάρχου Ελληνικού Χρ. Κορτζίδη

Και όχημα του δήμου με μικροφωνική εναντίον της Χρυσής Αυγής - Μήπως θα πρέπει να γίνει κάποια ερώτηση στην βουλή; - Πως κρατικό όχημα είχε θέση στην χθεσινή πορεία; - Μήπως ο οδηγός του, υπάλληλος του δήμου, πληρώθηκε και υπερωρίες;
Ένταση προκλήθηκε στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στην οδό Ιασωνίδου όταν 10-15 άτομα συνεπικουρούμενα από τον Δήμαρχο Ελληνικού Χρ. Κορτζίδη, γνωστού για την αριστερίστικη ιδεολογία του και την σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκαν φραστικά σε ομάδα της Χρυσής Αυγής που μοίραζε εφημερίδες στον κόσμο.
Σε λίγα λεπτά της ώρας μαζεύτηκαν στο σημείο περισσότεροι από 100-150 "υπάλληλοι" του δήμου και αναρχικοί ακολουθούσαν βρίζοντας και απειλώντας την δράση των 35 ατόμων της Χρυσής Αυγής. ...



Οι Χρυσαυγήτες χωρίς να δώσουν σημασία συνέχισαν την δράση τους στην οδό Γούναρη και κατευθύνθηκαν στην οδό Ζησιμοπούλου για να μοιράσουν εφημερίδες στις καφετέριες τις Γλυφάδας.
Οι αναρχικοί και οι "υπάλληλοι" του δήμου ενισχύθηκαν ακόμα πιο πολύ αφού κατέφθασε κλειστού τύπου ΒΑΝ του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, με κουκουλοφόρους και μεγάφωνα που φώναζε συνθήματα, φώναζαν συνθήματα εναντίων της Χρυσής Αυγής σε όλη την διάρκεια της πορείας ο δήμαρχος ήταν μπροστά.
Στο ύψος της Ζησιμοπούλου και Μεταξά τα ΜΑΤ που μόλις είχαν φτάσει στην περιοχή απέκλεισαν τον δρόμο οι Χρυσαυγήτες ολοκλήρωσαν την διανομή εφημερίδων στις καφετέριες τις Γλυφάδας και αποχώρισαν προς τα γραφεία τους στον Άλιμο χωρίς να ασχοληθούν.
Στο σημείο που είχαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αφήσει μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα οι αναρχικοί και οι "υπάλληλοι" του δήμου προέβησαν μετά σε βανδαλισμούς και προκάλεσαν μεγάλες ζημίες !
Η προσπάθεια φίμωσης της φωνής του Λαϊκού συνδέσμου από τα ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνα) έχει περάσει πια και στους δρόμους, μια απλή προσπάθεια ενημέρωσης πολιτών με διανομή εφημερίδων εξοργίζει αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση με τις πράξεις τους η με την ανοχή τους.
Ο λαός βλέπει και κρίνει στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει.