Νέα «αντιεξουσιαστική» πρόκληση

Νέα πρόκληση από τους «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι στην πραγματικότητα με την δράση τους εξυπηρετούν τα πιο σκοτεινά σχέδια της εξουσίας. Κινούμενοι στους γνωστούς παρακρατικούς ρυθμούς που τους αρμόζουν, μια ομάδα απ’ αυτούς εισέβαλε χθες στο κτήριο του ΝΑΤ στον Πειραιά, «διαμαρτυρόμενη» για την απόφαση της διοίκησης του Ταμείου να βάλει τέλος στην κατάληψη του διατηρητέου κτηρίου επί της οδού Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά, στο κέντρο της Αθήνας.  ...






Το ιστορικό κτήριο, το οποίο έχει συνδεθεί με την ζωή της Μαρίας Κάλλας στην Ελλάδα, ανήκει μεν στο ΝΑΤ, έχει όμως καταληφθεί από τον Μάρτιο του 2009 από «αναρχικούς». 
Θρασύδειλα ενεργούντες οι «αντιεξουσιαστές» απείλησαν τον πρόεδρο του Ταμείου, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Με τράβηξαν φωτογραφίες και με απείλησαν ευθέως, λέγοντας “ξέρουμε ποιος είσαι και που μένεις”». 
Ο ίδιος κατήγγειλε τις αστυνομικές αρχές για αδιαφορία, καθώς οι «νεαροί» ανήρτησαν πανό στην ταράτσα, μοίρασαν έντυπο υλικό και αποχώρησαν ανενόχλητοι. 
Τα κτήρια αυτά, στα οποία έχουν γίνει καταλήψεις, ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και όχι στους αλήτες που τα έχουν μετατρέψει σε ορμητήρια παράνομων ενεργειών, εξυπηρετώντας, άμεσα ή έμμεσα, τα σκοτεινά σχέδια ενός βαθέως παρακράτους.
 
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ